Sabırsızlanıyorum ...!

nasıl olayım canım... iyi diyelim iyi olsun.. çokşükür..
ama içimde bilemediğim bir sıkıntı var.. havadan mıdır nedir.?

havalardandır tatlım. çok kasvetli buara hava :çok üzgünüm: sen başladınmı çalışmalara? şimdi bizim 16 şubat dimi?

bende çalışmalara başlamak için bekliyorum canım. bu ay geç geldi uzun sürdü anlamadım noluyo bana :çok üzgünüm:

Alla alla niye uzun sürdü acaba bende merak ettim şimdi..
Çalışmalara biran önce başla ve daha öncede söylediğim gibi her fırsatta deneyin canım:dance::dance:

bende olsa ben böyle dururmuyum hiiçççkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...sadece merak ettim olmasada hamile kalınıyormu diye...15 gün önce demişsin adetinden 15 gün sonramı CADIARZU

slm cnm bana 4 gün var çok sabirsizm gerçekten acab diyom amam yok ya hiç bir belirtisi yok adece sancılanıyo karnım soguktan diyom sende eblirti oluyomu cnm akıntım tammen kesildi bende akıntıya çok takytım çok olursam hamişmiyim neyim diyom adetim yaklaşinca kesiliyor

havalardandır tatlım. çok kasvetli buara hava :çok üzgünüm: sen başladınmı çalışmalara? şimdi bizim 16 şubat dimi?

başladık canım
16 şubat mı??? yumurtlama tarihimi? :uhm:
valla inan ki hesaplamadım...
adet tarihi 2 mart onu biliyorum sadece..

bende olsa ben böyle dururmuyum hiiçççkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...sadece merak ettim olmasada hamile kalınıyormu diye...15 gün önce demişsin adetinden 15 gün sonramı CADIARZU

Ben 5 haftalık hamileylen pembemsi çok az bir akıntı oldu canım benim 15 gün önce yani..

Sen yinede adet gününü bekle o zaman direk kan testi yaptır hiç uğraşma idrar la falan çıkıyodu çıkmyodu daha çok stres oluyo.Kan testi en azından doğru sonuçlar veriyo.

Evet canım çok zor du gerçekten inş. daha bulanmaz.
7.haftaya daha yeni girdik canım inş. sağ salim bebeğim içimde büyüyodur.

büyüyodur allahın izniyle merak etme canım...
bu günlerin keyfini çıkar tatlım.. içinde nokta kadar bir melek var şuan..
maaşaallahhh

[/COLOR][/I][/B][/QUOhmmm bunu öğrendiğimm iyi olduu ..çünkü herkes yerleşme kanamam oldu ve sonuç sonrasında pozitif oldu diyordu....zaten pzt gününe kadar beklerimm olmazsa o zaman yaptırrım kan testiniiia.s.

Yok be canım yerleşme kanaması olan var olmayan var sen onlarla kendini kıyaslama bence.
Pazartesi gününe kadar bekleyebilecekmisin acaba hayatta inanmammmmmm sen bugün bile idrar testi yapsammı acaba diye düşünüyosun gibime geliyo bana..:roflol:

büyüyodur allahın izniyle merak etme canım...
bu günlerin keyfini çıkar tatlım.. içinde nokta kadar bir melek var şuan..
maaşaallahhh

Allah razı olsun Canım benim yüce rabbim en yakın zamanda sana da sağ salim bebiş nasip eder inş.:Saruboceq::Saruboceq:

gerçekten beklicemm gerçektennnkaydirigubbakcemile3...bugün sadece idrar testini alacamm:dilcikar:
yapmıcamm....:roflol::roflol:

gerçekten beklicemm gerçektennnkaydirigubbakcemile3...bugün sadece idrar testini alacamm:dilcikar:
yapmıcamm....:roflol::roflol:

Bak sennnnn testi alacan da yapmıycan heee...

Tuğbacım benim adetime 4 gün varken idrar testinde belli olmuştu yine hatırlatayım dedimmmm de:teytey::teytey::teytey:

Alla alla niye uzun sürdü acaba bende merak ettim şimdi..
Çalışmalara biran önce başla ve daha öncede söylediğim gibi her fırsatta deneyin canım:dance::dance:

valla sorma şekerim bende çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 her frsatı değerlendireceğim merak etme :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 tavsiyelerine uyacağım kaydirigubbakcemile3

bende hamilemiyim acaba diyebileceğim bir belirtim yok cnmm ...bekliyorum iştee bakalım hayırlısı....ama sabriye ile biraz daha konuşursam koşa koşa eczaneye gidecemmm test almak için.....:uhm:

ümmühan adet günün 29 ocak idi değil mi beenim adet günüm 27 ocak yumurtlama günüm 12 şubat senin 14 şubat olması gerekmez mi kaç günde bir adet oluyorsun adet döngün nasıl ben 30 günde bir adet oluyorum mesela adetimin 15. ve 16.günü değerlendir dedi dr

Heh tamam canım sakın boş bırakma kocişiniiiiiiiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…