- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.241
ilerdede mi yapmak istemiyorklava:trackeki hoşgeldin canım biraz sabret gecer bulantıların:1hug:a.s.
günaydıınnn cnnmmm çok yorma kendinii uyuu bitanemm..Günaydın kızlar nasılsınız..
Dün giremedim kk ya çok halsizdim mide bulantıları devam ediyo hala..
Bugün biraz daha iyiyim sizleri çok özledim kocaman öpüldünüzzzzzzz
çatlarım tabi :roflol:kız ben kocama cok asıgım ondan kocama benzemiştir:asigim:aynı basarıyı sizlerden bekliyorum:sm_cool:
maşallah ne hafıza var kız sende?ben unuttum bile sayfasını :
Günaydın kızlar nasılsınız..
Dün giremedim kk ya çok halsizdim mide bulantıları devam ediyo hala..
Bugün biraz daha iyiyim sizleri çok özledim kocaman öpüldünüzzzzzzz
kızlar ben biraz sonra çıkçam
bugün kocişle gezcez
yarına kadar giremem heralde
öpüyorum hepiniziŞeniz
özlersiniz inşallah beni:))
hadi gezin bakalımm....elifcimmm bebek eşyaları satan mağazalarada bakınnn belki iştaha gelir seninkiiikaydirigubbakcemile3görüşürüz bitanem bende çıkıyorum şimdi
herkese iyi tatiller öpüyorum hepinizi canlarım Şeniz
trackeki kız ben 9 ay kustum:bbo:
günaydıınnn cnnmmm çok yorma kendinii uyuu bitanemm..
herkese mrb inş herkes iyidir bugun 7 şubat ya allahım 10 şubatta regl olmam lazım eğer olmazda bi iki gün geçerse hemen kan tahlili yaptırmak istiyorum 13 şubat cuma gunu test yaptırsam ve pozitif çıksa kocama 14 şubat sevgililer gununde bundan daha mukemmel bi hediye olabilir mi ayyyy çok istiyom inşallah olur test sonucunu hediye paketi yapıp vericemdua edin arkadaşlar inşallah bu sevgililer gunu planım suya duşmez yoksa adet sancısı çekerken kös kös otururum yerimde...
herkese mrb inş herkes iyidir bugun 7 şubat ya allahım 10 şubatta regl olmam lazım eğer olmazda bi iki gün geçerse hemen kan tahlili yaptırmak istiyorum 13 şubat cuma gunu test yaptırsam ve pozitif çıksa kocama 14 şubat sevgililer gununde bundan daha mukemmel bi hediye olabilir mi ayyyy çok istiyom inşallah olur test sonucunu hediye paketi yapıp vericemdua edin arkadaşlar inşallah bu sevgililer gunu planım suya duşmez yoksa adet sancısı çekerken kös kös otururum yerimde...
aynen öyle yapacamm tatlımm....ama ben günümde olmazsam hassas idrar testlerindende yaparımm herhaldee....annem sabırsızlanmadı demesin meleğimm.....gerçi bana kalsa şimdi bile yapasımm var....bu arada 'nerdennereye' sınırda oluşun hakikaten kritik ama böyle bir supris için kan testi yaptır ya çıkarsa harika bir sevgililer gunu olurrrr çunku ben idrar tahliline pek guvenmiyorum eltim adeti geçtikten 1 hafta sonra yapmıştı negatif çıktı sonra 1 hafta daha bekledi kan testinde çıktı en sonunda hem o tek çizgiyi görmek beni sinir ediyor :) direk kana bağlanalım ne dersin:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?