Sabırsızlanıyorum ...!

sabriyecim napıyosun tatlım
valla tembel yaptı bebişin galiba annesi
kk'ya bile girmiyosun

İyiyim elifim dün ve bugün iyiyim ama dün pazardı eşim evdeydi giremedim bugün çok şükür bulantım yok inş. da olmaz bugün girebildim tatlım..

Sen neler yapıyosun işlerin hala yoğunmu canım

kızlar bu yerleşme kanaması ne geçmişi okuyamadım birazdan okuyacağım da benimde kanamam oldu geçenlerde acaba o mu hamile kalma ihtimalimin üzerinden 10 gün geçti test alsam belli olur mu acaba?? kafam karıştı bak şimdi

belkide olabilir cnmm kişiden kişiye değişiyormuşş...sabriyede hamileyken olmuş kimindede önceden oluyo...test yaptırmanda fayda var tatlımmm

başladık canım
16 şubat mı??? yumurtlama tarihimi? :uhm:
valla inan ki hesaplamadım...
adet tarihi 2 mart onu biliyorum sadece..

ben hala bekliyorum yaaa bu ay fenayım noldu anlamadım :çok üzgünüm: evet canım yumurtlama tarihi 16 şubat hesapladım

28 günde oluyorum canım ben. 29 ocaktı ama gecikti ya 03 şubatta oldu. 15 ve 16 mı deniyecekmişiz?

Heh tamam canım sakın boş bırakma kocişiniiiiiiiklava:

bırakmam bırakmammmm :jeyyar: :jeyyar:

kızlar yaa benim sat 25 ocak tı şimdi benim yumurtlamış olmam lazım dimi
ya adet döngüne bağlı mesela ben 30 günde bir adet oluyorum 7-12 yumurtlama dönemim 12 şubat yumurtlama günüm dr bana 11-12 şubat ilişki önerdi ona göre hesapla 27 ocak ben adet oldum umarım sana yardımcı olabilmişimdirŞeniz

İyiyim elifim dün ve bugün iyiyim ama dün pazardı eşim evdeydi giremedim bugün çok şükür bulantım yok inş. da olmaz bugün girebildim tatlım..

Sen neler yapıyosun işlerin hala yoğunmu canım

bu hafta o kadar yoğun değilim canım ama bu seferde hastalıktan başımı kaldıramıyorum
bulantın olmamasına sevindim
artunerden hiç haberiniz var mı?hiç girmedi galiba uzun zamandır

yok kuşumm sen 28 günde bir oluyorsun sen adetin 14.günü yumurtluoyrsun 14 gün sonra adet oluyorsun ben 30 günde bir 16. gün yumurtlama 14gün sonra adet oluyorum

bu hafta o kadar yoğun değilim canım ama bu seferde hastalıktan başımı kaldıramıyorum
bulantın olmamasına sevindim
artunerden hiç haberiniz var mı?hiç girmedi galiba uzun zamandır

Oyyy tatlım benim çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak bol bol meyve yemeye çalış bitanem...

Artunerden uzun zamandır ses seda yok bide seneften ses seda çıkmıyo nerde bu kızlar yahu?

mrbalar siteyi uzun zamandır takip ediyorum bu topiği yeni okuyorum önceden ilgimi çekmezdi ama şimdi bende aynı durumda olduğum için sayfaları tek tek okudum 1.5senelik evliyim 2haftadır korunmuyoruz yeni başladık çalışmalara yani:asigim:cuma günü genel muayene için doktora gitmiştim vajinel ultrosonla muayene etti ve olgunlaşmış yumurta gördü pazar pazartesi ilişkiye girin dedi tabi bizde uyguladık2haftadır korunmuyoruz kasıklarımda acaip derecede ağrı var mide bulantısını saymıyorum bile bide bugün ateş basmaya başladı hatta şuan bile çok fena ateş basıyo hiç olmamıştı anlamadım bende ne olduğunu bunlar belirtimi yoksa başka bi hastalığa işaretmi çok merak ediyorum

elsecim geçmişolsun tatlım yaaa... acil şifalar dilerim sana
bu çiçekler senin için cnım a.s. a.s. a.s. a.s.

yok kuşumm sen 28 günde bir oluyorsun sen adetin 14.günü yumurtluoyrsun 14 gün sonra adet oluyorsun ben 30 günde bir 16. gün yumurtlama 14gün sonra adet oluyorum

anladım tatlişkom. sen benden önce öğreneceksin hamiş olup olmadığını hadi bakalım inş bu ay yüzün güler :Saruboceq:

28 günde oluyorum canım ben. 29 ocaktı ama gecikti ya 03 şubatta oldu. 15 ve 16 mı deniyecekmişiz?

bırakmam bırakmammmm :jeyyar: :jeyyar:[/QUOTE]

canım sen boşver 15-16yı.
sabriyeyi dinle boş bırakma:)

ya burda herkes birbirini tanıyo siz ne zamandır buralardasınız?ben yeni başladım ve kendimi çok dışarda hissettim yahu ( yada testler negatif çıktıkça kendimi iyice duygusal mı hissediyom ne senağlama

sanmıyorum benim yumurtlamam var ama sorunu var tahminimce çünkü adet olmadan önce kahverengi lekelenme yaşıyorum malesef ben ancak gelecek ay ümitlenebilirim canım

Canım senin yumurtlama günü tahminen 7 şubatta başlamış ve devam ediyo iyi değerlendir bugünleri

sağol tatlım ama şimdi benim hala şansım devam ediyomu yanii biz 2-4 ve 7 şubat tarihlerinde ilişkiye girdik daha da devam edelim diyosun yani öylemii
ya kusura bakma nolur ilk denememiz bu ve kaçırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…