- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.441
amaannn hadii yaaa...birde var yaa hamile olunca kadın daha çok istermiş kaydirigubbakcemile3 sabriye öylemi kısss söyle bakimm
canım sen boşver 15-16yı.
sabriyeyi dinle boş bırakma:)
ya burda herkes birbirini tanıyo siz ne zamandır buralardasınız?ben yeni başladım ve kendimi çok dışarda hissettim yahu( yada testler negatif çıktıkça kendimi iyice duygusal mı hissediyom ne senağlama
kızlar herkes ismini tekrar yazabilir mi?
hem yeni gelen arkadaşlar da öğrenmiş olur
ben elif
yerim kıss ben seniiikaydirigubbakcemile3...şu tatmin olayınada vurguluyosun yaa çookk hooşşşş....:roflol::roflol:
vallahi ağzımdan aldınn banada öyle geliyoo elifcimm EN BÜYÜK KKbende öyle duymuştum
hormonlar tavan yapıyor heralde
yalnız bizim topiği de kapatçaklar arkadaşlar ona göre
ama neden kimse yazmıyo banasenağlamasenağlama yazın ban yoksakötükedihüsoklava:geliyoorrr haaaaananiknanik ama size kıyamam şansıma küseyim :çok üzgünüm:
ama neden kimse yazmıyo banasenağlamasenağlama yazın ban yoksakötükedihüsoklava:geliyoorrr haaaaananiknanik ama size kıyamam şansıma küseyim :çok üzgünüm:
ya şu hergün olayını yapamıyorum ama
takıntılı olmamak imkansız bugün dün midem çok kötüydü dedim hamile misin dediler yok olunca belediye hopörlerinden anons vercem dedim güldük öyle hele o bebek kıyafetleri bebek reklamları yok mu içim gidiyor evet ben bir sabırsızımmmmmm
evet ya bu hergün olayı banada zor geliyor :icecream:
hergün hergünde olmazki ama yaa:1no2:
eminimm öyle olur sabriyecimm..benimkide duysa benim fantazileri eve halat iple gelirr:roflol::roflol::roflol:
hele o ilk yarım saat hareketsiz yatmak yatakta geçip bitmiyo a yarım saat kaydirigubbakcemile3
valla gözümü korkuttunuz
bi yandan da merak oluştu denesek kaç ayda hamile olurum düşüncelerini soktunuz kafamda:uhm:
gaza getirmeyin beni:1rolleyes:
farklı eczane iyi fikir aslında kaydirigubbakcemile3 inşallah hayatım ya allah bütün isteyenlere versin inşallah allah aratmasın kimseye ya aslında benim korkum annemin 4sene çocuğu olmamış ben tedavi ile olmuşum genetik olabailr diye korkuyorum :çok üzgünüm:
amaannn hadii yaaa...birde var yaa hamile olunca kadın daha çok istermiş kaydirigubbakcemile3 sabriye öylemi kısss söyle bakimm
ewet şaka bi yana benim kocamda çok hassastır bu konuda şakası bile gerer onu...tıppp.....:enbuyukkk:ayyy allah korusun tuğbacım ya..Hiç sevmez benim eşim böyle şeyleri
bende öyle duymuştum
hormonlar tavan yapıyor heralde
yalnız bizim topiği de kapatçaklar arkadaşlar ona göre
ya şu hergün olayı benimde biraz kafamı karıştırıyo aslında gün aşırı demişti doktor bana sperm kalıtesi mi hızı mı düşüyomuş neymiş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?