Sabırsızlanıyorum ...!

canım sen boşver 15-16yı.
sabriyeyi dinle boş bırakma:)

:roflol: evet tatlım bu ay sabriyeyi dinleyeceğim bakalım nolucak :jeyyar:

ya burda herkes birbirini tanıyo siz ne zamandır buralardasınız?ben yeni başladım ve kendimi çok dışarda hissettim yahu ( yada testler negatif çıktıkça kendimi iyice duygusal mı hissediyom ne senağlama

tatlım öyle birşey düşünme sakın. hepimiz arkadaşız :1hug:

kızlar herkes ismini tekrar yazabilir mi?
hem yeni gelen arkadaşlar da öğrenmiş olur
ben elif

ben ümmühan

yerim kıss ben seniiikaydirigubbakcemile3...şu tatmin olayınada vurguluyosun yaa çookk hooşşşş....:roflol::roflol:

kız bu sabriş var ya çok fena çok kaydirigubbakcemile3

takıntılı olmamak imkansız bugün dün midem çok kötüydü dedim hamile misin dediler yok olunca belediye hopörlerinden anons vercem dedim güldük öyle hele o bebek kıyafetleri bebek reklamları yok mu içim gidiyor evet ben bir sabırsızımmmmmm

ama neden kimse yazmıyo banasenağlamasenağlama yazın ban yoksakötükedihüsoklava:geliyoorrr haaaaananiknanik ama size kıyamam şansıma küseyim :çok üzgünüm:

ama neden kimse yazmıyo banasenağlamasenağlama yazın ban yoksakötükedihüsoklava:geliyoorrr haaaaananiknanik ama size kıyamam şansıma küseyim :çok üzgünüm:

ya şu hergün olayı benimde biraz kafamı karıştırıyo aslında gün aşırı demişti doktor bana sperm kalıtesi mi hızı mı düşüyomuş neymiş kaydirigubbakcemile3

herkesde de beklenti oluyor heralde canım ilgili,ilgisiz herkeste
ben midem bulanıyo demeye korkuyorum valla

valla gözümü korkuttunuz
bi yandan da merak oluştu denesek kaç ayda hamile olurum düşüncelerini soktunuz kafamda:uhm:
gaza getirmeyin beni:1rolleyes:

ya aslında ben 22 yaşındayım bunları düşünmek için yaşım daha çok küçük belki ama olurken olsun sonra aramak çok korkutuyo beni

Yok be canım içini karartma öyle rahat ol...Hakkında hayırlısı olur inş.

amaannn hadii yaaa...birde var yaa hamile olunca kadın daha çok istermiş kaydirigubbakcemile3 sabriye öylemi kısss söyle bakimm

Hayır istemiyosun bebeğe zarar veririm diye düşünüyosun canım zaten doktorlar ilk 3 ay ilişki yasağı veriyo ama biz haftada bir kere yapıyos valla

ben bir buçuk yıllık evliğim 8 aydır istiyoruz olmuyor bu yüzden dr gidiyorum prof önceki dr herşey yolunda normal bekle diyorlardı sıkıldım artık çözüm istiyorum gereksiz beklemekten şimdiki aklım olsaydı ilacı bırakır bırakmaz rahim filmi dahil herşeyi yapardım boşa beklemişim duyrulur eşler de tahlil yapsın beklemekten mantıklı bence

ya şu hergün olayı benimde biraz kafamı karıştırıyo aslında gün aşırı demişti doktor bana sperm kalıtesi mi hızı mı düşüyomuş neymiş kaydirigubbakcemile3

öhö öhö iş başa düştü yine bak..

Bak güzelim sen beni dinle sonra hep dua edeceksin..Hem spermin 1 tanesi tutsa hamile kalacaksın düşünsene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…