Sabırsızlanıyorum ...!

mrh arkadaşlar benimde adetime birhafta var meraktan ölecem acabalar beni çok yordu tam bir senedir ama yine bir umut hayırlısı inş hamişimdir burda sizlerle paylaşirim inş ama hiç belirtisis yok

inş hamişsindir tatlım :Saruboceq: :CüvCüv:

beni eşim kaldırıyor her akşam dua ediyorum ne olur yarabbim şu adam saatin sesini duymasada geç kalsak bahaneyle uyusak ama nerdeee uykuya hasretim ben yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla maşallah benim eşim kendi uyansa razıyım ben ama nerdee. hersabah 1 saat savaş veriyor. hersabah koşarak çıkıyor evden kaydirigubbakcemile3 artık onu uyandırmaya çalışırken benim uykumda mahvoluyor

Annenle ne güzel birbirinize yakınsınız biz evle annemin evi arasında 1 saat kadar fark var bende 15 günde bir gidip 3 gün kalıyorum pek iyi geliyo valla..

Bende öpüyorum canım bebeğine iyi bak

araba ile 5 dk yol anneme..sukur cok yakiniz..annemsiz yapamam ben ya hergun burdayim sırnaşık şeysırnaşık şey

soylemez olurmuyum canim..valla annem sizi taniyor a.s sizi anlattim ben ona..cok guzel arkadasliklar kurdugumuzu biliyor :asigim:

ben tuğba özgecim 24 yaşındayımm 2 yıllık evliyimm vee daha yeni başladıkk çalışmalaraa...allahımm umarımm en yakın zamanda hepimiz anne oluruzz....:Saruboceq::Saruboceq:
...bir an önce meleklerimize kavuşmak dileğiyle inşşş...

mrh arkadaşlar benimde adetime birhafta var meraktan ölecem acabalar beni çok yordu tam bir senedir ama yine bir umut hayırlısı inş hamişimdir burda sizlerle paylaşirim inş ama hiç belirtisis yok

canım mevlam gönlüne göre verir inşallah bu sefer ümitlerin boşa çıkmaz bebeğine kavuşursun :Saruboceq:

hayırlısı olsunn cnm hakıında..inş hamilesindedirr çok fazla stres yapmaaa herşeyi oluruna bırak kafana takma çokk......

tatlım ben 25 yaşına yeni girdim.yaklaşık 2 senelik evliyim. bebiş için bu ay 5.ayım olacak canım.

Son düzenleme:

memnun oldum tuğbacım bende özge kaydirigubbakcemile3 ben nisanda 27 olacağım :1shok: hala inanamasamda kaydirigubbakcemile3
2.5 yıllık evliyim ve daha yeni başladık çalışmalara delikafadulden
geçen eylül ayında anembriyonik gebelik yaşadım o da küçücük bir kaza sonucuydu yani emin olduğum birşey var oda beklememe gerek kalmayacak eminim
aslen karadenizli olup ege bölgesinde ikamet etmekteyim ama marmarada doğdum :roflol:benden şimdilik bu kadar hihoyyyt

memnun olduummm özgeciimmm düzenli olarak burda olman bizi mutlu edecekk...belirtilerinden haberdar et bizi cnmm...ve adet tarihin ne zamaannn........listeye ekleyelim senide....

Ozgecim aramiza hg. guzel paylasimlar dilerim.

ben Leyla 25 yasima girdim..2 yillik evliyim..gecen ay calismalara basladik suan 5 haftalik hamileyim. Allahima sukurler olsun bu duyguyu da yasatti bana..Allahim tamamini erdirir insallah. Tum bebek isteyenlere de nasip eder insallah.

memnun olduummm özgeciimmm düzenli olarak burda olman bizi mutlu edecekk...belirtilerinden haberdar et bizi cnmm...ve adet tarihin ne zamaannn........listeye ekleyelim senide....
ekle canım ekle merak etmeyin sürekli buralarda olacağım liste ben 22 şubatta regl olacağım canım yani inşallah olmam bu arada şu hassas gebelik testinden bahsetmişsiniz ondan mı alsam diyorum :uhm::uhm:

amin canım amin

mrb kızlar nihayet geldim
hemen yazılarınızı okudum
yeni arkadaşlar hoşgelmiş
ümmühancım,tubacım benimde geç kalmaya ihtiyacım var
saati mi kurmasam
benim kociş te her ihtimalae karşı kuruyır,ben geç kalmıyım diye(
kendi öğlende gittiği için

leylacım sen hesaplamana göre adetinden ne kadar önce hamile kalmıştın ??

adetimden 10 gun evel belirtileri farketmistim zaten..ama hamilelikle alakalimiydi degilmiydi bilmiyordum pek..cok da umutlanmak istemiyordum..adet gunumu 4-5 gun kala hassas test yapip belli olmustu canim.

ya yeni eve geldim..butun gundur annemdeyim :) iyice tembellestim ya..ev islerini de yapmadim hepsi kaldi ( yemek de yapmadim ..
offf bayan olmak ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…