Sabırsızlanıyorum ...!

birde bişey sorucam benim gecen ay idrarda tortu vardı
ama malesef hamile değildim
bu tortu nasıl bişey benimkinin içinde kepekler yüzüyor gibiydi

evet benimkisi de kepekli idi .. ama tortu konusu pek guvenilmez..benimde bir cok arkadasim var tortu gorup umitlenen sonra da hamile olmayan..

ins en kisa zamanda hamile olursun canim

asiri tembellik ya..bu kadari da fazla herhalde..kiz adama 3 gundur yemek yapmiyorum :)))
ariyor yemege ne var diyor henuz birsey yapmadim diyorum..yorulma disardan getiririm diyo :)
ama olmaz boyle bosar beni yakinda :)

sen evdemisin simdi?

asiri tembellik ya..bu kadari da fazla herhalde..kiz adama 3 gundur yemek yapmiyorum :)))
ariyor yemege ne var diyor henuz birsey yapmadim diyorum..yorulma disardan getiririm diyo :)
ama olmaz boyle bosar beni yakinda :)

sen evdemisin simdi?

evdeyim canım
boşver nasılolsa bebiş doğunca sorumlulukların artıcak
dinlen şimdi,bebeğine ve kendine ayır zamanını

günaydın canlarımmmmm hepinize çok güzel bir gün diliyorum ayrıca hepinize hayırlı cumalar olsun :1hug :a.s.

herkese günaydııınnn...
hayırlı cumalar..
bugün nasılsınız bakalım kk nın güzelleriiii :)))

bugün canım hiç bişey yapmak istemiyo.... (
dün gündüz ve gece misafirlerim vardı.. çok yorulmuşum...
bugün hep yatasım ve kk ya giresim varrrrrrrrrrr

günaydin arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılmam daha ir hafta var adetime karnin şimdiden agiriyo erken gelecek galiba

günaydin arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılmam daha ir hafta var adetime karnin şimdiden agiriyo erken gelecek galiba

günaydın canım
bende şiştim senin gibi geçen ay 6 gün gecikmişti
bu ay da normal tarihime göre 2 gün önce olması lazımdı ama yine gecikçek heralde
her yanım şişti
parmaklarım bile,yüzüklerim sıkıyor
düzenim bozuldu valla

şişme yokta cnm sadece agiri var biraz bu agiriyi hiç sevmiyorum öldürüyo beni adet oldugum zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…