Sabırsızlanıyorum ...!

günaydıınnn kuzucuumm bende dünn izinliydiimm bugün gelir gelmez yine kk .....özlemişiimmm beeee.........Şeniz

kızzzz özge hamile olmayasınnnn kaydirigubbakcemile3 sütlü ekmek biara çok modaydı şimdi var mı fırınlarda yaa hiç rastlamadım

günaydıınnn kuzucuumm bende dünn izinliydiimm bugün gelir gelmez yine kk .....özlemişiimmm beeee.........Şeniz

sorma yaaa bende kaydirigubbakcemile5 dün rapor hazırladım müdürüm yanımdaydı açamadım doğru dürüst. merak ettim valla hemen bu sabah gelir gelmez açtım kaydirigubbakcemile3
durumlar nasıl sende çalışmalara devam mı?

devamm cnmmm....bir hafta kaldıı adetimee bu sefer belirtiler çok erken başladıı ...ben bu aydan çok umutlu değilimm cnmmm yaaa hayırlısı olsunnn...

devamm cnmmm....bir hafta kaldıı adetimee bu sefer belirtiler çok erken başladıı ...ben bu aydan çok umutlu değilimm cnmmm yaaa hayırlısı olsunnn...

belli de olmaz be bitanem hemen umutsuzluğa kapılma. bak 1 hafta varmış daha adet belirtisi başlamaz. bekleyelim bakalım. inş bu ay yüzün güler tatlım :Saruboceq:

benimde akşam rüyamda kızım oldu. masmavi gözlü.ama hastaymış nasıl üzülüyorum :çok üzgünüm: işe geliyorum aklım onda kalıyor. böyle karmakarışık bir rüyaydı ama hasta bile olsa insanın çocuğunun olması çok güzel bir duygu yaaa senağlama

cnm adetime var dah bir hafta 12sinde ama dün adet olacakmişim gibi agırdı kardım sabh başladı işte yatıyodum daha devam ediyodu bu sabah yok bakalım haftalik agiriydi galiba:Saruboceq::Saruboceq:

günayddıınnnnn kıızzlarrrrrrrrrrr naassııllsssıınzzzzzz....................

günaydın kızlar nasılsınz nasıl gidiyor benim dün çok karnım agirdi ama adet olmadim haftalik agirirydi galiba:dance::dance: nerde millet yaa

hepinize günaydınlarrrr
nasılsınız şekerlerŞeniz
ben adet olcam galiba bugün,sabah ağrıyla uyandım
daha da arttı,bacağıma vuruyor ağrısı
yeni hamiş haberi yok galiba bu aralar:çok üzgünüm:

cnm adetime var dah bir hafta 12sinde ama dün adet olacakmişim gibi agırdı kardım sabh başladı işte yatıyodum daha devam ediyodu bu sabah yok bakalım haftalik agiriydi galiba:Saruboceq::Saruboceq:
benimde belirtiler çok erken başladı bu ay...belimin ağrısından duramıyorumm..göğüslerimm inanılmaz ağrıyoo elimi kaldıracak halim yokkk....yüzümdeki kemikler bile ağrıyo vallaaa mirmirmirmir
veee inannılmaz uykumm varr.....hayırlısı bakalımm inş hamilesindir cnmmm adet tarihlerimiz yakınn benimde 13 şubatt....

Allah hayırlara çıkarsın inşallah ümmühancım
bende kuzenimi doğuma götürdüğümü gördüm
doğumunu bekliyodum yanında

hayırlı haberler alırsın inşş cnmm..rüyada bebek görünce gerçekten insan çok etkileniyoo uyandığında yanında olmadığını gördüğünde sanki boşluğa düşmüş gibi oluyorsunn....

günaydınn cnmmm ....ewet bu aralar topik çok sessizz hamiş haberi yokkkk..bakalımmm inş 1 haftaya kadar alacazz......daha erken değilmi cnmm senin adetinee hep böyle ağrılımı olur seninkii..

kızlar üzülmeyin ya rüyalarınız bir gün gerçek olacak onu düşünürkaydirigubbakcemile3
dün eşim dediki özel istediğin bir hediye varmı sevgililer günü için bende chiccoda bir hastane çıkışı beğenmiştim onu al dedim zaten alacağız onları başka bişey iste diyo ama ben onu istiyorummmmmkaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada şu kan tahlili ile ilgili sorduğum soruyu gördünüz mü ne dersiniz ??

günaydınn cnmmm ....ewet bu aralar topik çok sessizz hamiş haberi yokkkk..bakalımmm inş 1 haftaya kadar alacazz......daha erken değilmi cnmm senin adetinee hep böyle ağrılımı olur seninkii..

canım geçen ay 6sında olmam lazımdı 12sinde olmuştum
bu ay o yüzden herhangi bi vakit diyemiyorum
ama bekliyorum şuan
bazen hiç ağrısız geçer,bazen de böyle çok ağrılı
heralde üşüttüğüm zamanlar böyle oluyor diye düşünüyorum
iltihaplanma problemim de var ya zaten

hamiş haberini senden alcaz heralde:1hug:

hadi hayırlısı cnm aslında adet olacgim günü untnak istiyorum beklemk hiç istemiyorum gelip geçsin anlamıyım duyorum ama nerde arada geçikmeler oluyorya deli ediyr beni

günaydın bitanemmmm. hepimiz yeni adet olduk bakalım hamiş haberleri için erken daha. hemen karamsar olmayalımmm klava:

Allah hayırlara çıkarsın inşallah ümmühancım
bende kuzenimi doğuma götürdüğümü gördüm
doğumunu bekliyodum yanında

hayır olsun bitanem yaaaa. rüyalar insanı çok etkiliyor.

evet bitanem yaaa bi de hastaydı onun için çok daha fazla üzüldüm rüyamda :çok üzgünüm:

ben bilmiyorum soruyu tatlım. soruyu tekrar alabilir miyiz :uhm: kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
köşelerde kalmış benim sorucağızıımmm
buyrum efendim 100 puanlık sorum bu:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
köşelerde kalmış benim sorucağızıımmm
buyrum efendim 100 puanlık sorum bu:roflol::roflol::roflol:

canım hamilelik için kanda beta hcg hormonunun seviyesine bakıyorlar ya onun da testte istenmiş olması lazım.nasıl yaptıklarını bilmiyorum tabi
sağlık ocağında yapmayabilirler

hmm dikkat et kendinee cnmm ......inş kuzucumm 1 hafta kaldı bakalımm bu ay da nazlanancakmı meleğimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…