Sabırsızlanıyorum ...!

hımm 19.50 iyi yani gerçekten dedikleri gibi hassassa değer tabi o mutlu anı yaşatmak için neler vermeski ben eğer 10 şubatta regl olmassam akşam iş çıkışı alayım şundan:)) ya sizin içinde böyle mi günler geçmiyo allahım 4 şubat 5 şubat 6 şubat 7 şubat tek tek tek sayıyom da o 10 şubata bi gelemiyom başka zaman olsa birden kendimi diğer ayın sonunda bulurdum neyse bunlar tatlı telaşlar allah sağlık sıhhatten ayırmasın çok aratmadan hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alıp cennet kokusunu koklamayı nasip etsin tüm isteyen kardeşlerimize inşallah..

canim bende bekliyorum herkes gibi:=))))) ay gülesim geldi ne kötü yaaa cabucak su 1 hafta 10 gün gecsede artik kendimize gelsek gerci bende 3 senedir heray böyle heycanlaniyorum ama bu seferki cok baska sanki hissediyorum allahim insallah hepimize nasip eder INSALLLAAAAH bakin cok icten söyledim :)))

evet cnm çook içten söyledin işş artık bekletmez bebegin seniide bu ay gelir ekimdede kollarında olur inşş

bende aynıyım cnm adet ayın 12 sinde olacak inş olmam:Saruboceq::Saruboceq: bakalim hayırlısı olsun olsunda sirf sevgililer günu olmasın yani olmasi için olsun ekide eşimin dogumgünüydü çook istemiştim hamile olupta ona dogum günnde baba olacagini söyleemyi çokk isteyince olmuyor onu anladim birde üstüne gecikmeli gelince dahada heyecenlandim ama olmadi evlilik yıl dönumuzdede aynıydı yine olmadi bakalım hayırlısı diyom ama olmasini çok istiyorum kızlar birde kendimizi şartlandirmayyalimmm

ifsumnadial şu resimdeki bebiş beni çıldırtıyor biliyorumusun benimde bilgisayarımda ekranımda duruyor hergun onu görmek için sabah akşam bilgisayarı açıyorum içim gidiyor maşallah ne kadar tatlı bişey Allah hepimize bu kadar tatlı bebişler verir inşallah yaaaa
61esra haklısın galiba sevgililer gununde olsun diye şartlamamak lazım en hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah bu arada o kadar hastayımki boğazlarım şişti öksürmekten bi hal oldum bu ay olmassa bi dünya ilaç içerim heralde ama eğer hamişsem bebişime kıyamammmm portakala dalarım :)ya test yapan öğrenen hemen haber versinnn güzel şeyler duymak istiyorum herkestennnnnnnnnnn çok moral oluyooo

günaydın kızlar hepinize
çoook işim var bugün ama hemen kahvaltı yapıp,kocişi işe gönderip
kk'yı açtım,size günaydın demek için
herkes iyidir inşallah

günaydın kızlar hepinize
çoook işim var bugün ama hemen kahvaltı yapıp,kocişi işe gönderip
kk'yı açtım,size günaydın demek için
herkes iyidir inşallah
günaydınn kuzucumm ben işe geldimm iznimi hafta içi kullandımmmm ne yazıkki....ooff bugünn hiçç zaman geçmezz.....sen nasılsınnn

günaydınn kuzucumm ben işe geldimm iznimi hafta içi kullandımmmm ne yazıkki....ooff bugünn hiçç zaman geçmezz.....sen nasılsınnn

canım kıyamam ya pazar günü çalışmak çok zor
benim kocişte malesef pazar çalışıyor:çok üzgünüm:
ben bu sabah adet oldum
bi gribim,çok kötüyüm yani
çok ta işim var,temizlik yapçam
mutfağımı da boşaltıp heryerini temizliyim diye düşünüyordum ama yapamıcam galiba
üstünden bi temizlik yapsam yeter
sen nasılsın tatlım?

işte olan arkadaşlar allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bebiş olurda doğum izninde evde bebişlerle yatar yuvarlanırıs delikafadulden

tuğbacım hadi öpüyorum canım
ben işime bakayım
yoksa hiç kalkamıcam
görüşürüz canım
sana kolay gelsin

else cim geçmiş olsun bence yat dinlen daha kötü olmayasın

sağol canım
hafta içi çalıınca heryer dağılıyor
toplamam lazım ya
hemen üstünden bi toplıyayım artık da sonra gelir sizin tatlı sohbetinizle dinlenirim:1hug:

gununuzaydın olsun hanımlar...nasılsınız??bende full tıme yalnızım bugun ((

iyiyiz canım sen?
bende fulltime yanlızım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…