Sabırsızlanıyorum ...!

Merhaba canım yokluğunu hissettim canım ama işlerin yoğundur diye bişi demedim.

Kızlar az önce zorla bişiler yedim yarım saat bile geçmedi hepsini fazlasıyla çıkardım çok kötüyüm ya..:1no2:

selam canım kızma kızkaydirigubbakcemile3

Kızlar az önce zorla bişiler yedim yarım saat bile geçmedi hepsini fazlasıyla çıkardım çok kötüyüm ya..:1no2:

:çok üzgünüm: bitanem geçici sonuçta biraz sık dişini. ya çalışıyor olsaydın nekadar kötü olurdu senin için. iyi düşünmeye çalış ki iyi olsun canım :1hug:

Merhaba canım yokluğunu hissettim canım ama işlerin yoğundur diye bişi demedim.

işler gerçekten yoğun buara.biz iki kişiyiz aynı işi yapan. diğer arkadaşım 2 haftadır hasta gelemiyor. halimi düşün artık :çok üzgünüm:

selam canım kızma kızkaydirigubbakcemile3

kızzzz sevnurrrrr kızarmıyım hiç kuşummm Şeniz

Allahtan çalışmıyorum evdeyim o bakımdan rahatım ama mide bulanması kadar kötü bişey yokmuş.

Akşamada misafirim gelecek azcık ev işi yapım bari yine gelirim canım öptüm hepinizi.

canım ya merak ettim sen tam olarak ne iş yapıyorsun ben kendi iişimi bulamadım en yakın müşteri temsilciliği olduğu için onu seçtim :roflol:

Allahtan çalışmıyorum evdeyim o bakımdan rahatım ama mide bulanması kadar kötü bişey yokmuş.

Akşamada misafirim gelecek azcık ev işi yapım bari yine gelirim canım öptüm hepinizi.

görürşürüz bitanem kolay gelsin. yorma kendini emi Şeniz

ümmühancıımm nasılsıınnnn.......

tuğbacımmmmm bitanemmmm iyiyim sen nasılsın bakalım?

canım ya merak ettim sen tam olarak ne iş yapıyorsun ben kendi iişimi bulamadım en yakın müşteri temsilciliği olduğu için onu seçtim :roflol:

canım öncelikle hoşgeldin aramıza a.s. ben gümrük müşteri temsilcisiyim zaten. uzun süre önce sorumlu oldum ama yine özel müşterilerim olduğu için müşteri temsilcisi yazdım. sen ne iş yapıyorsun?

hoşbulduk canım
bende bir gsm firmasında müşteri danışmanlığı yapıyorum tarife belirleme raporlama ama müşteri danışmanlığı olmadığı için bende bunuseçtimşutarafagitti

iyiyimm cnnm bendeee çalışıyozz iştee köleee modundaakafamçokkarıştı

valla ben bugün öğlen geldim ya nasıl dinlenmişim anlatamam. çok iyi geldi bana. dolu işim var ocak ayı dosyaları kapatılacak falan ama hiç umrumda değil yani. yaparım yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım
bende bir gsm firmasında müşteri danışmanlığı yapıyorum tarife belirleme raporlama ama müşteri danışmanlığı olmadığı için bende bunuseçtimşutarafagitti

eee ozaman senin uyumlu olmuş bence kaydirigubbakcemile5 avatardan anlamalıydım işini kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3oohhhh bende saati kurmammışımm 9.30 da kalktımm 10 u geçiyordu iş yerindeydimmm...iyi oluyo böyle ara sıra yaparım ben bunukaydirigubbakcemile3

eee ozaman senin uyumlu olmuş bence kaydirigubbakcemile5 avatardan anlamalıydım işini kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: zeki kıss
ama ben birebir diyaloğa girmiyorum müşterilerle ben arka plandayım dosyalar gelir ben yönlendirmelerle tarife işlerini hallederim kurumsaldayım a.sa.s

mrh arkadaşlar benimde adetime birhafta var meraktan ölecem acabalar beni çok yordu tam bir senedir ama yine bir umut hayırlısı inş hamişimdir burda sizlerle paylaşirim inş ama hiç belirtisis yok

kaydirigubbakcemile3oohhhh bende saati kurmammışımm 9.30 da kalktımm 10 u geçiyordu iş yerindeydimmm...iyi oluyo böyle ara sıra yaparım ben bunukaydirigubbakcemile3

beni eşim kaldırıyor her akşam dua ediyorum ne olur yarabbim şu adam saatin sesini duymasada geç kalsak bahaneyle uyusak ama nerdeee uykuya hasretim ben yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

oooo bendensin sende kaydirigubbakcemile5 bende 9,30 da kalktım kahvaltı yaptım sonra tv izledim. bulaşıkları makinaya yerleştirdim. yine tv izledim. sonra da giyindim makyaj yaptım geldim kaydirigubbakcemile3 valla yaaaaaa yapalım ara sıra böyle acayip bir mutluluk oluyor içimde kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: zeki kıss
ama ben birebir diyaloğa girmiyorum müşterilerle ben arka plandayım dosyalar gelir ben yönlendirmelerle tarife işlerini hallederim kurumsaldayım a.sa.s

çok zekiyimdir maşallah sositososito
sen kontür yollayabilir misin bize onu söyle :roflol: kurumsal falan anlamam ben kaydirigubbakcemile3
tarife dedin de sen mi belirliyosun onları bakimmmmmm heehhhh yakaladım işte seniii :roflol: bu ne kardeşim çok pahalı yahu benim faturalıydı kontüre çevirdim valla. neyse iş konuşmayalım topik amacının dışına çıkmasın kaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıyorum canım sen ne kadar süredir bebek denemelerinde bulunuyorsun ve kaç yıllık evlisin ben yeni olduğum için hiçbirinizi tanımıyorum nerden nereye sende söylersen sevinirim sizleri tanımak istiyorum kaç yaşındasınızı falan:uhm:şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…