Sabırsızlanıyorum ...!

cnmmm nasılsııınn bugünn bulantılarınn varmıı....kendini çook yorma amaaa ...
kaydirigubbakcemile..

İyiyim canım benim bugün dünden daha iyiyim ama gözüm hep yatakta ya çok uyku yapıyo tuğba..

Yormak istemiyorum ama misafir de gelicek yavaş yavaş süpürge açarım artık napim

Canım benim hamileliğim ilk günlerinde Kasık ağrılarım oluyodu kramplar giriyodu ara sıra..
Göğüslerimde hassasiyet vardı birde uçlarında acıma ve kaşınma oluyodu..

İnş. hamilesindir tatlım ama adet belirtilerinle hamilelik belirtileri aynı..Ayırt etmek çok zor oluyo inanki

Günaydın leylacım nasılsın canım devam ediyomu bulantıların..
Bide ben çok uyuyorum ya uykum hiç kanmıyo seninde öylemi?

ay uykuyu hic sorma ya..aksam 9 da uyudum sabah 9 da kalktim tam 12 saat uyumussum ki ben 6 saat uyuyan kisiyim :) birde artik her oglen 2 saat kestiriyorum Allahdan calismiyorum evdeyim :)
Bulantilar cok dindi bugun sabah biraz vardi ama dindi bunada sukur

Felaket bel agrilarim basladi aksam oturdugum yerden zor kalkiyorum ya bu ne is sende varmi canim ?

Sut icemiyorum doktor bana dun bol bol sut ic dedi ama ben sutu sevmiyorum dun aksam denedim icemedim bir turlu

ev islerle cok zorlaniyorum kiz ben ..yapamiyorum yorgunluktan hic enerjim yok..
cumartesi gunu de memleketden misafirler gelecek bana..nasil yapcam bilmiyorum :sm_confused:

Canım benimde göğüs uçlarımda ağrı başladı
benim durumum aslında bu :uhm::uhm:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/251417-acaba-bana-ne-oldu.html

karışık bir durum yani:çok üzgünüm:

Benim adet günüm geldiği zaman 2 gün hiç dinmeden belim ve kasıklarım çok ağrımıştı hatta düşük yapıcam diye çok korkmuştum ama her ay her adet günün geldiğinde bel ağrısı ve kasık ağrısı olurmuş o yüzden içim rahatladı biraz.

Süt bende hiç sevmiyorum ama geçen zorla yarım bardak içebildim ama tiksinme geliyo neyapıcaz bilmiyorum doktorlar hergün 1 bardak muhakkak süt içilecek diyor bebeğin beyin gelişimi için önemliymiş..

Akşama banada misafir gelicek ama canım hiç ev işi yapmak istemiyo benimde hiç ama hiç halim yok sanki çok iş yapmışımda yorulmuşum gibi. Ama aksine hep yatıyorum valla.

canım benim çok yakın bir arkadaşım da asla süt içemezdi doktoru ona süt yerine peynir ve yoğurt ile takviye yapmasını süt içmesine gerek kalmayacağını söylemiş ve her öğünde mutlaka yoğurt yedi ve son derece sağlıklı bir bebişi oldu sende öyle yap

Aynen valla bende oyleyim..sırnaşık şey

Canım konunu okudum ama hamilelik için daha erken gibi geliyo bana..
Üstüne görme olayı var gerçi oda olabilir ama tam olarak bilmiyorum.
Ben hamile kalmadan önceki adetimde ilk gün kahverengi 2.3.4. normal 5.6.7. günler kahverengi gelmeye başlamıştı..Benimde kasık ağrılarım çok olmuştu o ay ve doktor bana rahim kendini gebeliğe hazorlıyo olabilir demişti ve folik asit vermişti 1 ay kullandım ve hamile kaldım seninde belki öyle olabilir canım rahim kendini gebeliğe hazırlıyo olabilir çünkü korunmuyosunuz..

evet canim bende oyle yapiyorum..her gun bir kucuk kase yogurt yiyorum peynir yiyemiyorum midem almiyor maalesef :bbo::bbo:

Özgecim bende senin dediğin gibi yapıyorum allahtan yoğurt ve peyniri çok severim inş. bebeklerimize sağ salim kavuşuruz:CüvCüv:

Ben anneme gidiyorum kizlar..sonra gorusmek uzere.. saglikca kalin..opuyorummmmmmmm
iyiki varsiniz bea ya :)

Annenle ne güzel birbirinize yakınsınız biz evle annemin evi arasında 1 saat kadar fark var bende 15 günde bir gidip 3 gün kalıyorum pek iyi geliyo valla..

Bende öpüyorum canım bebeğine iyi bak

günaydın canım
hamileliğin keyfini çıkar valla
benim de çok uykum var ama malesef işteyim:çok üzgünüm:

gunaydin hanimlarr
günaydın tatlım

Ben anneme gidiyorum kizlar..sonra gorusmek uzere.. saglikca kalin..opuyorummmmmmmm
iyiki varsiniz bea ya :)

görüşürüz canım
tanımıyor annen bizi ama selam söyle anneneŞeniz

merhaba canım arkadaşlarıııımmmmm Şeniz nasılsınız bakalım? yahu sabahtan beri yokum birinizde merak etmemiş heeee klava: bugün işe öğlen geldim yarım gün izin aldım. çok stresliyim buaralar :çok üzgünüm: işte fazla dinlenmek istedim. neyse ben kaçayım hepinizi öpüyorum canlarımmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…