- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.301
elifcimm ordamısınn bitirdinmi işinii...
yook cnmm 6 da çıkacam kocişi bekliyorumm o erken gelirse biraz sonra çıkarımm....
ohhh uyu vallaa tatlımm burdada öyle hava ....benimde misafirim gelecekmişbende tk başıma oturuyorum işte böyle
biraz uyusam mı diye düşünüyorum
yağmur var,hava da karanlık
tam uyku havası
ohhh uyu vallaa tatlımm burdada öyle hava ....benimde misafirim gelecekmişklava:
haberim yok çünkü ben davet etmedimm...:mymeka:.birde yemeklii ooyy oyyyy bana dinlenmek haramm yaa...
ewet canım benim hoşşik eşim çağırmışşkaydirigubbakcemile3...o değil ortada yemek adına bişe yokk gidince koştur koştur hazırlıcamm...-tatlicadiarzu-...köfte pilav patates kızartması fazlası can sağlığı vallaaeşin mi çağırmış canım
bizimde iki arkadaşımız var sık görüştüğümüz her defaında kocişler konuşuyo yemek hazıramak bize düşüyor
en son bizdeydiler,bayanlarla karar verdik artık yemekli davet yok diye
bu kocişler bize sormadan misafir çağırmasalarklava:
sanki yemekleri onlar yapıyor
bakın bu oğlumun son haliiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ooff yaaa işte sinir olduğuumm buuu aynı şartlar altında çalışıyozzzz o eve gelince yatıyo ben ütü temizlik çamaşır as çamaşır topla çalışmıyo olsam zatenn bişe istememm ama böyle gerçekten çook zor oluyoo...kadın alıncada bütün izinli günüm iş yapmakla geçiyo hiç bişe farketmiyo yanii....amaannn ne bilimmm işteee hiç çalışmak istemiyorumm açıkcasıı ...senağlama...ama biraz daha dayanmmam gerek...
oturdum kaldım yine
hava da karanlık canım bişey yapmak istemiyor
öksürükte bi yandan
Herkese günaydın....Defhne çok saol yine cevap yazdığın için... umarım seninde bişey çıkmaz canım şimdi 3 ay nasıl bekliycem bilmiyorum...Allah sabır versin....
günaydınn herkesee nasılsınıızzzz canlarııımmmmm..........
günaydın kızlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor :roflol:
adetime 12 gün kaldı heyecanla bekliyorum adet olmamayı
günaydın şekerim. inş olmazsın :Saruboceq: :jeyyar: benim daha çalışma yok. malum şuan beklemedeyim :jeyyar:
bende iyiymmmm ümmühancımm...inanamıyorum adetime 4 gün kaldıı bu sefer çabuk geçti sankii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?