- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.381
sabriyecim napıyosun tatlım
valla tembel yaptı bebişin galiba annesi
kk'ya bile girmiyosun
belkide olabilir cnmm kişiden kişiye değişiyormuşş...sabriyede hamileyken olmuş kimindede önceden oluyo...test yaptırmanda fayda var tatlımmmkızlar bu yerleşme kanaması ne geçmişi okuyamadım birazdan okuyacağım da benimde kanamam oldu geçenlerde acaba o mu hamile kalma ihtimalimin üzerinden 10 gün geçti test alsam belli olur mu acaba?? kafam karıştı bak şimdi
bak ben onun hesaplamasını nette araştırmıştımm..adetinin başlangıç tarihi ve bitiş tarihi arasındaki gün sayısından 14 ü çıkarıyorsun ve yumurtlama tarihin öle çıkıyo...kızlar yaa benim sat 25 ocak tı şimdi benim yumurtlamış olmam lazım dimi
başladık canım
16 şubat mı??? yumurtlama tarihimi? :uhm:
valla inan ki hesaplamadım...
adet tarihi 2 mart onu biliyorum sadece..
ümmühan adet günün 29 ocak idi değil mi beenim adet günüm 27 ocak yumurtlama günüm 12 şubat senin 14 şubat olması gerekmez mi kaç günde bir adet oluyorsun adet döngün nasıl ben 30 günde bir adet oluyorum mesela adetimin 15. ve 16.günü değerlendir dedi dr
Heh tamam canım sakın boş bırakma kocişiniiiiiiiklava:
kızlar yaa benim sat 25 ocak tı şimdi benim yumurtlamış olmam lazım dimi
ya adet döngüne bağlı mesela ben 30 günde bir adet oluyorum 7-12 yumurtlama dönemim 12 şubat yumurtlama günüm dr bana 11-12 şubat ilişki önerdi ona göre hesapla 27 ocak ben adet oldum umarım sana yardımcı olabilmişimdirŞenizkızlar yaa benim sat 25 ocak tı şimdi benim yumurtlamış olmam lazım dimi
İyiyim elifim dün ve bugün iyiyim ama dün pazardı eşim evdeydi giremedim bugün çok şükür bulantım yok inş. da olmaz bugün girebildim tatlım..
Sen neler yapıyosun işlerin hala yoğunmu canım
bu hafta o kadar yoğun değilim canım ama bu seferde hastalıktan başımı kaldıramıyorum
bulantın olmamasına sevindim
artunerden hiç haberiniz var mı?hiç girmedi galiba uzun zamandır
yok kuşumm sen 28 günde bir oluyorsun sen adetin 14.günü yumurtluoyrsun 14 gün sonra adet oluyorsun ben 30 günde bir 16. gün yumurtlama 14gün sonra adet oluyorum
ewet yaa uzun zamandır girmiyorr bak bende merak ettimm...:uhm:bu hafta o kadar yoğun değilim canım ama bu seferde hastalıktan başımı kaldıramıyorum
bulantın olmamasına sevindim
artunerden hiç haberiniz var mı?hiç girmedi galiba uzun zamandır
Canım senin yumurtlama günü tahminen 7 şubatta başlamış ve devam ediyo iyi değerlendir bugünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?