- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.461
umarım en yakın zamanda meleğine kavuşursunn cnmmmben bir buçuk yıllık evliğim 8 aydır istiyoruz olmuyor bu yüzden dr gidiyorum prof önceki dr herşey yolunda normal bekle diyorlardı sıkıldım artık çözüm istiyorum gereksiz beklemekten şimdiki aklım olsaydı ilacı bırakır bırakmaz rahim filmi dahil herşeyi yapardım boşa beklemişim duyrulur eşler de tahlil yapsın beklemekten mantıklı bence
ya aslında ben 22 yaşındayım bunları düşünmek için yaşım daha çok küçük belki ama olurken olsun sonra aramak çok korkutuyo beni
tabi zorunluluktan çıkıyor elde edilen edilmiş bebek yani kızlar ben çıktım kocam geldi yemek yemek demeden hazırlayayım ben yine gelirim öptümmmm sizi haydar dümenler
:roflol: evet tatlım bu ay sabriyeyi dinleyeceğim bakalım nolucak :jeyyar:
kız bu sabriş var ya çok fena çok kaydirigubbakcemile3
öhö öhö iş başa düştü yine bak..
Bak güzelim sen beni dinle sonra hep dua edeceksin..Hem spermin 1 tanesi tutsa hamile kalacaksın düşünsene...
Canım bende 23 yaşındayım ama olurken olsun istedik doğal yolla olsun dedik..Sonra biz isteriz allah vermez allah korusun o yüzden devam et sen
çok şekersin ya sırnaşık şey haklısın aslında deneyip görmek lazım dimi ama kaydirigubbakcemile3
çok haklısın canım bende aynı düşüncedeyim olurken olsun sonra aramak çok zor 1tane olsunda gerisi gelir allahın izniyle
Canım benim çok teşekkürler...Sen beni dinle ve hemen başla çalışmalara..Kıss kocişinde dicek ne oldu benim hatuna alla alla hihoyyyt
hehehhe şaşıracak valla peşini bırakmadığımı görünce hey allam ya bebişimiz olunca anlatıcam ona senin için neler yaptım diye değerimi bil diye kaydirigubbakcemile3
inşş hamilesindir cnmm ..biraz daha sabret bencee daha 9 gün var çabuk geçer merak etme düşünmemeye çalışş...benım de adet tarıhım 18subat kızlar yaaaa cok sabırsızlanıyorum hamiş olup olmadıgımı bı an once ogrenmek ıstıyorummmmkaydirigubbakcemile3
benım de adet tarıhım 18subat kızlar yaaaa cok sabırsızlanıyorum hamiş olup olmadıgımı bı an once ogrenmek ıstıyorummmmkaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey:eve geldim kızlar nihayet
hemen açtım bilgisayarı
sabriyecim hemen işin için sıyrıldın bakıyorum sorumu değilim diye
baş haydar dümen sensin valla ben anlamam
:teytey::teytey::teytey:
inşş hamilesindir cnmm ..biraz daha sabret bencee daha 9 gün var çabuk geçer merak etme düşünmemeye çalışş...
birazcık daha sabır güzelim inşallah hamiesindir
kaç yıllık evlisin?
Kıssss belli olmuyomu evlendikten 6 ay sonra hamiş kaldımmmm kocama kalsa ohoooo kaç ayy kaç yıl beklerdim artık...Allahtan ben fazla mesai yaptırdımda tuttu naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?