Sabırsızlanıyorum ...!

else ister elbet sabret gün olur senden cok ister trackeki 3ay sonra azalır bulantılar normal yemene gecersin evinin dısıda baska bir yerde yemek yiyebiliyorsan orda yemek ye

çatlarım tabi :roflol:kız ben kocama cok asıgım ondan kocama benzemiştir:asigim:aynı basarıyı sizlerden bekliyorum:sm_cool:

tabi ki canım biz hepimiz doğurumuşuz aramızda rekabet kızlarla :roflol: kimin bebişi kocişine benziyor çekişmesi :roflol:

maşallah ne hafıza var kız sende?ben unuttum bile sayfasını :

ayıp ettin yewrimmmmm baya zeküyümdür :roflol:

Günaydın kızlar nasılsınız..

Dün giremedim kk ya çok halsizdim mide bulantıları devam ediyo hala..

Bugün biraz daha iyiyim sizleri çok özledim kocaman öpüldünüzzzzzzz

günaydın bitanemmmmm bende merak ettim şimdi sana özelden mesaj atacaktım. inş kısa süre sonra hepsi geçecek canımıniçi. öpüyorum seni Şeniz

kızlar ben biraz sonra çıkçam
bugün kocişle gezcez
yarına kadar giremem heralde
öpüyorum hepiniziŞeniz
özlersiniz inşallah beni:))

kızlar ben biraz sonra çıkçam
bugün kocişle gezcez
yarına kadar giremem heralde
öpüyorum hepiniziŞeniz
özlersiniz inşallah beni:))

görüşürüz bitanem bende çıkıyorum şimdi
herkese iyi tatiller öpüyorum hepinizi canlarım Şeniz

herkese mrb inş herkes iyidir bugun 7 şubat ya allahım 10 şubatta regl olmam lazım eğer olmazda bi iki gün geçerse hemen kan tahlili yaptırmak istiyorum 13 şubat cuma gunu test yaptırsam ve pozitif çıksa kocama 14 şubat sevgililer gununde bundan daha mukemmel bi hediye olabilir mi ayyyy çok istiyom inşallah olur test sonucunu hediye paketi yapıp vericem dua edin arkadaşlar inşallah bu sevgililer gunu planım suya duşmez yoksa adet sancısı çekerken kös kös otururum yerimde...

cnm benim inş duaların kabul olur da bebişini bir an önce kucağına alırsın.senin için dua edicem.sonucu bize de bildirirsin.:Saruboceq:

inş hamilesindir cnmm....benimde planım aynıı ben sınrdayımmm 13 şubat adet tarihimm14şubatı yakalarsam süper bi sürpriz olurr....allahımm duy dualarımızı gönder bize meleklerimizi

14 şubat süprizim gerçek olursa inşallah hemen haber vericem ve herkesden de güzel haberler duymak istiyorum bu arada bu ayın sonunda yeğenim oluyor ablacığımın meleği geliyor yolda:)) ablacım 22 haziran yani benim düğün günümde hamile olduğunu öğrenmişti inşallah onun anne olduğu ayda bende hamile olduğumu öğrenirim harika olur:)))))))))))

bu arada 'nerdennereye' sınırda oluşun hakikaten kritik ama böyle bir supris için kan testi yaptır ya çıkarsa harika bir sevgililer gunu olurrrr çunku ben idrar tahliline pek guvenmiyorum eltim adeti geçtikten 1 hafta sonra yapmıştı negatif çıktı sonra 1 hafta daha bekledi kan testinde çıktı en sonunda hem o tek çizgiyi görmek beni sinir ediyor :) direk kana bağlanalım ne dersin:CüvCüv:

aynen öyle yapacamm tatlımm....ama ben günümde olmazsam hassas idrar testlerindende yaparımm herhaldee....annem sabırsızlanmadı demesin meleğimm.....gerçi bana kalsa şimdi bile yapasımm var....

ya bu hassas idrar testini daha yeni duydum eczaneden hassas gebelik testi diye mi istiycem:) fiyatı çokmu bunun hani hassasmış ya:) anacım ovulasyon testi alıcaktım ben gittim 15 lira istediler çok geldi almadım şimdide pişman oldum he ben ilk bu ay korunmadım ve hemen olsun istiyorum çok şey istiyom galiba delikafadulden bu ay olmassa bi dahaki ay ovulasyon testi alıcam ama inş gerek kalmassssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…