- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.181
günaydın kızlaarrr
benide aranıza alıınnnn
ismim hatice mayısta evliliğim 3.yılını dolduracak muhasebeciyim
çalışmalara bu ay başladık ve bir an önce olsun istiyorum çok sabırsız bir yapıya sahibim
25 ocak son adet tarihim 2 şubattan başladık gün aşırı deniyoruz sanırım 8 şubat yumurtalama günüm
bu bekleme sürecinde yanımda olur bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
hşg cnm benim sorum olacaktım günaşiri hergünmü yoksa sabah akşami dooktor bize öle denememizi istemişti kafama takılıyor iştegünaydın kızlaarrr
benide aranıza alıınnnn
çalışmalara bu ay başladık ve bir an önce olsun istiyorum çok sabırsız bir yapıya sahibim
25 ocak son adet tarihim 2 şubattan başladık gün aşırı deniyoruz sanırım 8 şubat yumurtalama günüm
bu bekleme sürecinde yanımda olur bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
günaydın ümmühancım
hayırlı cumalar
nasılsın canım?
yine bilg başına geçtik sabah sabah
hftasonu gelsin artık ya((
günaydin arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılmam daha ir hafta var adetime karnin şimdiden agiriyo erken gelecek galiba
günaydın kızlaarrr
benide aranıza alıınnnn
merhaba kızlar nasılsınız:)
göğüslerim o kadar garip ki anlatamam sanki içimden birşeyler çekiliyor.
bir sürü işim var ama acayip bir şekilde uyumak istiyorum şu adet dönemi bir gelse de rahatlasam yaaaa
merhaba tatlım :1hug: inş hamilesindir canım yaaa :Saruboceq:
selam bende geldimmmm yalnız olmadığımı anlamak ne güzel ya tek sabırsızlanan ben değilim yaşasın :) ya adet olmama tammm koca 4 gün var 2 gün önce dayanamadım gittim test aldım eczanden negatif çıktıama bazıları adet geçtikten sonra yaptığı testlerde bile çıkmadığını falan söylüyo ay ne biliyim ya çok istiyommm Allah tüm isteyenlere en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahhhhhhhhhh
günaydın kızlaarrr
benide aranıza alıınnnn
selam bende geldimmmm yalnız olmadığımı anlamak ne güzel ya tek sabırsızlanan ben değilim yaşasın :) ya adet olmama tammm koca 4 gün var 2 gün önce dayanamadım gittim test aldım eczanden negatif çıktıama bazıları adet geçtikten sonra yaptığı testlerde bile çıkmadığını falan söylüyo ay ne biliyim ya çok istiyommm Allah tüm isteyenlere en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahhhhhhhhhh
günayddıınnnnn kıızzlarrrrrrrrrrr naassııllsssıınzzzzzz....................
Kızlar selamlar ben geldim...Sibel ben hatırladınız dimi :) ben bugün doktora gittim hormon testi sonuçlarıma baktı sorun yok dedi prolaktın biraz yüksek dedi onun için ilaç vermedi birde iltihap var biraz onun içinde TETRADOX diye bir antibiyotik verdi artı demir vitamini eksikliği varmış onun için folic asit verdi onuda 3 ay günde 3er adet içiceksin dedi.Eğer 3 ay içinde gebelik olmazsa yine gidicem ve aynı testleri yine yapıcakmış bu tür bir tedavi ne kadar yararlı olur sizce ben tam emin değilim başka doktorlara gitsemmi acaba arkadaşlar lütfen fikir verin düşünmekten helak oldum valla...
günayddıınnnnn kıızzlarrrrrrrrrrr naassııllsssıınzzzzzz....................
günaydın kızlar nasılsınz nasıl gidiyor benim dün çok karnım agirdi ama adet olmadim haftalik agirirydi galiba:dance::dance: nerde millet yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?