Sabırsızlanıyorum ...!

bende tk başıma oturuyorum işte böyle
biraz uyusam mı diye düşünüyorum
yağmur var,hava da karanlık
tam uyku havası
ohhh uyu vallaa tatlımm burdada öyle hava ....benimde misafirim gelecekmişklava:
haberim yok çünkü ben davet etmedimm...:mymeka:.birde yemeklii ooyy oyyyy bana dinlenmek haramm yaa...

ohhh uyu vallaa tatlımm burdada öyle hava ....benimde misafirim gelecekmişklava:
haberim yok çünkü ben davet etmedimm...:mymeka:.birde yemeklii ooyy oyyyy bana dinlenmek haramm yaa...

eşin mi çağırmış canım
bizimde iki arkadaşımız var sık görüştüğümüz her defaında kocişler konuşuyo yemek hazıramak bize düşüyor
en son bizdeydiler,bayanlarla karar verdik artık yemekli davet yok diye
bu kocişler bize sormadan misafir çağırmasalarklava:
sanki yemekleri onlar yapıyor

ewet canım benim hoşşik eşim çağırmışşkaydirigubbakcemile3...o değil ortada yemek adına bişe yokk gidince koştur koştur hazırlıcamm...-tatlicadiarzu-...köfte pilav patates kızartması fazlası can sağlığı vallaa

üzgünümm...

Herkese günaydın....Defhne çok saol yine cevap yazdığın için... umarım seninde bişey çıkmaz canım şimdi 3 ay nasıl bekliycem bilmiyorum...Allah sabır versin....

günaydın kızlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor :roflol:
adetime 12 gün kaldı heyecanla bekliyorum adet olmamayı

bakın bu oğlumun son haliiiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

maşallah canım yaaa çok tatlı yerim ben onuuuuuuu minicik ağzını yerim onun yaaaa Şeniz

offfff offffff aynı dert bende de var canım yaaa :çok üzgünüm:

oturdum kaldım yine
hava da karanlık canım bişey yapmak istemiyor
öksürükte bi yandan

tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine Şeniz

Herkese günaydın....Defhne çok saol yine cevap yazdığın için... umarım seninde bişey çıkmaz canım şimdi 3 ay nasıl bekliycem bilmiyorum...Allah sabır versin....

Rabbim sabrını verecektir canım. inş hayırlısı ile bebişine kavuşursun bitanem :Saruboceq:

günaydınn herkesee nasılsınıızzzz canlarııımmmmm..........

günaydın kuşum iyidir valla sen nasılsın?

günaydın kızlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor :roflol:
adetime 12 gün kaldı heyecanla bekliyorum adet olmamayı

günaydın şekerim. inş olmazsın :Saruboceq: :jeyyar: benim daha çalışma yok. malum şuan beklemedeyim :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…