- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.121
merhaba canım arkadaşlarıııımmmmm Şeniz nasılsınız bakalım? yahu sabahtan beri yokum birinizde merak etmemiş heeeeklava: bugün işe öğlen geldim yarım gün izin aldım. çok stresliyim buaralar :çok üzgünüm: işte fazla dinlenmek istedim. neyse ben kaçayım hepinizi öpüyorum canlarımmm Şeniz
merhaba canım arkadaşlarıııımmmmm Şeniz nasılsınız bakalım? yahu sabahtan beri yokum birinizde merak etmemiş heeeeklava: bugün işe öğlen geldim yarım gün izin aldım. çok stresliyim buaralar :çok üzgünüm: işte fazla dinlenmek istedim. neyse ben kaçayım hepinizi öpüyorum canlarımmm Şeniz
Kızlar az önce zorla bişiler yedim yarım saat bile geçmedi hepsini fazlasıyla çıkardım çok kötüyüm ya..:1no2:
Merhaba canım yokluğunu hissettim canım ama işlerin yoğundur diye bişi demedim.
selam canım kızma kızkaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm: bitanem geçici sonuçta biraz sık dişini. ya çalışıyor olsaydın nekadar kötü olurdu senin için. iyi düşünmeye çalış ki iyi olsun canım :1hug:
işler gerçekten yoğun buara.biz iki kişiyiz aynı işi yapan. diğer arkadaşım 2 haftadır hasta gelemiyor. halimi düşün artık :çok üzgünüm:
kızzzz sevnurrrrr kızarmıyım hiç kuşummm Şeniz
:çok üzgünüm: bitanem geçici sonuçta biraz sık dişini. ya çalışıyor olsaydın nekadar kötü olurdu senin için. iyi düşünmeye çalış ki iyi olsun canım :1hug:
işler gerçekten yoğun buara.biz iki kişiyiz aynı işi yapan. diğer arkadaşım 2 haftadır hasta gelemiyor. halimi düşün artık :çok üzgünüm:
kızzzz sevnurrrrr kızarmıyım hiç kuşummm Şeniz
Allahtan çalışmıyorum evdeyim o bakımdan rahatım ama mide bulanması kadar kötü bişey yokmuş.
Akşamada misafirim gelecek azcık ev işi yapım bari yine gelirim canım öptüm hepinizi.
ümmühancıımm nasılsıınnnn.......
canım ya merak ettim sen tam olarak ne iş yapıyorsun ben kendi iişimi bulamadım en yakın müşteri temsilciliği olduğu için onu seçtim :roflol:
iyiyimm cnnm bendeee çalışıyozz iştee köleee modundaakafamçokkarıştıgörürşürüz bitanem kolay gelsin. yorma kendini emi Şeniz
tuğbacımmmmm bitanemmmm iyiyim sen nasılsın bakalım?
canım öncelikle hoşgeldin aramıza a.s. ben gümrük müşteri temsilcisiyim zaten. uzun süre önce sorumlu oldum ama yine özel müşterilerim olduğu için müşteri temsilcisi yazdım. sen ne iş yapıyorsun?
iyiyimm cnnm bendeee çalışıyozz iştee köleee modundaakafamçokkarıştı
hoşbulduk canım
bende bir gsm firmasında müşteri danışmanlığı yapıyorum tarife belirleme raporlama ama müşteri danışmanlığı olmadığı için bende bunuseçtimşutarafagitti
eee ozaman senin uyumlu olmuş bence kaydirigubbakcemile5 avatardan anlamalıydım işini kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3oohhhh bende saati kurmammışımm 9.30 da kalktımm 10 u geçiyordu iş yerindeydimmm...iyi oluyo böyle ara sıra yaparım ben bunukaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3oohhhh bende saati kurmammışımm 9.30 da kalktımm 10 u geçiyordu iş yerindeydimmm...iyi oluyo böyle ara sıra yaparım ben bunukaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: zeki kıss
ama ben birebir diyaloğa girmiyorum müşterilerle ben arka plandayım dosyalar gelir ben yönlendirmelerle tarife işlerini hallederim kurumsaldayım a.sa.s
çok zekiyimdir maşallahsositososito
sen kontür yollayabilir misin bize onu söyle :roflol: kurumsal falan anlamam ben kaydirigubbakcemile3
tarife dedin de sen mi belirliyosun onları bakimmmmmm heehhhh yakaladım işte seniii :roflol: bu ne kardeşim çok pahalı yahu benim faturalıydı kontüre çevirdim valla. neyse iş konuşmayalım topik amacının dışına çıkmasın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?