- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.341
merhaba herkse...
bugün nasılsınızzzz... :)) :icecream:
bence çocuk fikrine buara ara ver ve hemen eşini psikoloğa götür canım. önce bu sorunları çözün ki yavrunuz huzurlu bir yuvada büyüsün. bence anlattığına bakılırsa eşinin tedaviye ihtiyacı var canım. hiç vakit kaybetme hemen psikoloğa götür onu. en azından sakinleştirici bir ilaç falan içer iyi gelir. nasıl 9 ay geçireceksin bu şekilde çok strese girersin :çok üzgünüm:
iyiyz cnmm sen nasılsıınnnnnmerhaba herkse...
Merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın?
iyiyz cnmm sen nasılsıınnnnn
sabriyecimm nasılsın tatlımm...nasıl gidiyo hamilelik,bulantılar ne durumda
kıısss 4 günüm kaldı çok çabuk geçti valla bu seferr hihoyyyt ....hayırlısı bakalım cnmm inş hamileyimdirr....çok şükür canım..
sen nasılsın..
en son adetini bekliyordun galiba canım. ne kadar kaldı. hadi inş. olmazsın da, hamişsindir.. :Saruboceq:
bende iyiym çok şükür canım..
ama bugün hava biraz bulutlu o yüzden içim de sıkılmıyor değil...(( benneyaptımki
sen nasılsın canım. bulantıların nasıllll?? mirmirmirmir
....aklıma girdin bileeesüprizzzzzTuğbacım canım çok şükür dün ve bugün daha iyiyim inş. devam etmez bitsin artık çok halsiz kalmıştım tatlım..
Sen nasılsın adet gününe 4 gün kaldı hee ayy hadi bakalım inş. meleğin seninledir canım..
Ben adet günüme 4 gün varken idrar testinde çıkmıştı haberin olsun canım
....aklıma girdin bileeesüprizzzzz
.....ama olmayacak yapmıcammm:çok üzgünüm: ben bilirim kendimi değişik bişe yookk...adetimin belirtileri varr...umutsuz vakayımm yanii ama rahatımmm takmıyoruumm bu ayyy
kıısss 4 günüm kaldı çok çabuk geçti valla bu seferr hihoyyyt ....hayırlısı bakalım cnmm inş hamileyimdirr....
Allah iyilikleri vasın canım..
Evet burdada hava bulutlu çok sıkıcı..Benimde canım hiç bişi yapmak istemiyo..
Ben dün ve bugün daha iyiyim inş. devam etmez bitmiştir artık inş.
ayyy inanmıyorumm...
geri sayım başladı artık yaniiii kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olur inşaallah canmbenim..
inşaallah canım.. gerçekten çok zor oluyor mide bulantıları.. allah bütün hamilelere yardım etsinn..:Saruboceq:
bu arada sen kaç haftalıktın canım... ne kadarlık oldu bebişimizzzz :1hug:
geçen ayki adetimden beri geçmeyen bi ağrı var göğüs uçlarımda cnmm tek fark bu herhalde....birde kemik ağrısıı onun dışında farklı bişe yokk...bişe soracamm sende kahverengi akıntı olmuşmuydu yerleşme döneminde ve testten sonramı oldu....
merhaba herkse...
İyiyim çok şükür tatlım öğlene kadar yatıyorummmmmm sonra tv karşısında pinekliyorummmmmm offff neolcak böyle karpuzda yata yata büyürmüş:roflol::roflol:
Sende son durumlar nasıl bakim?
ümmühancımm bizim uğurlu liste yalan oldu hani nerdeeeeeee
bende olsa ben böyle dururmuyum hiiçççkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...sadece merak ettim olmasada hamile kalınıyormu diye...15 gün önce demişsin adetinden 15 gün sonramı CADIARZUBende öyle kahverengi bir akıntı olmadı ama çamaşırıma çok az pembemsi bir akıntı vardı 15 gün önce falan oldu bu ama..
Sende varmı yoksa ?
selam Halecim valla iyiyiz sende iyisin dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?