- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.081
herkese günaydın
ozgekrd hoşgeldin canım inşallah sende meleğine kavuşursun en kısa zamanda
sibelcim sanada günaydın hepimiz arkadaşız burda:)
a.s.günaydıınnn canlarrrrrrrrrrr ben geldimmm.....yeni gelen arkadaşlar sibel özgeck sizde hoşgeldiniz aramızaaaaa.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol: alemsinn vallaa ......bende bugün geciktimmm işe..oohhh ne güzel 9 30 a kadar uyumuşumm...saat çalmamış:roflol::roflol::roflol:....
amannn dikkat et tatlımm kendinee...portakal suyu filan içç ...biliyosun gripte olsann yataktan çıkamasanda bütün işler bizi beklerr...iş yeri ayrı bi dert ev ayrı bi dertt offffffff yaaaaa ne bahtsızızpazar gününü dört gözle bekliyorum
bi de grip oluyorum galiba
hiç halim yok ya
ay sabah sabah içini kararttım
günaydınn cnmm nasılsıınn..günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar :)))))))))))))
herkese günaydın
ozgekrd hoşgeldin canım inşallah sende meleğine kavuşursun en kısa zamanda
sibelcim sanada günaydın hepimiz arkadaşız burda:)
a.s.günaydıınnn canlarrrrrrrrrrr ben geldimmm.....yeni gelen arkadaşlar sibel özgeck sizde hoşgeldiniz aramızaaaaa.s.
unuturmuyuz şekerimm sen bi kaybol biz sibel nerde bişe mi oldu niye girmedi diye derde kalırız....bizim topiğimiz birbirine çokk bağlıı....ŞenizkaydirigubbakcemileArkadaşlar benim işim dolayısıyla girip çıkıyorum haberiniz olsun yazılarınız takip ediyorum çıkıyorum diye sakın beni unutmayın olurmu çünkü burda olmak ruhuma gerçekten iyi geliyor...hepiniz seviyorum :)
amannn dikkat et tatlımm kendinee...portakal suyu filan içç ...biliyosun gripte olsann yataktan çıkamasanda bütün işler bizi beklerr...iş yeri ayrı bi dert ev ayrı bi dertt offffffff yaaaaa ne bahtsızızklava: hastalığımız bile ağız tadıyla olmaz bizimmmm...kafamçokkarıştı
ewet bazen gerçekten bende çookk özlüyorumm babaevinii....özellikle gece 2 lere kadar iş yaptığımm günlerde gözümde tütüyo vallaaa...benim eşim hiç bana yardımcı olmazz.. yer içer yatarrrrkadın olmak zor işte
bazen özlüyorum babaevini
annem herişi yapıyodu ne güzel
işten geldiğimde yemek hazır oluyodu
çamaşır falan düşünmüyodum
ooff annemi özledim ben galiba
ewet bazen gerçekten bende çookk özlüyorumm babaevinii....özellikle gece 2 lere kadar iş yaptığımm günlerde gözümde tütüyo vallaaa...benim eşim hiç bana yardımcı olmazz.. yer içer yatarrrrklava: klava:arada sırada izinli gününde eşofmanını katlar yatağın üstüne koyarrr....bazen çok sinirlenirimm vura kıra iş yaparımm evdee..sonra tırsar etrafı toparlamaya başlar:roflol::roflol::roflol:
ewet bazen gerçekten bende çookk özlüyorumm babaevinii....özellikle gece 2 lere kadar iş yaptığımm günlerde gözümde tütüyo vallaaa...benim eşim hiç bana yardımcı olmazz.. yer içer yatarrrrklava: klava:arada sırada izinli gününde eşofmanını katlar yatağın üstüne koyarrr....bazen çok sinirlenirimm vura kıra iş yaparımm evdee..sonra tırsar etrafı toparlamaya başlar:roflol::roflol::roflol:
benimkide dağınık banyo yapar bornoz yatağın üstüne atılır kalır,eşofmanları da öyle
ama Allah'tan kendi ütüsünü yapar,çamaşır asılcaksa asar,toplancaksa toplar,tabi katalamaz atar bırakır
kuşlarımız var onlar etrafı kirletirse arada bir süpürür
cnmmm nasılsııınn bugünn bulantılarınn varmıı....kendini çook yorma amaaa ...Elifçimmmmmm Tuğbacımmmm Sibelcimmmm Özgecimmm (Hoşgeldiniz buarada)
Hepinizi kucak dolusu sevgililer hepinize günaydın çok öpüyorum sizleri..ŞenizŞeniz
Ben bu arada çok uykucu oldum yeni uyandım ya hiç kalkmak istemiyorum ama işim çok bugün temizlik yapmayı düşünüyorum akşama misafir gelicek off offf.
Elifçimmmmmm Tuğbacımmmm Sibelcimmmm Özgecimmm (Hoşgeldiniz buarada)
Hepinizi kucak dolusu sevgililer hepinize günaydın çok öpüyorum sizleri..ŞenizŞeniz
Ben bu arada çok uykucu oldum yeni uyandım ya hiç kalkmak istemiyorum ama işim çok bugün temizlik yapmayı düşünüyorum akşama misafir gelicek off offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?