Sabırsızlanıyorum ...!

aramiza hg hihoyyyt
ne zamandan beri deniyorsun bebis icin canim ?

Teşekkürler hoşbulduk...biz 6 aydır deniyoruz olmuyor 20-25 gün adet geçikiyor tam oldu diyoruz ama yok 2,5 yıllık evliyiz...dr.adet düznsizliği diye hormon ve hemogram testi yaptırdı birde biyokimya bakalım onuda yarın sabah alıcam hepsini göstercem dr.a Allah yardım etsin ya... olmayınca olmuyo ve çok üzülüyorum bu duruma...

Bak oncelikle moralini yuksek tut..umitsizlige felan kapilma olumlu dusunmeye calis..Allahin izniyle olcak zamani geldiginde canim inan bana a.s

Bak oncelikle moralini yuksek tut..umitsizlige felan kapilma olumlu dusunmeye calis..Allahin izniyle olcak zamani geldiginde canim inan bana a.s

Aslında hep moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama işim çok stresli birde aile problemleri olunca hepten daralıyorum...bu da yansıyor psikolojime...

defhne niye üzüldün kelebek gözün aydın
canım sabah eltime kızdım yani aslında çoıktan beri olan bişeyler var ama sabah patladım resmen :çok üzgünüm:

Yok yok almıyorum canım ama akşam çok özendim ve dayanamadım aldım..
Bende beyazı çok seviyorum valla.
Ne şanslı bir bebek olcak seninki annesi beyazlar içinde büyütecek yavrusunu.

inş bitanem Rabbim bir melek versin de bana beyazlar içinde tertemiz mis gibi büyütürüm onu :asigim::Saruboceq:

canım maalesef tıbbi bilgi sahibi değiliz. bunun doğrusunu doktorun bilecektir. ama diğer konularda herzaman bize danışabilirsin. aramıza hoşgeldin a.s.

sağol canımıniçi valla sabah sabah zoruma gitti. iyi ki varsınız canlarım benim valla çok rahatladım Şeniz

defhne bunu yapan kim

eltim tatlımmm

inş en kısa sürede bebişine kavuşursun canım :Saruboceq:

tatlım....
bende adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve bana da aynı senin gibi hormon testi yaptı..
ve PRL yani prolaktinimin yüksek olduğunu söyledi... ben o esnada; doktor bey biz bebek istiyoruz ama bi kaç aydır olmadı der demez prolaktinin yüksekde ondan olmuyor tabi dedi. ilk önce bunu düşürücez dedi. sonra ben bir süre hap kullandım 1 ay kadar. hapım bitti tahlil yaptırdım ve değerlerim düşmüş. önümüzdeki ay hemen hamile kaldım. fakat bebeğimin kalbi durduğu için onu kaybettim ((
hamilelikten sonra tekrar prolaktnim yükseldi ve yine hap kullandım, yine düştü.. şuan ise tekrar hamilelik için bekliyorum. hayırlısı bakalım..
2 ayda bir prolaktinimi ölçtürücem hep, çünkü tekrar yükselme yapıyor.. hep kontrol altında tutmak gerekiyor..
jinekoloji bölümünde benim bununla ilgili bir konum var canım. ordan gerekli bilgiyi bulabilirsin, hem aramıza katılırsın.. ordada bu hormondan şikayetçi çok arkadaş var bizim gibi...
başka sormak istediğin birşey olursa sor tatlım..

Son düzenleme:
Trackeki huuu isminin anlamı ne keki deyince cokacimcoook yicek olrak algılıyorum
görüyorum hep sorcam unutuyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar mrb
hep sohbetlerinizi kaçırıyorum ya
eve yeni geldim başım çatlıyor valla
ama hemen açtım belki burdasınızdır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…