- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.281
bend eiyiymm cnmm......bence hiç girme mutfak işine içinden çıkamazsın vallaa....bende dün saat 1 e kadar iş yaptım dolabımı döktümm düzledimm...yine sinirlendim kocişe bana hiç yardımm etmiyo yaaaaa:1no2:canım kıyamam ya pazar günü çalışmak çok zor
benim kocişte malesef pazar çalışıyor:çok üzgünüm:
ben bu sabah adet oldum
bi gribim,çok kötüyüm yani
çok ta işim var,temizlik yapçam
mutfağımı da boşaltıp heryerini temizliyim diye düşünüyordum ama yapamıcam galiba
üstünden bi temizlik yapsam yeter
sen nasılsın tatlım?
umarımm benimkide en yakın zamanda akıllanır tatlıımm...çünkü bu gidişle işten çıkmak zorunda kalacamm....:dilcikar:nerdennereye benim kocişte yardım etmiyordu ne hamileyken yardım etti nede lohusayken ameliyatlı oldugum halde yardım etmedi sanki inadına yapıyordu bende kızıyordum üstüne 1de kaynımı getirmişti ona hizmet ettim ameliyatlıyken o yatıyordu benim hemi sancım var hemi kanamam oda haliyle kokuyor kaynymda utanmadan yanımda duruyor ben yatıyorum kıskanıyor beni oda yatıyor lohusayken annem cok kızdı kaynıma ve kocama ama şimdikocam akıllandıbunları yapmıyor benimle bulasık yıkıyor evi topluyor süpürüyor bebege bakıyor sofra hazırlıyor
umarımm benimkide en yakın zamanda akıllanır tatlıımm...çünkü bu gidişle işten çıkmak zorunda kalacamm....:dilcikar:
kıyamammm ben onaaaa canımm yaaa çook dikkat et doktora götür hemen daha minicikkk yavrummm benimmm yerim ben onun hışırdayan burnunuuu ooyyy oyyy....akıllanması gerekiyor canım ya oğluşum biraz hasta öksürüyor ve burnu hışırdıyor keyfi yoksenağlama
kıyamammm ben onaaaa canımm yaaa çook dikkat et doktora götür hemen daha minicikkk yavrummm benimmm yerim ben onun hışırdayan burnunuuu ooyyy oyyy....
bend eiyiymm cnmm......bence hiç girme mutfak işine içinden çıkamazsın vallaa....bende dün saat 1 e kadar iş yaptım dolabımı döktümm düzledimm...yine sinirlendim kocişe bana hiç yardımm etmiyo yaaaaa:1no2:
çooookkk yoruluyorummm....sanki bana inat yapıyo :mymeka:.....gripte olmuşsun sıcak tut kendini elifcimm...öpüyorumm seniii.....Şeniz
akıllanması gerekiyor canım ya oğluşum biraz hasta öksürüyor ve burnu hışırdıyor keyfi yoksenağlama
bakın bu oğlumun son haliiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ooff yaaa işte sinir olduğuumm buuu aynı şartlar altında çalışıyozzzz o eve gelince yatıyo ben ütü temizlik çamaşır as çamaşır topla çalışmıyo olsam zatenn bişe istememm ama böyle gerçekten çook zor oluyoo...kadın alıncada bütün izinli günüm iş yapmakla geçiyo hiç bişe farketmiyo yanii....amaannn ne bilimmm işteee hiç çalışmak istemiyorumm açıkcasıı ...senağlama...ama biraz daha dayanmmam gerek...valla yine ayrı kalamadım sizden
benim kocişinde dün izin günüydü tabiki hiçbişeye eini sürmedi
ben öğlende işten geldim film seyrediyodu,filmi bitirdi ondan sonra market alışverişi falan
geldik eve sonra gezmeye çıktık
yemekti,alışverişti derkn akşam geldik yine tv
o tatilini yaptı rahat rahat
ama ben onun gibi oturamıyorum bugün
heryer heryerdekafamçokkarıştı
ooff yaaa işte sinir olduğuumm buuu aynı şartlar altında çalışıyozzzz o eve gelince yatıyo ben ütü temizlik çamaşır as çamaşır topla çalışmıyo olsam zatenn bişe istememm ama böyle gerçekten çook zor oluyoo...kadın alıncada bütün izinli günüm iş yapmakla geçiyo hiç bişe farketmiyo yanii....amaannn ne bilimmm işteee hiç çalışmak istemiyorumm açıkcasıı ...senağlama...ama biraz daha dayanmmam gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?