Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın kızlaarrr
benide aranıza alıınnnn
ismim hatice mayısta evliliğim 3.yılını dolduracak muhasebeciyim
çalışmalara bu ay başladık ve bir an önce olsun istiyorum çok sabırsız bir yapıya sahibim
25 ocak son adet tarihim 2 şubattan başladık gün aşırı deniyoruz sanırım 8 şubat yumurtalama günüm
bu bekleme sürecinde yanımda olur bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum

canım hoşgeldin aramıza...
hadi bakalım inşaallah bekletmeden gelir bebişin, çok özletmez seni...
a.s.

hşg cnm benim sorum olacaktım günaşiri hergünmü yoksa sabah akşami dooktor bize öle denememizi istemişti kafama takılıyor işte

günaydın ümmühancım
hayırlı cumalar
nasılsın canım?
yine bilg başına geçtik sabah sabah
hftasonu gelsin artık ya((

iyiyim bitanem sen nasılsın? bugün rapor hazırlıyorum müdürüm yanımda. açamıyorum kk yı. yemek molasında akayım dedim. çok öpüyorum canım seni Şeniz

günaydin arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılmam daha ir hafta var adetime karnin şimdiden agiriyo erken gelecek galiba

inşallah adet olmazsın tatlım :Saruboceq:

aramıza hoşgeldin bitanemmmm Şeniz inş bebişin kısa zamanda gelir seni bekletmez :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız:)
göğüslerim o kadar garip ki anlatamam sanki içimden birşeyler çekiliyor.
bir sürü işim var ama acayip bir şekilde uyumak istiyorum şu adet dönemi bir gelse de rahatlasam yaaaa

merhaba tatlım :1hug: inş hamilesindir canım yaaa :Saruboceq:

selam bende geldimmmm yalnız olmadığımı anlamak ne güzel ya tek sabırsızlanan ben değilim yaşasın :) ya adet olmama tammm koca 4 gün var 2 gün önce dayanamadım gittim test aldım eczanden negatif çıktı ama bazıları adet geçtikten sonra yaptığı testlerde bile çıkmadığını falan söylüyo ay ne biliyim ya çok istiyommm Allah tüm isteyenlere en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahhhhhhhhhh

merhaba tatlım :1hug: inş hamilesindir canım yaaa :Saruboceq:

ay canım benim inşallah bende bunun için dua ediyorum hepimiz hamiş olmanın güzelliğini tadarız inşallah:CüvCüv::Saruboceq:

canım benim hoşgeldin gerçi bende bu topikte yeniyimsositosositosositososito
senin yine 4 gün var benim kosssskooooccaaaaa 16 günüm var ah ahhh:uhm:

Kızlar selamlar ben geldim...Sibel ben hatırladınız dimi :) ben bugün doktora gittim hormon testi sonuçlarıma baktı sorun yok dedi prolaktın biraz yüksek dedi onun için ilaç vermedi birde iltihap var biraz onun içinde TETRADOX diye bir antibiyotik verdi artı demir vitamini eksikliği varmış onun için folic asit verdi onuda 3 ay günde 3er adet içiceksin dedi.Eğer 3 ay içinde gebelik olmazsa yine gidicem ve aynı testleri yine yapıcakmış bu tür bir tedavi ne kadar yararlı olur sizce ben tam emin değilim başka doktorlara gitsemmi acaba arkadaşlar lütfen fikir verin düşünmekten helak oldum valla...

hoşgeldiniz kızlar
inşallah en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınz nasıl gidiyor benim dün çok karnım agirdi ama adet olmadim haftalik agirirydi galiba:dance::dance: nerde millet yaa

günaydın kızlar nasılsınız
61 esra canım regl olmamışsın hadi gözün aydın

kızlar size birşey soracağım kan tahlili gebelik için ayrı olarak mı yapılıyor yoksa genel olarak yaptırdığımız kan tahlilinde sonuç mevcut mu oluyor.Özel labaratuar bana uzak ve işlerim nedeniyle gidemiyorum ofisin yanında sağlık ocağı var orada kan tahlili yaptırsam acaba sonuç alırmıyım dünden beri bu takıldı kafama bi sorayım sizlerede dedim

çok sevindim tatlımmmm :teselli: ohhh ne güzel bak bir sorun yok inş hemencik hamile kalırsın :Saruboceq: bende gitmedim daha doktora. buay gideceğim inş bakalım bana ne diyecek.

günayddıınnnnn kıızzlarrrrrrrrrrr naassııllsssıınzzzzzz....................

günaydın tuğbacımmmm sen nasılsın? bende bugün işe geldim hemen kk ya kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınz nasıl gidiyor benim dün çok karnım agirdi ama adet olmadim haftalik agirirydi galiba:dance::dance: nerde millet yaa

günaydın esracım. ben burdayımmmmm sositososito

kızlar inanılmaz yorgunum dün 15 saat çalıştım 11.5 ta çıktım gece işten ve bu akşam da öyle olmasından ciddi anlamda endişe ediyorum(
dün burnuma ne gariptir küçükken sütlü ekmek yerdik onun kokusu geldi miss giiibbiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…