- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.041
merhaba cnmmm hoşgeldinn
açcokacimcoook
ucundan acık tadam mademm kaydirigubbakcemile3
kızlar mrb
hep sohbetlerinizi kaçırıyorum ya
eve yeni geldim başım çatlıyor valla
ama hemen açtım belki burdasınızdır diye
işteyim tatlım 6 30 da çıkıyorumm ne yazıkkiii.hosbulduk canım.iştemisin hala gec cıkıyosun galıba.
elifciimm nerdesiinn yaaaaaa gözüm hep seni arıyooo cnmm benimmm yazıkk sana çokmu yoruyorlar benim arkadaşımııı.....Şenizkızlar mrb
hep sohbetlerinizi kaçırıyorum ya
eve yeni geldim başım çatlıyor valla
ama hemen açtım belki burdasınızdır diye
Merhaba elifçim..
Evet işler yoğun galiba görüşemiyoruz artık..
hosgeldın elifcim.
elifciimm nerdesiinn yaaaaaa gözüm hep seni arıyooo cnmm benimmm yazıkk sana çokmu yoruyorlar benim arkadaşımııı.....Şeniz
ayy özledim sizi ya:1hug:
ee napıyosun tatlım?
ara ara okumaya çalışıyorum,bulantılar başlamış galiba
nazar değdirdin kendine bak
hoşbuldk canım nasılsın?
Bizde özledik seni canım benim.
Ayy sorma elifim ya başlası valla kötüyüm zar zor yemek yaptım vallahi.
Şuan oturuyorum ama sanki arabayla gidiyorum da araba tutmuş gibiyim off çok zor muş çok.kafamçokkarıştı
iyiym m cnmmm eşimde iyi çokk şükür.....özlemez olurmuyuzz kızz delüüü....eksikliğin hissediliyoo merak etmee:teselli:Şeniz
Bizde özledik seni canım benim.
Ayy sorma elifim ya başlası valla kötüyüm zar zor yemek yaptım vallahi.
Şuan oturuyorum ama sanki arabayla gidiyorum da araba tutmuş gibiyim off çok zor muş çok.kafamçokkarıştı
korkutuyosun gözümüzü valla
iyiym m cnmmm eşimde iyi çokk şükür.....özlemez olurmuyuzz kızz delüüü....eksikliğin hissediliyoo merak etmee:teselli:Şeniz
hamile kalsamda kusa kusa bi hal olsam diyen bendim ...şu an tırsanda benimmkaydirigubbakcemile3..sanırım bende büyük konuştumm...kötükedihüsoBende bu kadar beklemiyodum canım ya neolduğunu anlamadım valla..
Korkma kıssss bebeğin aklına gelince herşeye değer diyosun valla.
Bende bu kadar beklemiyodum canım ya neolduğunu anlamadım valla..
Korkma kıssss bebeğin aklına gelince herşeye değer diyosun valla.
hamile kalsamda kusa kusa bi hal olsam diyen bendim ...şu an tırsanda benimmkaydirigubbakcemile3..sanırım bende büyük konuştumm...kötükedihüso
doremi canımsın ya gerçekten çok çok teşekkür ederim emin ol bundan sonra hep buralarda olucam azda olsa içim rahatladı...cuma günü doktora digicem sabah 8,30da bakalım neler olucaksonra tekrar işe gelmem lazım yazılarınıda okuycam ...tekrardan saol canım..sevgiler...
hamile kalsamda kusa kusa bi hal olsam diyen bendim ...şu an tırsanda benimmkaydirigubbakcemile3..sanırım bende büyük konuştumm...kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?