Sabırsızlanıyorum ...!

değmez mi canım
cennet annelerin ayakları altında demiş peygamberimiz(s.a.v)
annelik kadar yüce bişey var mı
buarada çok erken ama normal doğum mu sezeryan mı istiyosun

Annem bana hamileyken 3 ay mide bulantısı çekmiş inş. anneme çekmemmm.

Valla doğum için dediğin gibi daha erken ama epidural normal doğum istiyorum ağrısız olsun diye.
Sezeryan hiç düşünmüyorum ama bakalım kısmer artık hayırlısı ne ise o olsun hakkımda elifim..

çook sağol cnmm atlattık çok şükürr ....şuan iyii
neysekiii...

Aman iyi canım benim benim annemlere gittiğim zaman konuşuldu eşinin hastalığı heralde hiç haberim olmadı inanki.

Neyse ki çok şükür atlatmış allah hayırlı uzun sağlıklı uzun ömürler versin sanada eşine tuğbacım..

sağoll bitanemmm...iyiki varsınız allahım sizede sağlıklı mutlu bir ömür verir inşşşş.......

inşallah canım.Allah hepinize rahat hamilelik,kolay doğum,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.arkanızdan gelenlere de tabikaydirigubbakcemile3

bak yine gaza geldimm iştee ...hamile kalsamda kussamm kıııssss kurban olur annesi onaa oyyy oyyy

ayy deme kıss yine.görcem ben seni
ay midem bulanıyor derken:bbo:

inşallah canım.Allah hepinize rahat hamilelik,kolay doğum,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.arkanızdan gelenlere de tabikaydirigubbakcemile3

:bbo:

Aminnnnnnnn canım inş. allahım hayırlısı versin cümlemize..

Arkadan gelecekleride unutmasın tabiki..

canım prolaktin yüksek çıkmış ama stres etkili olmuş E2 48.28 PG/ML
TESTO 0.467NG/ML
PRL 34.50NG/ML
LH 5.85 MIU/ML
FSH 2.90MIU/ML
CORT 15.55UG/DL
FERR 4.75NG/ML
INSULİN 5.74 uU/ML
prolaktin hariç diğerleri normal canım prolaktin adet düzensizliğine sebeb olur göğüs süt gelmesi gibi belirtileri var ama yüksek dediğim 1 aylık sanırım doğumkontrol hapı verilir ve düşer sıkma canını stres hormonu zaten bu rahat ol emi arkadaşım doktora git ve rahat ol

ahhh bebeğim olsa da ona örsem içim gidiyor bi sürü biriktirdim model bi hamile kalsam habire örcem valla örgü çalışmaları yapıyorum iyice öreneyim güzel olsun aahhh ahhh cumartesi günü dr randevum var inşallah iyi haberler alırım bakalım neden bebişim annesine ve babasına gelmiyoor bu arada kızlar ben cumartesi gününe kadar yokum kayınbirader gelmiş onu göreceğiz dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın sizi çok öpüyorum canlarım

hoşgeldin canım
bugün gördüm yazını üzüldüm valla
canımcım biz aile gibiyiz burda
sende hoşgeldin
isimle hitap ediyoruz ya senin isim neydi
yazdıysan kaçırmış olabilirim kusura bakma

Günaydın hoşbulduk...iiyikide girmişim buraya çok saolun herkes çok sıcak ve çok tatlı...ismim Sibel hepinizle arkadaş dost olmak istiyorum...:teselli: Sevgiler...

Canım ya çok teşekkür ederim evet benim hayatımı en çok stres etkiliyor.Rahat olmaya çalışıyorum ama iş stres ev stres bende biraz asabi bir tipim bakalım kendimi nasıl rahatlatabilirim... 1ay d.kontrol kullanmam geçirecek mi yani..ama ben biran önce hamiş olmak istiyorum belkide çok istediğim için stres yapıyorum..neyse yarın dr.a gidicem bakalım neler söylicek...tekrardan çok saol ..sevgiler..a.s.

Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım umarım herşey dilediğin gibi olur. Dualarım seninle inan...a.s.

canım prolaktin yüksekliğinde doğum kontrol hapını kullananı hiç duymadım... çünkü genelde d. k. hapını basit kist tedavisinde veriyor doktorlar..
zaten prolaktinin çıkmasıda bir nevi d.k. haplarındanmış.. bu hap,süt hormonunu salgılayıp koruduğu için bazı bünyelerde prolaktin denen hormon yükseltiyor. onun için böyle uğraşıp duruyoruz canım...
ama şanslısın çünkü değerin hiç yüksek değil... normalin biraz üstü okadar.. parlodel diye bir hap verebilir ama yan etkileri çok fazla.. ben kullanamamıştım.. ve benim tanıdığım kimse kullanamadı...başka bir ilaç ise,dostinex. bu işte en geçerli ilaçtır.. doktorun eğerki ilac verirse hatırlarsın diye yazıyorum.. önermiyorum sakın yanlış anlama da :) yani tedavisi çok basit.. heleki dostinex verirse.. bu iş 2 hapa bakar.. hemen düşer değerin ve inş. hemende hamile kalırsın..

Evet çok haklısın çünkü ben yaklaşık 8 ay Yasmin kullandım ama hep beni rahatsız etti ağustosta bıraktım birden 10kiloya yakın kilo aldım baş ağrısı çarpıntı vs...şimdide prolaktın yükselmesi hepsi karıştı birbirine bir daha d.kontrol hapımı asla ... resmen sağlığım bozuldu...yarın doktora gidince ilaçlara dikkat edicem çok saol bilgilerin için canım..a.s.

Merhaba kızlara.s.

dünden beri yazdıklarınızı okuyorum hiç sıkılmadan tüm sayfaları okudum

hamiş olan tüm arkadaşlar inşallah meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız:Saruboceq::ecrin_bebek:

bende gün sayanlardanım reglime daha çok var ne yazıkkidelikafaduldendelikafadulden

kelebekcim konuma cevap yazdığın için ayrıca teşekkür ediyorum artık bende sizin sıkı bir takipçinizim ona göresositosositosositososito

görüşürüssss:asigim::asigim::1hug:

herkese günaydın
ozgekrd hoşgeldin canım inşallah sende meleğine kavuşursun en kısa zamanda
sibelcim sanada günaydın hepimiz arkadaşız burda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…