- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.021
aramiza hg hihoyyyt
ne zamandan beri deniyorsun bebis icin canim ?
Teşekkürler hoşbulduk...biz 6 aydır deniyoruz olmuyor 20-25 gün adet geçikiyor tam oldu diyoruz ama yok 2,5 yıllık evliyiz...dr.adet düznsizliği diye hormon ve hemogram testi yaptırdı birde biyokimya bakalım onuda yarın sabah alıcam hepsini göstercem dr.a Allah yardım etsin ya... olmayınca olmuyo ve çok üzülüyorum bu duruma...
Bak oncelikle moralini yuksek tut..umitsizlige felan kapilma olumlu dusunmeye calis..Allahin izniyle olcak zamani geldiginde canim inan bana a.s
Aslında hep moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama işim çok stresli birde aile problemleri olunca hepten daralıyorum...bu da yansıyor psikolojime...
gelip bizle dertles canim biz sana her konuda destek volmaya calisiriz :teselli:
canım sabah eltime kızdım yani aslında çoıktan beri olan bişeyler var ama sabah patladım resmen :çok üzgünüm:defhne niye üzüldün kelebek gözün aydın
Yok yok almıyorum canım ama akşam çok özendim ve dayanamadım aldım..
Bende beyazı çok seviyorum valla.
Ne şanslı bir bebek olcak seninki annesi beyazlar içinde büyütecek yavrusunu.
Burdan bütün gruplaşmış Arkadaşlara sesleniyorum lütfen artık biz yenileride aranıza alın ve bizlerinde sorunlarına cevap verin benim daha öncde yazmıştım(doğru düzgün cevap alamadım bile) adet düzensizliğim vardı hamile kalamadım 6cı ayım bu ay...hormon testi yapıldı ve değerlerime bir bakarmısınız...
E2 48.28 PG/ML
TESTO 0.467NG/ML
PRL 34.50NG/ML
LH 5.85 MIU/ML
FSH 2.90MIU/ML
CORT 15.55UG/DL
FERR 4.75NG/ML
INSULİN 5.74 uU/ML
sizce bu sonuçlar normal mi meraktan çatlıycan lütfen acil cevap...( ( ( ((
ummuhancim uzme sen tatli canini olur her ailede boyle seyler..seni cekemiyor belli..sen esinle mutlu olmaya bak..bir kulagindan girsin digerinden ciksin..takma canim benim..bizimle burda paylas biz moralini yerine getiririz :)
Inan hic degmez uzulmeye boyle insanlar icin..elde degil bazen biliyorum bende cok cektim..ama inan artik benimle ugrasan insanlara sadece guluyorum baska isleri yok valla bunlarin..aman beaa salla gitsin :))
defhne bunu yapan kim
Canım çok saol cevabın için Allah razı olsun... henüz sonuçları doktora göstermedim çünkü bugün aldım sonuçları yarın göstercem...peki bunun sebebi nedir acaba ..gebeliğe engel oluyor diyosun tedavisi ne kadar sürer ..6 aydır deniyoruz olmuyor...adet düzensizliğinede sebep oluyormuş netten okudum...ne kadar sürer bu tedavi...:1no2:
Canım çok saol cevabın için Allah razı olsun... henüz sonuçları doktora göstermedim çünkü bugün aldım sonuçları yarın göstercem...peki bunun sebebi nedir acaba ..gebeliğe engel oluyor diyosun tedavisi ne kadar sürer ..6 aydır deniyoruz olmuyor...adet düzensizliğinede sebep oluyormuş netten okudum...ne kadar sürer bu tedavi...:1no2:
uff cok zor ya .. bende acim ama yiyemiyom nolcak..kiz biz kilo vercez bu gidiste :roflol:
Zaten zayıfımmmmmm ben ya
ay bilmiyorum valla :roflol::roflol: ya ben kilo almaktan korkuyorum..gidermi bu kilolar sonra CADIARZU
ay hayirlisiyla bebislerimiz bir gelsin kilolari beraber veririz kiz
Trackeki huuu isminin anlamı ne keki deyince cokacimcoook yicek olrak algılıyorum
görüyorum hep sorcam unutuyorum kaydirigubbakcemile3
ayyy kıyamam sana valla bende bilmiyommmm ama sen kek olarak algıla...
merhaba cnmmm hoşgeldinnmerhab herkese.temizlik yaptım yeni bitti.bakayım ben yokken neler yapyılar dedım.
merhab herkese.temizlik yaptım yeni bitti.bakayım ben yokken neler yapyılar dedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?