Sabırsızlanıyorum ...!

ya burda herkes birbirini tanıyo siz ne zamandır buralardasınız?ben yeni başladım ve kendimi çok dışarda hissettim yahu ( yada testler negatif çıktıkça kendimi iyice duygusal mı hissediyom ne senağlama

üzme kendini ben de yeniyim bu topicte yalnız değilsin arkadaşlar cevap veriyor ama doğal olarak onlar bizden önce tanıştıklarından zaman ayırmak daha geç oluyor daha yeni deniyorsan neden sıkıyorsun kendiini rahat ol :teselli:

sağol tatlım ama şimdi benim hala şansım devam ediyomu yanii biz 2-4 ve 7 şubat tarihlerinde ilişkiye girdik daha da devam edelim diyosun yani öylemii
ya kusura bakma nolur ilk denememiz bu ve kaçırmak istemiyorum
bak tam adamına sordun sabriye sana hergün der apışıp kalırsınn..:roflol: sabriye bi ara hergün dedi hergün girdik maşalllahhh...sende öle yap yumurtlama tarihinde tatlımm...

Oyyy tatlım benim çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak bol bol meyve yemeye çalış bitanem...

Artunerden uzun zamandır ses seda yok bide seneften ses seda çıkmıyo nerde bu kızlar yahu?

sağol tatlım dikkat etmeye çalışıyorum.işte geçen haftanın yorgunluğu bi de haftasonu adet olunca vücut direncim iyice düştü yani.

elsecim geçmişolsun tatlım yaaa... acil şifalar dilerim sana
bu çiçekler senin için cnım a.s. a.s. a.s. a.s.

teşekkür ederim güzelim çok tatlısınŞeniz

ya burda herkes birbirini tanıyo siz ne zamandır buralardasınız?ben yeni başladım ve kendimi çok dışarda hissettim yahu ( yada testler negatif çıktıkça kendimi iyice duygusal mı hissediyom ne senağlama

hoşgeldin tatlım.topiğin başından beri tanıyoruz birbirimizi aile gibi olduk.
hamileler,hamile olmayı isteyenler hep beraberiz burda
kendini dışarda hissetme,hoşgeldin sende:1hug:

bak tam adamına sordun sabriye sana hergün der apışıp kalırsınn..:roflol: sabriye bi ara hergün dedi hergün girdik maşalllahhh...sende öle yap yumurtlama tarihinde tatlımm...

kızlar alemsiniz valla:roflol:
biri der kocayı kendine iple bağla,biri hergün yap boş durma
sizi gidi haydar dümenler sizikaydirigubbakcemile:roflol:

yalnız değilsinki cnmm biz hep burdayızz ne derdin olursa olsun bizimle paylaşş isimlerle hitap ediyoruz sende ismini söyle sanada isminle hitap edelimm olurmuu böyle daha yakın oluyoohihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile

kızlar herkes ismini tekrar yazabilir mi?
hem yeni gelen arkadaşlar da öğrenmiş olur
ben elif

sağol tatlım ama şimdi benim hala şansım devam ediyomu yanii biz 2-4 ve 7 şubat tarihlerinde ilişkiye girdik daha da devam edelim diyosun yani öylemii
ya kusura bakma nolur ilk denememiz bu ve kaçırmak istemiyorum

yaaa inanmıyorum sana canım ya bebek istiyorsun ve 2.4.7 şubatta birlikte olmuşsunuz Yani sen 9.11 ve 14.günler birlikte olmuşsun şuandan itibaren adet olmaya bi kaç gün kalana kadar hergece deneyin ama eşinle birbirinizi tatmin etmeye çalışında çok çok önemli sadece bebek olsun diye birlikte olmayın tatlım..

yerim kıss ben seniiikaydirigubbakcemile3...şu tatmin olayınada vurguluyosun yaa çookk hooşşşş....:roflol::roflol:

Merhaba canm hoşgeldin aramıza...Şeniz
2 hafta çok kısa bir süre senin yaşadığın büyük ihtimalle psikolojik olabiliyo..

Ama hiçde belli olmaz hakkında hayırlısı tatlım inş. sende bize güzel haberler verirsin.

hoşbulduk hayatım tşkler cvbın için evet sanırım psikolojik hatta doktora gittiğimde o bile şaşırdı sanki 1sene içinde olmazsa gel dedi kaydirigubbakcemile3 sanırım ben çok sabırsızım

Canım biz burda çok iyi arkadaşlıklar kurduk çok güzel zaman geçiriyoruz sen de aramıza hoşgeldin.

Test deme bana ben o testleri almaktanda yapmaktan da bıkmıştım çok iyi hissediyorum seni canım benim bozma moralini.

Napim tuğbacım yardım etmeye çalışıyom beee..Benim bu yazdıklarımı kocam bir duysa allahhhhhhh beni bi tatmin eder bi tatmin eder:roflol::roflol:

boşuna haydar dümen demiyorum:roflol:
tuğbanın dediği gibi çok tatlı anlatıyosunsırnaşık şey:roflol:

hoşbulduk hayatım tşkler cvbın için evet sanırım psikolojik hatta doktora gittiğimde o bile şaşırdı sanki 1sene içinde olmazsa gel dedi kaydirigubbakcemile3 sanırım ben çok sabırsızım

Rica ederim canım ne demek...Neyse sende sabırsızlar toniğine hoşgeldin bizdensin yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…