- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.141
mrh arkadaşlar benimde adetime birhafta var meraktan ölecem acabalar beni çok yordu tam bir senedir ama yine bir umut hayırlısı inş hamişimdir burda sizlerle paylaşirim inş ama hiç belirtisis yok
beni eşim kaldırıyor her akşam dua ediyorum ne olur yarabbim şu adam saatin sesini duymasada geç kalsak bahaneyle uyusak ama nerdeee uykuya hasretim ben yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Annenle ne güzel birbirinize yakınsınız biz evle annemin evi arasında 1 saat kadar fark var bende 15 günde bir gidip 3 gün kalıyorum pek iyi geliyo valla..
Bende öpüyorum canım bebeğine iyi bak
günaydın canım
hamileliğin keyfini çıkar valla
benim de çok uykum var ama malesef işteyim:çok üzgünüm:
günaydın tatlım
görüşürüz canım
tanımıyor annen bizi ama selam söyle anneneŞeniz
ben tuğba özgecim 24 yaşındayımm 2 yıllık evliyimm vee daha yeni başladıkk çalışmalaraa...allahımm umarımm en yakın zamanda hepimiz anne oluruzz....:Saruboceq::Saruboceq:kesinlikle katılıyorum canım sen ne kadar süredir bebek denemelerinde bulunuyorsun ve kaç yıllık evlisin ben yeni olduğum için hiçbirinizi tanımıyorum nerden nereye sende söylersen sevinirim sizleri tanımak istiyorum kaç yaşındasınızı falan:uhm:şakkıdı
mrh arkadaşlar benimde adetime birhafta var meraktan ölecem acabalar beni çok yordu tam bir senedir ama yine bir umut hayırlısı inş hamişimdir burda sizlerle paylaşirim inş ama hiç belirtisis yok
hayırlısı olsunn cnm hakıında..inş hamilesindedirr çok fazla stres yapmaaa herşeyi oluruna bırak kafana takma çokk......mrh arkadaşlar benimde adetime birhafta var meraktan ölecem acabalar beni çok yordu tam bir senedir ama yine bir umut hayırlısı inş hamişimdir burda sizlerle paylaşirim inş ama hiç belirtisis yok
kesinlikle katılıyorum canım sen ne kadar süredir bebek denemelerinde bulunuyorsun ve kaç yıllık evlisin ben yeni olduğum için hiçbirinizi tanımıyorum nerden nereye sende söylersen sevinirim sizleri tanımak istiyorum kaç yaşındasınızı falan:uhm:şakkıdı
ben tuğba özgecim 24 yaşındayımm 2 yıllık evliyimm vee daha yeni başladıkk çalışmalaraa...allahımm umarımm en yakın zamanda hepimiz anne oluruzz....:Saruboceq::Saruboceq:
...bir an önce meleklerimize kavuşmak dileğiyle inşşş...
memnun olduummm özgeciimmm düzenli olarak burda olman bizi mutlu edecekk...belirtilerinden haberdar et bizi cnmm...ve adet tarihin ne zamaannn........listeye ekleyelim senide....memnun oldum tuğbacım bende özge kaydirigubbakcemile3 ben nisanda 27 olacağım :1shok: hala inanamasamda kaydirigubbakcemile3
2.5 yıllık evliyim ve daha yeni başladık çalışmalara delikafadulden
geçen eylül ayında anembriyonik gebelik yaşadım o da küçücük bir kaza sonucuydu yani emin olduğum birşey var oda beklememe gerek kalmayacak eminim
aslen karadenizli olup ege bölgesinde ikamet etmekteyim ama marmarada doğdum :roflol:benden şimdilik bu kadar hihoyyyt
ekle canım ekle merak etmeyin sürekli buralarda olacağım liste ben 22 şubatta regl olacağım canım yani inşallah olmam bu arada şu hassas gebelik testinden bahsetmişsiniz ondan mı alsam diyorum :uhm::uhm:memnun olduummm özgeciimmm düzenli olarak burda olman bizi mutlu edecekk...belirtilerinden haberdar et bizi cnmm...ve adet tarihin ne zamaannn........listeye ekleyelim senide....
Ozgecim aramiza hg. guzel paylasimlar dilerim.
ben Leyla 25 yasima girdim..2 yillik evliyim..gecen ay calismalara basladik suan 5 haftalik hamileyim. Allahima sukurler olsun bu duyguyu da yasatti bana..Allahim tamamini erdirir insallah. Tum bebek isteyenlere de nasip eder insallah.
ben adet gunumu 4-5 gun kala hassas testlerden yapmistim..bence gayet iyiler
leylacım sen hesaplamana göre adetinden ne kadar önce hamile kalmıştın ??
kelebek belirtilerişni yazarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?