Sabırsızlanıyorum ...!

herkese günaydın
ozgekrd hoşgeldin canım inşallah sende meleğine kavuşursun en kısa zamanda
sibelcim sanada günaydın hepimiz arkadaşız burda:)

çok tatlısın canım hoşbulduk teşekkür ederimŞenizŞeniz
inşallah bende istiyorum bir melek:CüvCüv:
yeni hamiş olan arkadaşlar sizin ilk günlerde kasığınızın belli bir bölümünde kasılmalar oluyormuydu ve göğüslerinizde bir gariplik:uhm::uhm:
gariplik derken neyi kastettiğimi ben bile bilmiyorum kafamçokkarıştı:roflol:

nerden nereye sanada çok teşekkür ederim canım bu arada nickimden bellidir ama yinede söyleyeyim benim adım özge :roflol: hepinizle tanıştığıma memnun oldum

Son düzenleme:
a.s.günaydıınnn canlarrrrrrrrrrr ben geldimmm.....yeni gelen arkadaşlar sibel özgeck sizde hoşgeldiniz aramızaaaaa.s.

günaydın canımcım napıyosun
ay bütün gece çalıştım rüyamda,sabah uyandığım zaman bile hala işteyim sandım
sabah eşime dedim çok yoruldum bütün gece çalıştımkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: alemsinn vallaa ......bende bugün geciktimmm işe..oohhh ne güzel 9 30 a kadar uyumuşumm...saat çalmamış:roflol::roflol::roflol:....

:roflol::roflol::roflol::roflol: alemsinn vallaa ......bende bugün geciktimmm işe..oohhh ne güzel 9 30 a kadar uyumuşumm...saat çalmamış:roflol::roflol::roflol:....

pazar gününü dört gözle bekliyorum
bi de grip oluyorum galiba
hiç halim yok ya
ay sabah sabah içini kararttım

pazar gününü dört gözle bekliyorum
bi de grip oluyorum galiba
hiç halim yok ya
ay sabah sabah içini kararttım
amannn dikkat et tatlımm kendinee...portakal suyu filan içç ...biliyosun gripte olsann yataktan çıkamasanda bütün işler bizi beklerr...iş yeri ayrı bi dert ev ayrı bi dertt offffffff yaaaaa ne bahtsızız klava: hastalığımız bile ağız tadıyla olmaz bizimmmm...kafamçokkarıştı

Arkadaşlar benim işim dolayısıyla girip çıkıyorum haberiniz olsun yazılarınız takip ediyorum çıkıyorum diye sakın beni unutmayın olurmu çünkü burda olmak ruhuma gerçekten iyi geliyor...hepiniz seviyorum :)

unuturmuyuz şekerimm sen bi kaybol biz sibel nerde bişe mi oldu niye girmedi diye derde kalırız....bizim topiğimiz birbirine çokk bağlıı....Şenizkaydirigubbakcemile

kadın olmak zor işte
bazen özlüyorum babaevini
annem herişi yapıyodu ne güzel
işten geldiğimde yemek hazır oluyodu
çamaşır falan düşünmüyodum
ooff annemi özledim ben galiba

kadın olmak zor işte
bazen özlüyorum babaevini
annem herişi yapıyodu ne güzel
işten geldiğimde yemek hazır oluyodu
çamaşır falan düşünmüyodum
ooff annemi özledim ben galiba
ewet bazen gerçekten bende çookk özlüyorumm babaevinii....özellikle gece 2 lere kadar iş yaptığımm günlerde gözümde tütüyo vallaaa...benim eşim hiç bana yardımcı olmazz.. yer içer yatarrrrklava:klava:arada sırada izinli gününde eşofmanını katlar yatağın üstüne koyarrr....bazen çok sinirlenirimm vura kıra iş yaparımm evdee..sonra tırsar etrafı toparlamaya başlar:roflol::roflol::roflol:

benimkide dağınık banyo yapar bornoz yatağın üstüne atılır kalır,eşofmanları da öyle
ama Allah'tan kendi ütüsünü yapar,çamaşır asılcaksa asar,toplancaksa toplar,tabi katalamaz atar bırakır
kuşlarımız var onlar etrafı kirletirse arada bir süpürür

bu dertten bir tek ben muzdaripim sanıyordum yalnız değilmişim :roflol:
şu kadar söyleyeyim dün gece 1.5 tu ben hala iş yapıyordum ama kociş discovery izliyordu bu kadar da rahat bir adam el insaf bu kadın uykusuz biraz yardım edeyim yok
çünkü bir gece önce 1 e kadar rapor hazırlamıştım ve hergün 7.5 ta işe geldim bu hafta :mymeka::mymeka: uyuss oluyorum bazen hemde çokÇok üzgünüm çoook

evlendiğimiz ilk sene çalışmadımmm ..onu rahatlığa ben alıştırdımm ve bi canavar yarattımm ..şimdi birazda hastalığının ardına sığınıyorr...amannn iyi olsunda yapmasın anacımm.....rahatına baksınnn....ancak ben meleğim olduğunda onla başa çıkarımm....klava: nazlı bi hamile olmayı planlıyorumm tatlımm....:teytey:..benim içimdeki canavarda o zaman çıkacak..:sm_cool::sm_cool:

Elifçimmmmmm Tuğbacımmmm Sibelcimmmm Özgecimmm (Hoşgeldiniz buarada)
Hepinizi kucak dolusu sevgililer hepinize günaydın çok öpüyorum sizleri..ŞenizŞeniz

Ben bu arada çok uykucu oldum yeni uyandım ya hiç kalkmak istemiyorum ama işim çok bugün temizlik yapmayı düşünüyorum akşama misafir gelicek off offf.

cnmmm nasılsııınn bugünn bulantılarınn varmıı....kendini çook yorma amaaa ...
kaydirigubbakcemile..

canım hoşbulduka.s.
trackeki sana birşey soracağım sen yeni hamişsin ya ilk günlerde kasıklarında ağrı oluyormuydu böyle ara ara içten gelen birağrı bıçak saplanması gibi ve genelde tek noktadan ara ara gelen kasık ve göbek bölgene doğru bir ağrı:uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…