- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.201
iyiym tatlıımmm senin normalde ne zaman adet olman gerekiyoogünaydın cnm nasılsına.s.a.s.
günaydıınnn kuzucuumm bende dünn izinliydiimm bugün gelir gelmez yine kk .....özlemişiimmm beeee.........Şenizçok sevindim tatlımmmm :teselli: ohhh ne güzel bak bir sorun yok inş hemencik hamile kalırsın :Saruboceq: bende gitmedim daha doktora. buay gideceğim inş bakalım bana ne diyecek.
günaydın tuğbacımmmm sen nasılsın? bende bugün işe geldim hemen kk ya kaydirigubbakcemile3
günaydın esracım. ben burdayımmmmm sositososito
kızlar inanılmaz yorgunum dün 15 saat çalıştım 11.5 ta çıktım gece işten ve bu akşam da öyle olmasından ciddi anlamda endişe ediyorum(
dün burnuma ne gariptir küçükken sütlü ekmek yerdik onun kokusu geldi miss giiibbiiii
günaydıınnn kuzucuumm bende dünn izinliydiimm bugün gelir gelmez yine kk .....özlemişiimmm beeee.........Şeniz
devamm cnmmm....bir hafta kaldıı adetimee bu sefer belirtiler çok erken başladıı ...ben bu aydan çok umutlu değilimm cnmmm yaaa hayırlısı olsunnn...
günaydıınnn kuzucuumm bende dünn izinliydiimm bugün gelir gelmez yine kk .....özlemişiimmm beeee.........Şeniz
günayddıınnnnn kıızzlarrrrrrrrrrr naassııllsssıınzzzzzz....................
günaydın kızlar nasılsınz nasıl gidiyor benim dün çok karnım agirdi ama adet olmadim haftalik agirirydi galiba:dance::dance: nerde millet yaa
günaydın kızlar nasılsınız
61 esra canım regl olmamışsın hadi gözün aydın
kızlar size birşey soracağım kan tahlili gebelik için ayrı olarak mı yapılıyor yoksa genel olarak yaptırdığımız kan tahlilinde sonuç mevcut mu oluyor.Özel labaratuar bana uzak ve işlerim nedeniyle gidemiyorum ofisin yanında sağlık ocağı var orada kan tahlili yaptırsam acaba sonuç alırmıyım dünden beri bu takıldı kafama bi sorayım sizlerede dedim
belli de olmaz be bitanem hemen umutsuzluğa kapılma. bak 1 hafta varmış daha adet belirtisi başlamaz. bekleyelim bakalım. inş bu ay yüzün güler tatlım :Saruboceq:
benimde akşam rüyamda kızım oldu. masmavi gözlü.ama hastaymış nasıl üzülüyorum :çok üzgünüm: işe geliyorum aklım onda kalıyor. böyle karmakarışık bir rüyaydı ama hasta bile olsa insanın çocuğunun olması çok güzel bir duygu yaaa senağlama
benimde belirtiler çok erken başladı bu ay...belimin ağrısından duramıyorumm..göğüslerimm inanılmaz ağrıyoo elimi kaldıracak halim yokkk....yüzümdeki kemikler bile ağrıyo vallaaa mirmirmirmircnm adetime var dah bir hafta 12sinde ama dün adet olacakmişim gibi agırdı kardım sabh başladı işte yatıyodum daha devam ediyodu bu sabah yok bakalım haftalik agiriydi galiba:Saruboceq::Saruboceq:
belli de olmaz be bitanem hemen umutsuzluğa kapılma. bak 1 hafta varmış daha adet belirtisi başlamaz. bekleyelim bakalım. inş bu ay yüzün güler tatlım :Saruboceq:
benimde akşam rüyamda kızım oldu. masmavi gözlü.ama hastaymış nasıl üzülüyorum :çok üzgünüm: işe geliyorum aklım onda kalıyor. böyle karmakarışık bir rüyaydı ama hasta bile olsa insanın çocuğunun olması çok güzel bir duygu yaaa senağlama
hayırlı haberler alırsın inşş cnmm..rüyada bebek görünce gerçekten insan çok etkileniyoo uyandığında yanında olmadığını gördüğünde sanki boşluğa düşmüş gibi oluyorsunn....belli de olmaz be bitanem hemen umutsuzluğa kapılma. bak 1 hafta varmış daha adet belirtisi başlamaz. bekleyelim bakalım. inş bu ay yüzün güler tatlım :Saruboceq:
günaydınn cnmmm ....ewet bu aralar topik çok sessizz hamiş haberi yokkkk..bakalımmm inş 1 haftaya kadar alacazz......daha erken değilmi cnmm senin adetinee hep böyle ağrılımı olur seninkii..hepinize günaydınlarrrr
nasılsınız şekerlerŞeniz
ben adet olcam galiba bugün,sabah ağrıyla uyandım
daha da arttı,bacağıma vuruyor ağrısı
yeni hamiş haberi yok galiba bu aralar:çok üzgünüm:
hayırlı haberler alırsın inşş cnmm..rüyada bebek görünce gerçekten insan çok etkileniyoo uyandığında yanında olmadığını gördüğünde sanki boşluğa düşmüş gibi oluyorsunn....
