- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.401
ya burda herkes birbirini tanıyo siz ne zamandır buralardasınız?ben yeni başladım ve kendimi çok dışarda hissettim yahu( yada testler negatif çıktıkça kendimi iyice duygusal mı hissediyom ne senağlama
bak tam adamına sordun sabriye sana hergün der apışıp kalırsınn..:roflol: sabriye bi ara hergün dedi hergün girdik maşalllahhh..sağol tatlım ama şimdi benim hala şansım devam ediyomu yanii biz 2-4 ve 7 şubat tarihlerinde ilişkiye girdik daha da devam edelim diyosun yani öylemii
ya kusura bakma nolur ilk denememiz bu ve kaçırmak istemiyorum
Oyyy tatlım benim çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak bol bol meyve yemeye çalış bitanem...
Artunerden uzun zamandır ses seda yok bide seneften ses seda çıkmıyo nerde bu kızlar yahu?
elsecim geçmişolsun tatlım yaaa... acil şifalar dilerim sana
bu çiçekler senin için cnım a.s. a.s. a.s. a.s.
ya burda herkes birbirini tanıyo siz ne zamandır buralardasınız?ben yeni başladım ve kendimi çok dışarda hissettim yahu( yada testler negatif çıktıkça kendimi iyice duygusal mı hissediyom ne senağlama
bak tam adamına sordun sabriye sana hergün der apışıp kalırsınn..:roflol: sabriye bi ara hergün dedi hergün girdik maşalllahhh...sende öle yap yumurtlama tarihinde tatlımm...
yalnız değilsinki cnmm biz hep burdayızz ne derdin olursa olsun bizimle paylaşş isimlerle hitap ediyoruz sende ismini söyle sanada isminle hitap edelimm olurmuu böyle daha yakın oluyoohihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemileya burda herkes birbirini tanıyo siz ne zamandır buralardasınız?ben yeni başladım ve kendimi çok dışarda hissettim yahu( yada testler negatif çıktıkça kendimi iyice duygusal mı hissediyom ne senağlama
sağol tatlım ama şimdi benim hala şansım devam ediyomu yanii biz 2-4 ve 7 şubat tarihlerinde ilişkiye girdik daha da devam edelim diyosun yani öylemii
ya kusura bakma nolur ilk denememiz bu ve kaçırmak istemiyorum
bak tam adamına sordun sabriye sana hergün der apışıp kalırsınn..:roflol: sabriye bi ara hergün dedi hergün girdik maşalllahhh...sende öle yap yumurtlama tarihinde tatlımm...
yerim kıss ben seniiikaydirigubbakcemile3...şu tatmin olayınada vurguluyosun yaa çookk hooşşşş....:roflol::roflol:yaaa inanmıyorum sana canım ya bebek istiyorsun ve 2.4.7 şubatta birlikte olmuşsunuz Yani sen 9.11 ve 14.günler birlikte olmuşsun şuandan itibaren adet olmaya bi kaç gün kalana kadar hergece deneyin ama eşinle birbirinizi tatmin etmeye çalışında çok çok önemli sadece bebek olsun diye birlikte olmayın tatlım..
mrbalar siteyi uzun zamandır takip ediyorum bu topiği yeni okuyorum önceden ilgimi çekmezdi ama şimdi bende aynı durumda olduğum için sayfaları tek tek okudum1.5senelik evliyim 2haftadır korunmuyoruz yeni başladık çalışmalara yani:asigim:cuma günü genel muayene için doktora gitmiştim vajinel ultrosonla muayene etti ve olgunlaşmış yumurta gördü pazar pazartesi ilişkiye girin dedi tabi bizde uyguladık 2haftadır korunmuyoruz kasıklarımda acaip derecede ağrı var mide bulantısını saymıyorum bile bide bugün ateş basmaya başladı hatta şuan bile çok fena ateş basıyo hiç olmamıştı anlamadım bende ne olduğunu bunlar belirtimi yoksa başka bi hastalığa işaretmi çok merak ediyorum
Merhaba canm hoşgeldin aramıza...Şeniz
2 hafta çok kısa bir süre senin yaşadığın büyük ihtimalle psikolojik olabiliyo..
Ama hiçde belli olmaz hakkında hayırlısı tatlım inş. sende bize güzel haberler verirsin.
yerim kıss ben seniiikaydirigubbakcemile3...şu tatmin olayınada vurguluyosun yaa çookk hooşşşş....:roflol::roflol:
kızlar alemsiniz valla:roflol:
biri der kocayı kendine iple bağla,biri hergün yap boş durma
sizi gidi haydar dümenler sizikaydirigubbakcemile:roflol:
Napim tuğbacım yardım etmeye çalışıyom beee..Benim bu yazdıklarımı kocam bir duysa allahhhhhhh beni bi tatmin eder bi tatmin eder:roflol::roflol:
hoşbulduk hayatım tşkler cvbın için evet sanırım psikolojik hatta doktora gittiğimde o bile şaşırdı sanki 1sene içinde olmazsa gel dedi kaydirigubbakcemile3 sanırım ben çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?