- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.261
canim bende bekliyorum herkes gibi:=))))) ay gülesim geldi ne kötü yaaa cabucak su 1 hafta 10 gün gecsede artik kendimize gelsek gerci bende 3 senedir heray böyle heycanlaniyorum ama bu seferki cok baska sanki hissediyorum allahim insallah hepimize nasip eder INSALLLAAAAH bakin cok icten söyledim :)))
herkese mrb inş herkes iyidir bugun 7 şubat ya allahım 10 şubatta regl olmam lazım eğer olmazda bi iki gün geçerse hemen kan tahlili yaptırmak istiyorum 13 şubat cuma gunu test yaptırsam ve pozitif çıksa kocama 14 şubat sevgililer gununde bundan daha mukemmel bi hediye olabilir mi ayyyy çok istiyom inşallah olur test sonucunu hediye paketi yapıp vericemdua edin arkadaşlar inşallah bu sevgililer gunu planım suya duşmez yoksa adet sancısı çekerken kös kös otururum yerimde...
günaydınn kuzucumm ben işe geldimm iznimi hafta içi kullandımmmm ne yazıkki....ooff bugünn hiçç zaman geçmezz.....sen nasılsınnngünaydın kızlar hepinize
çoook işim var bugün ama hemen kahvaltı yapıp,kocişi işe gönderip
kk'yı açtım,size günaydın demek için
herkes iyidir inşallah
günaydınn kuzucumm ben işe geldimm iznimi hafta içi kullandımmmm ne yazıkki....ooff bugünn hiçç zaman geçmezz.....sen nasılsınnn
else cim geçmiş olsun bence yat dinlen daha kötü olmayasın
gununuzaydın olsun hanımlar...nasılsınız??bende full tıme yalnızım bugun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?