Sabırsızlanıyorum ...!

:roflol::roflol:
köşelerde kalmış benim sorucağızıımmm
buyrum efendim 100 puanlık sorum bu:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: hımmmmmm zor bir soru gerçekten :roflol:
canım kanda b-hcg olarak bakılıyor. normal kan tahlilinde çıkmayabilir. sanırım doktor isterse bakıyolar. sağlık ocaklarında yapılıyormuş. sen git bi konuş. ben sitede okumuştum sağlık ocağında yaptıran çoktu. olmadı poliklinik falan varsa onlarda yapar. hastanede pahalı ama ben poliklinikte en son 17 ytl ye yaptırdım. bi araştır bakalım sende

defhne iyim canım sagol sen nasılsın nerdennereye sagol canım iyi dogurmusum demi ben güzel dogururum :roflol::sm_cool:babasına benziyormuş öyle diyorlar

defhne iyim canım sagol sen nasılsın nerdennereye sagol canım iyi dogurmusum demi ben güzel dogururum :roflol::sm_cool:babasına benziyormuş öyle diyorlar

:roflol: kendini beğenmese de çatlar güzel doğururmuş :roflol: :roflol:
ayyyy kız alemsin heee :roflol: evet tıpatıp babası bence de yaaa. profilden bakmıştım resimlere.

ümmühancım listemiz kaybolup gitti galiba aralarda ya

evet elifcim yaaaa son halini bulamıyorum. arıyorum ama hangi sayfada olduğunu hatırlıyormusun? bulamıyorum ben :sm_confused: 165 te var ama eski hali. onu mu güncellesek fisfisfis

günaydın canım
yesinler senin o kuzunu ya
resmini de koymuş meleğinin özendiriyor bizi
adı neydi tatlım,kaç aylık oldu?
Allah sağlıklı ömür nasip etsin inşallah

günaydın canım özeninki elinizi cabuk tutun daha iyi calısın bebek yapmak için:roflol:2aylık oldu adı yiğit ali kız ben onu kazanmak icin neler cektim kuzum benim amin darısı sizin basınıza:Saruboceq:

:roflol: kendini beğenmese de çatlar güzel doğururmuş :roflol: :roflol:
ayyyy kız alemsin heee :roflol: evet tıpatıp babası bence de yaaa. profilden bakmıştım resimlere.

çatlarım tabi :roflol:kız ben kocama cok asıgım ondan kocama benzemiştir:asigim:aynı basarıyı sizlerden bekliyorum:sm_cool:

evet elifcim yaaaa son halini bulamıyorum. arıyorum ama hangi sayfada olduğunu hatırlıyormusun? bulamıyorum ben :sm_confused: 165 te var ama eski hali. onu mu güncellesek fisfisfis

maşallah ne hafıza var kız sende?ben unuttum bile sayfasını

günaydın canım özeninki elinizi cabuk tutun daha iyi calısın bebek yapmak için:roflol:2aylık oldu adı yiğit ali kız ben onu kazanmak icin neler cektim kuzum benim amin darısı sizin basınıza:Saruboceq:

amin canım
ama benim kocişle zor biraz
daha önceki sayfaları okudun mu bilmem
ikna edilmesi zor bi keçi var bende:mymeka:

Günaydın kızlar nasılsınız..

Dün giremedim kk ya çok halsizdim mide bulantıları devam ediyo hala..

Bugün biraz daha iyiyim sizleri çok özledim kocaman öpüldünüzzzzzzz

Günaydın kızlar nasılsınız..

Dün giremedim kk ya çok halsizdim mide bulantıları devam ediyo hala..

Bugün biraz daha iyiyim sizleri çok özledim kocaman öpüldünüzzzzzzz

günaydın canım
annesini üzmeye başladı meleğin yani,kıyamam:teselli:
bizde seni özledikŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…