Sabırsızlanıyorum ...!

tabi zorunluluktan çıkıyor elde edilen edilmiş bebek yani kızlar ben çıktım kocam geldi yemek yemek demeden hazırlayayım ben yine gelirim öptümmmm sizi haydar dümenler

umarım en yakın zamanda meleğine kavuşursunn cnmmm

ya aslında ben 22 yaşındayım bunları düşünmek için yaşım daha çok küçük belki ama olurken olsun sonra aramak çok korkutuyo beni

Canım bende 23 yaşındayım ama olurken olsun istedik doğal yolla olsun dedik..Sonra biz isteriz allah vermez allah korusun o yüzden devam et sen

tabi zorunluluktan çıkıyor elde edilen edilmiş bebek yani kızlar ben çıktım kocam geldi yemek yemek demeden hazırlayayım ben yine gelirim öptümmmm sizi haydar dümenler

Benimkide 18:30 gelicek ama yemek hazır değil valla yakında boşar beni şimdiden söylim size hamileyim diye iyice saldım kendimi

:roflol: evet tatlım bu ay sabriyeyi dinleyeceğim bakalım nolucak :jeyyar:

kız bu sabriş var ya çok fena çok kaydirigubbakcemile3

Kıssss belli olmuyomu evlendikten 6 ay sonra hamiş kaldımmmm kocama kalsa ohoooo kaç ayy kaç yıl beklerdim artık...Allahtan ben fazla mesai yaptırdımda tuttu naniknanik

çok haklısın canım bende aynı düşüncedeyim olurken olsun sonra aramak çok zor 1tane olsunda gerisi gelir allahın izniyle

Evet bitanem allahım hayırlı evlatlar versin inş.isteyen herkesin yüce rabbim kollarını boş bırakmasın sağ salim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana ve herkese.:Saruboceq:

Canım benim çok teşekkürler...Sen beni dinle ve hemen başla çalışmalara..Kıss kocişinde dicek ne oldu benim hatuna alla alla hihoyyyt

hehehhe şaşıracak valla peşini bırakmadığımı görünce hey allam ya bebişimiz olunca anlatıcam ona senin için neler yaptım diye değerimi bil diye kaydirigubbakcemile3

benım de adet tarıhım 18subat kızlar yaaaa cok sabırsızlanıyorum hamiş olup olmadıgımı bı an once ogrenmek ıstıyorummmmkaydirigubbakcemile3

eve geldim kızlar nihayet
hemen açtım bilgisayarı
sabriyecim hemen işin için sıyrıldın bakıyorum sorumu değilim diye
baş haydar dümen sensin valla ben anlamam

Kıssss belli olmuyomu evlendikten 6 ay sonra hamiş kaldımmmm kocama kalsa ohoooo kaç ayy kaç yıl beklerdim artık...Allahtan ben fazla mesai yaptırdımda tuttu naniknanik

kızzzz çok fenasın yaaaaaa :roflol: tamamdır tatlişkom bu ay idolüm sensin :roflol: denemekte fayda var bakalım :roflol: :jeyyar: :jeyyar:

yaaa ekran açık ama çok işim var okuyamıyorum bile yazdıklarınızı yaaaaa :çok üzgünüm: ben birazdan çıkarım kızlar öpüyorum hepinizi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…