- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.321
ilerleyen günlerde senden bir bomba bekliyoruz canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende iyiymmmm ümmühancımm...inanamıyorum adetime 4 gün kaldıı bu sefer çabuk geçti sankii...
bende iyiymmmm ümmühancımm...inanamıyorum adetime 4 gün kaldıı bu sefer çabuk geçti sankii...
özgecimm çok sağol cnmm..allah hepimizin kalbindeki meleği tez zamanda bize kavuştursun inşşş:Saruboceq:Şeniz4 gün sonra senden güzel haberleri bekliyoruz canım inşallah Allah kalbindekini nasip eder:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
elifcimm günaydınn tatlımm nasıl oldunnn bugün iyimisin biraz dahaa...
amaaannnn canımm yaaaaaa çokk üzüldümmm...dinlenmen gerek ama iştesin tabiiii...yinede çok yormamaya çalış kendini cnmm..bitki çayı filan iç öksürüğün içindee....daha kötüyüm sanki canım ya
kafam kalkmıyor valla
öksürmekten göğsüm acıyor artık,sesim falan gitti
günaydın kızlar hepinize
nasılsınız?
tuğbacım hadi hayırlısı canım ya inşallah müjdeyi verceksin bize
ümmühancım sen nasılsın tatlım?özletiyosun kendini hafta sonu
biliyosunuz ben bu aydan pek umutlu değilimm ..stresli bi aydı benim için ..herhalde ondan çabuk geldi adet tarihimde...ama olursada çok güzel bi sürpriz olacak kocişimle bana...hihoyyythihoyyyt
daha kötüyüm sanki canım ya
kafam kalkmıyor valla
öksürmekten göğsüm acıyor artık,sesim falan gitti
Kızlar benim çok kararsız olsuğum bir konu var ...fikirlerinize ihtiyacım var siz olsanız ne yaparsınız... benim eşim çok aşırı derecede kıskanç ve sinirli benim en çok psikolojimi bozan eşimin bu halleri..en ufacık şeyden bile kıskanır beni hemen sinirlenir ve eline geçen şeyi kırar örneğin duvar saatinin sesine sinir oldu diye 3 saatimizi kırdı en son ki olayımız bu hafta sonu oldu ufacık bir tartışmamız yüzünden dijital uyduyu kırdı paramparça etti gitti yenisini aldı..ama benim psikolojim halen bozuk...daha kendime gelemedim...birde aslında evde internetimiz var ama eşimin kıskançlığı yüzünden değil girmek açamıyorum bile aklına binbir türlü şey getiriyor ...çok üzülüyorum bu duruma ve her kavga sonunda gelip yalvarıp yakarıp özür diliyor beni çok sevdiğini söylüyor ama ben tamamen bitiyorum yani psikolojiim çok bozuk sırf bu yüzden 2 yıl çocuk istemedim eşimden gizli hep korundum şimdi istiyorum ama eşimin bu bozuk psikolojisi bebeğimide etkiler diye korkuyorum ..... arkadaşlar sizce böyle bir durumda en doğru olan nedir ...ne yapmalıyım...
Kızlar benim çok kararsız olsuğum bir konu var ...fikirlerinize ihtiyacım var siz olsanız ne yaparsınız... benim eşim çok aşırı derecede kıskanç ve sinirli benim en çok psikolojimi bozan eşimin bu halleri..en ufacık şeyden bile kıskanır beni hemen sinirlenir ve eline geçen şeyi kırar örneğin duvar saatinin sesine sinir oldu diye 3 saatimizi kırdı en son ki olayımız bu hafta sonu oldu ufacık bir tartışmamız yüzünden dijital uyduyu kırdı paramparça etti gitti yenisini aldı..ama benim psikolojim halen bozuk...daha kendime gelemedim...birde aslında evde internetimiz var ama eşimin kıskançlığı yüzünden değil girmek açamıyorum bile aklına binbir türlü şey getiriyor ...çok üzülüyorum bu duruma ve her kavga sonunda gelip yalvarıp yakarıp özür diliyor beni çok sevdiğini söylüyor ama ben tamamen bitiyorum yani psikolojiim çok bozuk sırf bu yüzden 2 yıl çocuk istemedim eşimden gizli hep korundum şimdi istiyorum ama eşimin bu bozuk psikolojisi bebeğimide etkiler diye korkuyorum ..... arkadaşlar sizce böyle bir durumda en doğru olan nedir ...ne yapmalıyım...
:1no2:Ama canım ben böyle bişey söyleyince eşim iyice sinir oluyor ben delimiyim diye...alakası yok diyorum birlikte gidelim diyorum aile psikoloğuna gidelim diyorum ama asla kabul etmiyor birde çocuk konusunda çok baskı yapıyor cocuk olunca herşey daha güzel olur diyo ama her geçen gün sinirinin şiddeti artarak değişiyor ... ne yapacağımı bilmiyorum sırf bu sorunlar yüzünden bir sürü stres hastalığna yakalandım depresyon, pko, migren, kalp çarpıntısı, panik atak vs..vs... daha kim bilir neler olucak... Allah hepimize yardımcı olsun...:çok üzgünüm:
merhabalar kızlar okuldan geldim nasılsınız bakalım ben dr gittim ilk muayene iyi dedi ama canım sıkıldı dün baktım iç çamaşırımda kahverengi lekeler daha adetime 14 gün var öfff be bu ne şimdi neden hep oluyor ya doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri böyle sadece fındık yediğimde olmuyor bu ay fındık daha yeni geldi işe yaramadı yani neyse cuma günü gideceğim anlatırım bakalım ne diyecek gel bebişim hayırlısıyla bekletme artık adet olunca rahim filmi tahliller yapılacak sonra eşime bakılacak şimdi yumurta takibi yapıyoruz bakalım ne zaman yumurtluyorum
Herkese günaydın nasılsınız görüşmeyeli canlarım benimmmmmŞenizŞenizŞeniz
Canım benim çok üzüldüm adına inanki..Ama ümmühanında dediği gibi ilk önce eşini psikoloğa götürmenin bir yolunu bulmalısın...Evde herşeyi kıran döken bir adam senin halini düşünemiyorum tatlım yazık sana..Bu genç yaşında sende sinir hastası olacaksın..Ve hamile kalırsan eğer sana çok iş düşüyo bitanem..Hamilelik zaten başlı başına zor bir dönem hassas olacaksın duygusal olacaksın eşin bişeyler kırdıkça sen ağlama krizine bile gireceksin bak bunu şimdiden söylim sana..Ve hamilelikte stres yapmaman gerek bebeğin için o herşeyin farkında oluyomuş anlgılayabiliyomuş
Canım sen eşini ikna et beraber gidelim de aile ve ilişki terapisti var inş. en yakın zamanda eşin düzelir canım..Allaha bol bol dua et allah yardımcın olsun tatlım:Saruboceq::Saruboceq:
hadi hayırlısı bakalım dostum. Rabbim gönlüne göre versin. inş tez zamanda bebişine kavuşursun :Saruboceq:
iyidir sabriyecim sen nasılsın? bebişin nasıl bakalım ? üzüyomu annesini:ecrin_bebek:
evet canım katılıyorum aynı fikirdeyim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?