- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.101
cnmmm nasılsııınn bugünn bulantılarınn varmıı....kendini çook yorma amaaa ...
kaydirigubbakcemile..
canım hoşbulduka.s.
trackeki sana birşey soracağım sen yeni hamişsin ya ilk günlerde kasıklarında ağrı oluyormuydu böyle ara ara içten gelen birağrı bıçak saplanması gibi ve genelde tek noktadan ara ara gelen kasık ve göbek bölgene doğru bir ağrı:uhm::uhm:
gunaydin hanimlarr
Günaydın leylacım nasılsın canım devam ediyomu bulantıların..
Bide ben çok uyuyorum ya uykum hiç kanmıyo seninde öylemi?
Canım benim hamileliğim ilk günlerinde Kasık ağrılarım oluyodu kramplar giriyodu ara sıra..
Göğüslerimde hassasiyet vardı birde uçlarında acıma ve kaşınma oluyodu..
İnş. hamilesindir tatlım ama adet belirtilerinle hamilelik belirtileri aynı..Ayırt etmek çok zor oluyo inanki
ay uykuyu hic sorma ya..aksam 9 da uyudum sabah 9 da kalktim tam 12 saat uyumussum ki ben 6 saat uyuyan kisiyim :) birde artik her oglen 2 saat kestiriyorum Allahdan calismiyorum evdeyim :)
Bulantilar cok dindi bugun sabah biraz vardi ama dindi bunada sukur
Felaket bel agrilarim basladi aksam oturdugum yerden zor kalkiyorum ya bu ne is sende varmi canim ?
Sut icemiyorumdoktor bana dun bol bol sut ic dedi ama ben sutu sevmiyorum dun aksam denedim icemedim bir turlu
ev islerle cok zorlaniyorum kiz ben ..yapamiyorum yorgunluktan hic enerjim yok..
cumartesi gunu de memleketden misafirler gelecek bana..nasil yapcam bilmiyorum :sm_confused:
ay uykuyu hic sorma ya..aksam 9 da uyudum sabah 9 da kalktim tam 12 saat uyumussum ki ben 6 saat uyuyan kisiyim :) birde artik her oglen 2 saat kestiriyorum allahdan calismiyorum evdeyim :)
bulantilar cok dindi bugun sabah biraz vardi ama dindi bunada sukur
felaket bel agrilarim basladi aksam oturdugum yerden zor kalkiyorum ya bu ne is sende varmi canim ?
Sut icemiyorumdoktor bana dun bol bol sut ic dedi ama ben sutu sevmiyorum dun aksam denedim icemedim bir turlu
ev islerle cok zorlaniyorum kiz ben ..yapamiyorum yorgunluktan hic enerjim yok..
Cumartesi gunu de memleketden misafirler gelecek bana..nasil yapcam bilmiyorum :sm_confused:
Benim adet günüm geldiği zaman 2 gün hiç dinmeden belim ve kasıklarım çok ağrımıştı hatta düşük yapıcam diye çok korkmuştum ama her ay her adet günün geldiğinde bel ağrısı ve kasık ağrısı olurmuş o yüzden içim rahatladı biraz.
Süt bende hiç sevmiyorum ama geçen zorla yarım bardak içebildim ama tiksinme geliyo neyapıcaz bilmiyorum doktorlar hergün 1 bardak muhakkak süt içilecek diyor bebeğin beyin gelişimi için önemliymiş..
Akşama banada misafir gelicek ama canım hiç ev işi yapmak istemiyo benimde hiç ama hiç halim yok sanki çok iş yapmışımda yorulmuşum gibi. Ama aksine hep yatıyorum valla.
Canım benimde göğüs uçlarımda ağrı başladı
benim durumum aslında bu :uhm::uhm:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/251417-acaba-bana-ne-oldu.html
karışık bir durum yani:çok üzgünüm:
canım benim çok yakın bir arkadaşım da asla süt içemezdi doktoru ona süt yerine peynir ve yoğurt ile takviye yapmasını süt içmesine gerek kalmayacağını söylemiş ve her öğünde mutlaka yoğurt yedi ve son derece sağlıklı bir bebişi oldu sende öyle yap
canım benim çok yakın bir arkadaşım da asla süt içemezdi doktoru ona süt yerine peynir ve yoğurt ile takviye yapmasını süt içmesine gerek kalmayacağını söylemiş ve her öğünde mutlaka yoğurt yedi ve son derece sağlıklı bir bebişi oldu sende öyle yap
Ben anneme gidiyorum kizlar..sonra gorusmek uzere.. saglikca kalin..opuyorummmmmmmm
iyiki varsiniz bea ya :)
Elifçimmmmmm Tuğbacımmmm Sibelcimmmm Özgecimmm (Hoşgeldiniz buarada)
Hepinizi kucak dolusu sevgililer hepinize günaydın çok öpüyorum sizleri..ŞenizŞeniz
Ben bu arada çok uykucu oldum yeni uyandım ya hiç kalkmak istemiyorum ama işim çok bugün temizlik yapmayı düşünüyorum akşama misafir gelicek off offf.
günaydın tatlımgunaydin hanimlarr
Ben anneme gidiyorum kizlar..sonra gorusmek uzere.. saglikca kalin..opuyorummmmmmmm
iyiki varsiniz bea ya :)
günaydın canım
hamileliğin keyfini çıkar valla
benim de çok uykum var ama malesef işteyim:çok üzgünüm:
ya ben anneme 10saat uzaklıktayım ve yılda 1kere gidiyorum ben ne yapam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?