Sabırsızlanıyorum ...!

hayır canım ben 1 aylık hamileyim akıntım öyle çok fazla değil varla yoka rası gibi bişiy benimki ama herkese göre değişir sanırım

bilmiyorum kızalr yaa doktora giitigimiz içinmi artık nedense içimden gittim test yapmak istiyorum bu ay fazla olumsuzluk yok ama doktorun bişeyiniz yok dedigiş için galibaa

bend eiyiymm cnmm......bence hiç girme mutfak işine içinden çıkamazsın vallaa....bende dün saat 1 e kadar iş yaptım dolabımı döktümm düzledimm...yine sinirlendim kocişe bana hiç yardımm etmiyo yaaaaa:1no2:
çooookkk yoruluyorummm....sanki bana inat yapıyo :mymeka:.....gripte olmuşsun sıcak tut kendini elifcimm...öpüyorumm seniii.....Şeniz

nerdennereye benim kocişte yardım etmiyordu ne hamileyken yardım etti nede lohusayken ameliyatlı oldugum halde yardım etmedi sanki inadına yapıyordu bende kızıyordum üstüne 1de kaynımı getirmişti ona hizmet ettim ameliyatlıyken o yatıyordu benim hemi sancım var hemi kanamam oda haliyle kokuyor kaynymda utanmadan yanımda duruyor ben yatıyorum kıskanıyor beni oda yatıyor lohusayken annem cok kızdı kaynıma ve kocama ama şimdikocam akıllandıbunları yapmıyor benimle bulasık yıkıyor evi topluyor süpürüyor bebege bakıyor sofra hazırlıyor

umarımm benimkide en yakın zamanda akıllanır tatlıımm...çünkü bu gidişle işten çıkmak zorunda kalacamm....:dilcikar:

valla yine ayrı kalamadım sizden
benim kocişinde dün izin günüydü tabiki hiçbişeye eini sürmedi
ben öğlende işten geldim film seyrediyodu,filmi bitirdi ondan sonra market alışverişi falan
geldik eve sonra gezmeye çıktık
yemekti,alışverişti derkn akşam geldik yine tv
o tatilini yaptı rahat rahat
ama ben onun gibi oturamıyorum bugün
heryer heryerdekafamçokkarıştı

akıllanması gerekiyor canım ya oğluşum biraz hasta öksürüyor ve burnu hışırdıyor keyfi yoksenağlama

geçmiş olsun canım
ayy bebekler hasta olmasın çok zor
arkadaşımın da bebeği var 40ı dolunca çıktar bikaç gün gediler arkasından bebek hasta olmuş
2-3 gün hastanede yattılar
ayy kıyamam ya çok zor vallahi bebek büyütmek

bakın bu oğlumun son haliiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Eklentiler

• $Sevnur-0008.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $Sevnur-0055.webp
    28 KB · Görüntüleme: 19
  • $Sevnur-0057.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 29
ooff yaaa işte sinir olduğuumm buuu aynı şartlar altında çalışıyozzzz o eve gelince yatıyo ben ütü temizlik çamaşır as çamaşır topla çalışmıyo olsam zatenn bişe istememm ama böyle gerçekten çook zor oluyoo...kadın alıncada bütün izinli günüm iş yapmakla geçiyo hiç bişe farketmiyo yanii....amaannn ne bilimmm işteee hiç çalışmak istemiyorumm açıkcasıı ...senağlama...ama biraz daha dayanmmam gerek...

bende hiç çalışmak istemiyorum bazen
hem maddi açıdan,hemde onca yıl oku evhanımı ol o da çok mantıklı gelmiyor
pazar günleri hafta içinden daha çok yoruluyorum inanki
ahh ah kadın olmak:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…