Sabırsızlanıyorum ...!

Rica ederim canım ne demek...Neyse sende sabırsızlar toniğine hoşgeldin bizdensin yani..

tekrar hoşbulduk canım hemde ne sabırsız utanmasam gıtcem kan testi yaptırcam varmı yokmu diye daha 2haftada kaydirigubbakcemile3 eşimi bile bunallttım bu konuda oda bu kadar stres yapma rahat ol rahat olursan olur diyo ama elinde değilki insanın

merhaba kızlar bi süredir girmiyordum topiğe
bu ayda hasta oldum senağlamayeni bitti
bugünden tezi yok yine son sürat çalışmalara başlıyoruz

hoşgeldin tatlım bu kadar stres yapma daha çok yenisiniz bak.
senin mutlu haberini de burdan alcaz inşallah
uzun zamandır yeni hamişimiz yok zaten malesef

ben emel heheheh ezberleyin hihoyyythihoyyyt adımı artık daha sık buradayım sabahçı oldum öğleden sonra evde yalnızım delikafaduldendelikafaduldenkocişte öğleci artık tepenizdeyimsırnaşık şeysırnaşık şey durun kocam gelsin hemen atlayacağım üstüne neye uğradığını şaşırır :1shok::1shok:ay yemeği hazırlayayım gelir benimki okuldan açım diye cokacimcoook ya var ya içime neşe doldu neden acaba sizde mi yoksa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Aynen bende senin gibiydim eşimide bunaltmıştım..
Artık farklı eczanelerde idrar testlerini alıyodum düşün yani..
Bana da eşim rahat olmuyosun çok kafana takıyosun bu yüzden olmaz diyodu gerçekten de olmuyodu..Hiç beklemediğim bir anda rahat olduğum zaman hamile olduğumu öğrendim darısı başına inş. tatlım en yakın zamanda meleğine kavuşursun:Saruboceq:

hoşgeldin tatlım bu kadar stres yapma daha çok yenisiniz bak.
senin mutlu haberini de burdan alcaz inşallah
uzun zamandır yeni hamişimiz yok zaten malesef

hoşbulduk inşallah canım ya ağzından bal damlıyo sanki stres değilde taktımmı takıyorum sanki ben kaydirigubbakcemile3

Valla öyle kıs hamilelikte çok fazla birlikte olamıyosunuz birden boşlukta hisseetim kendimi yoğun çalışmalardan sonra hehe:1hug:

valla bizde bebiş derdi olmadığı için yoğun çalışmalarda yok öyle
zaten geçen ay hamileyimdir diye benim kociş kaçtı benden
yani hamile olsam 9 ay yanıma gelmicek heralde

farklı eczane iyi fikir aslında kaydirigubbakcemile3 inşallah hayatım ya allah bütün isteyenlere versin inşallah allah aratmasın kimseye ya aslında benim korkum annemin 4sene çocuğu olmamış ben tedavi ile olmuşum genetik olabailr diye korkuyorum :çok üzgünüm:

neslihan ben kaydirigubbakcemile5

memnun olduk tatlım

biz hep burdayız canım giderek çoğalan bi şekilde.böylece sevindirici haberlerimiz de çoğalıyor ne güzel

hoşbulduk inşallah canım ya ağzından bal damlıyo sanki stres değilde taktımmı takıyorum sanki ben kaydirigubbakcemile3

takıntı oluyor canım.geçen ay ben beklemediğim halde acaba hamile miyim diye düşünmüştüm 1 ay.

valla bizde bebiş derdi olmadığı için yoğun çalışmalarda yok öyle
zaten geçen ay hamileyimdir diye benim kociş kaçtı benden
yani hamile olsam 9 ay yanıma gelmicek heralde
amaannn hadii yaaa...birde var yaa hamile olunca kadın daha çok istermiş kaydirigubbakcemile3 sabriye öylemi kısss söyle bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…