Sabırsızlanıyorum ...!

ayy özledim sizi ya:1hug:
ee napıyosun tatlım?
ara ara okumaya çalışıyorum,bulantılar başlamış galiba
nazar değdirdin kendine bak

hoşbuldk canım nasılsın?

Bizde özledik seni canım benim.

Ayy sorma elifim ya başlası valla kötüyüm zar zor yemek yaptım vallahi.

Şuan oturuyorum ama sanki arabayla gidiyorum da araba tutmuş gibiyim off çok zor muş çok.kafamçokkarıştı

iyiym m cnmmm eşimde iyi çokk şükür.....özlemez olurmuyuzz kızz delüüü....eksikliğin hissediliyoo merak etmee:teselli:Şeniz

iyiym m cnmmm eşimde iyi çokk şükür.....özlemez olurmuyuzz kızz delüüü....eksikliğin hissediliyoo merak etmee:teselli:Şeniz

canlarım benim valla sohbetiniz iyi geliyor bana

sabriyecim inşallah çok sürmez bulantıların

eşinin iyi olduğuna sevindim tubacım.Allah yaşatmasın tekrar inşallah

Tuğbacım eşinin hasta olmadığını duymadım hiç canım çokk geçmiş olsun allah acil şifalar versin..Kötü bişey yoktur inş. canım benim

Bende bu kadar beklemiyodum canım ya neolduğunu anlamadım valla..
Korkma kıssss bebeğin aklına gelince herşeye değer diyosun valla.
hamile kalsamda kusa kusa bi hal olsam diyen bendim ...şu an tırsanda benimmkaydirigubbakcemile3..sanırım bende büyük konuştumm...kötükedihüso

Bende bu kadar beklemiyodum canım ya neolduğunu anlamadım valla..
Korkma kıssss bebeğin aklına gelince herşeye değer diyosun valla.

değmez mi canım
cennet annelerin ayakları altında demiş peygamberimiz(s.a.v)
annelik kadar yüce bişey var mı
buarada çok erken ama normal doğum mu sezeryan mı istiyosun

doremi canımsın ya gerçekten çok çok teşekkür ederim emin ol bundan sonra hep buralarda olucam azda olsa içim rahatladı...cuma günü doktora digicem sabah 8,30da bakalım neler olucak sonra tekrar işe gelmem lazım yazılarınıda okuycam ...tekrardan saol canım..sevgiler...

hoşgeldin canım
bugün gördüm yazını üzüldüm valla
canımcım biz aile gibiyiz burda
sende hoşgeldin
isimle hitap ediyoruz ya senin isim neydi
yazdıysan kaçırmış olabilirim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…