Sabırsızlanıyorum ...!

:1no2:Ama canım ben böyle bişey söyleyince eşim iyice sinir oluyor ben delimiyim diye...alakası yok diyorum birlikte gidelim diyorum aile psikoloğuna gidelim diyorum ama asla kabul etmiyor birde çocuk konusunda çok baskı yapıyor cocuk olunca herşey daha güzel olur diyo ama her geçen gün sinirinin şiddeti artarak değişiyor ... ne yapacağımı bilmiyorum sırf bu sorunlar yüzünden bir sürü stres hastalığna yakalandım depresyon, pko, migren, kalp çarpıntısı, panik atak vs..vs... daha kim bilir neler olucak... Allah hepimize yardımcı olsun...:çok üzgünüm:[/QUOTE] bencede ne olursa olsunn eşini ikna etmelisin yada sen yardım almalısınnn...bu psikolojiyle bir bebeğinin olması herşeyi daha çok sarpasarar....sanada eşinede o minicik bebeğinede çok yazık olur tatlımm...hiç bişey seni aldatmasın..tedavi görmediği sürece aynı olacak..bir insan 7 sinde neyse yetmişindede o duyguyu içinin bi köşesinde taşırmış...

sabriyecimm nasılsın tatlımm...nasıl gidiyo hamilelik,bulantılar ne durumda

Tuğbacım canım çok şükür dün ve bugün daha iyiyim inş. devam etmez bitsin artık çok halsiz kalmıştım tatlım..

Sen nasılsın adet gününe 4 gün kaldı hee ayy hadi bakalım inş. meleğin seninledir canım..
Ben adet günüme 4 gün varken idrar testinde çıkmıştı haberin olsun canım

bende iyiym çok şükür canım..
ama bugün hava biraz bulutlu o yüzden içim de sıkılmıyor değil... (( benneyaptımki
sen nasılsın canım. bulantıların nasıllll?? mirmirmirmir

Allah iyilikleri vasın canım..

Evet burdada hava bulutlu çok sıkıcı..Benimde canım hiç bişi yapmak istemiyo..

Ben dün ve bugün daha iyiyim inş. devam etmez bitmiştir artık inş.

....aklıma girdin bileeesüprizzzzz
.....ama olmayacak yapmıcammm:çok üzgünüm: ben bilirim kendimi değişik bişe yookk...adetimin belirtileri varr...umutsuz vakayımm yanii ama rahatımmm takmıyoruumm bu ayyy

....aklıma girdin bileeesüprizzzzz
.....ama olmayacak yapmıcammm:çok üzgünüm: ben bilirim kendimi değişik bişe yookk...adetimin belirtileri varr...umutsuz vakayımm yanii ama rahatımmm takmıyoruumm bu ayyy

Göğüs uçlarına dokununca acıma varmı tuğbacım?
Hem adet ile hamilelik belirtileri aynı ki....
Bende senin gibi diyodum bu ay umutsuzum yine olmadı demiştim ama meğer hamileymişim.
Sen yinede relax ol daha iyi ohhhh ohhhhh hiç kafana takma stres de yapma o senin bulur inş.

kıısss 4 günüm kaldı çok çabuk geçti valla bu seferr hihoyyyt ....hayırlısı bakalım cnmm inş hamileyimdirr....

ayyy inanmıyorumm...
geri sayım başladı artık yaniiii kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olur inşaallah canmbenim..

Allah iyilikleri vasın canım..

Evet burdada hava bulutlu çok sıkıcı..Benimde canım hiç bişi yapmak istemiyo..

Ben dün ve bugün daha iyiyim inş. devam etmez bitmiştir artık inş.

inşaallah canım.. gerçekten çok zor oluyor mide bulantıları.. allah bütün hamilelere yardım etsinn..:Saruboceq:
bu arada sen kaç haftalıktın canım... ne kadarlık oldu bebişimizzzz :1hug:

geçen ayki adetimden beri geçmeyen bi ağrı var göğüs uçlarımda cnmm tek fark bu herhalde....birde kemik ağrısıı onun dışında farklı bişe yokk...bişe soracamm sende kahverengi akıntı olmuşmuydu yerleşme döneminde ve testten sonramı oldu....

Evet canım çok zor du gerçekten inş. daha bulanmaz.
7.haftaya daha yeni girdik canım inş. sağ salim bebeğim içimde büyüyodur.

Bende öyle kahverengi bir akıntı olmadı ama çamaşırıma çok az pembemsi bir akıntı vardı 15 gün önce falan oldu bu ama..

Sende varmı yoksa ?

merhaba herkse...
bugün nasılsınızzzz...
:)) :icecream:

selam Halecim valla iyiyiz sende iyisin dimi ?

İyiyim çok şükür tatlım öğlene kadar yatıyorummmmmm sonra tv karşısında pinekliyorummmmmm offff neolcak böyle karpuzda yata yata büyürmüş:roflol::roflol:

Sende son durumlar nasıl bakim?

bende çalışmalara başlamak için bekliyorum canım. bu ay geç geldi uzun sürdü anlamadım noluyo bana :çok üzgünüm:

ümmühancımm bizim uğurlu liste yalan oldu hani nerdeeeeeee

valla tatlım bulamıyorum en son yaptığımız listeyi bulabilsem ondan kopyalıyacağım ama bulamıyorum :çok üzgünüm:

ne güzel en azından son 4 gün diyebiliyorsunuz ben en az 10 gün öncesinden biliyorum stres olmuyor bu yüzden benim stresim nasıl düzelecek diye:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bende öyle kahverengi bir akıntı olmadı ama çamaşırıma çok az pembemsi bir akıntı vardı 15 gün önce falan oldu bu ama..

Sende varmı yoksa ?
bende olsa ben böyle dururmuyum hiiçççkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...sadece merak ettim olmasada hamile kalınıyormu diye...15 gün önce demişsin adetinden 15 gün sonramı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…