günaydınn cnmmm ....ewet bu aralar topik çok sessizz hamiş haberi yokkkk..bakalımmm inş 1 haftaya kadar alacazz......daha erken değilmi cnmm senin adetinee hep böyle ağrılımı olur seninkii..
benimde belirtiler çok erken başladı bu ay...belimin ağrısından duramıyorumm..göğüslerimm inanılmaz ağrıyoo elimi kaldıracak halim yokkk....yüzümdeki kemikler bile ağrıyo vallaaa mirmirmirmir
veee inannılmaz uykumm varr.....hayırlısı bakalımm inş hamilesindir cnmmm adet tarihlerimiz yakınn benimde 13 şubatt....
hepinize günaydınlarrrr
nasılsınız şekerlerŞeniz
ben adet olcam galiba bugün,sabah ağrıyla uyandım
daha da arttı,bacağıma vuruyor ağrısı
yeni hamiş haberi yok galiba bu aralar:çok üzgünüm:
Allah hayırlara çıkarsın inşallah ümmühancım
bende kuzenimi doğuma götürdüğümü gördüm
doğumunu bekliyodum yanında
hayırlı haberler alırsın inşş cnmm..rüyada bebek görünce gerçekten insan çok etkileniyoo uyandığında yanında olmadığını gördüğünde sanki boşluğa düşmüş gibi oluyorsunn....
kızlar üzülmeyin ya rüyalarınız bir gün gerçek olacak onu düşünürkaydirigubbakcemile3
dün eşim dediki özel istediğin bir hediye varmı sevgililer günü için bende chiccoda bir hastane çıkışı beğenmiştim onu al dedim zaten alacağız onları başka bişey iste diyo ama ben onu istiyorummmmmkaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada şu kan tahlili ile ilgili sorduğum soruyu gördünüz mü ne dersiniz ??
günaydın kızlar nasılsınız
61 esra canım regl olmamışsın hadi gözün aydın
kızlar size birşey soracağım kan tahlili gebelik için ayrı olarak mı yapılıyor yoksa genel olarak yaptırdığımız kan tahlilinde sonuç mevcut mu oluyor.Özel labaratuar bana uzak ve işlerim nedeniyle gidemiyorum ofisin yanında sağlık ocağı var orada kan tahlili yaptırsam acaba sonuç alırmıyım dünden beri bu takıldı kafama bi sorayım sizlerede dedim
:roflol::roflol:
köşelerde kalmış benim sorucağızıımmm
buyrum efendim 100 puanlık sorum bu:roflol::roflol::roflol:
canım hamilelik için kanda beta hcg hormonunun seviyesine bakıyorlar ya onun da testte istenmiş olması lazım.nasıl yaptıklarını bilmiyorum tabi
sağlık ocağında yapmayabilirler
hmm dikkat et kendinee cnmm ......inş kuzucumm 1 hafta kaldı bakalımm bu ay da nazlanancakmı meleğimm....canım geçen ay 6sında olmam lazımdı 12sinde olmuştum
bu ay o yüzden herhangi bi vakit diyemiyorum
ama bekliyorum şuan
bazen hiç ağrısız geçer,bazen de böyle çok ağrılı
heralde üşüttüğüm zamanlar böyle oluyor diye düşünüyorum
iltihaplanma problemim de var ya zaten
hamiş haberini senden alcaz heralde:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?