- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.481
2senelık evlıyım canım tam zamanıdır dıye dusunuyoruz cok ıstıyoruz yaaakaydirigubbakcemile5
kızzzz çok fenasın yaaaaaa :roflol: tamamdır tatlişkom bu ay idolüm sensin :roflol: denemekte fayda var bakalım :roflol: :jeyyar: :jeyyar:
yaaa ekran açık ama çok işim var okuyamıyorum bile yazdıklarınızı yaaaaa :çok üzgünüm: ben birazdan çıkarım kızlar öpüyorum hepinizi Şeniz
Allah gönlüne göre versin inşallah meleğine kavuşturur seni en yakın zamanda
2 yıl en iyi süre bencede
sen sabriyenin izinden git tatlım sabah akşam deme bak fazla mesai yapkaydirigubbakcemile
1 aya kalmadan da haberini alalım:CüvCüv::Saruboceq:
öpüyorum bende seni canımŞeniz
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşkkür ediyorum inanın hergün Allahıma dua ediyorum bana yardım etsin diye çünkü sağlıklı düşünemiyorum artık.Ne yapsam da olmuyor bende anne olmayı çok istiyorum ama durum böyleyken doğacak bebeğime haksızlık yapmak istemiyorum çünkü ben kendim huzur ve sevgi içinde büyüdüm şimdi bu tür olaylar beni etkilediğine göre minicik bir bedene neler yapar düşünemiyorum bile...o yüzden beklemek istiyorum ama kaynanam ve eşim illaki olsun diyorlar ben halen kararsızım ... Zaten stres yüzünden olmuyor da...çokda zorlamak istemiyorum zaten Allah ne zaman kısmet ederse ozaman olsun...Eşime gelince asla kabul etmiyor kaynanamda aynı kafada ne işi var oğlum delimi erkektir biraz sinirli olacak tabi alttan al diyip kafamın etini yiyip duruyor...of kızlar offff...ne yapacağımı hiç bilmiyorum... şimdi çıkıyorum eve gidiyorum iş olmazsa kafayı yerim herhalde hem burda sizlerde varsınız destek oluyorsunuz hepimize tekrar teşkkür ederim söyledikleriniz gerçekten yapmaya çalışıcam Allahın yardımıyla...İyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz...
görüşürüz canım sakın kafana takıp kendini hasta etme. herşeyin bir çözümü mutlaka var. konuşuruz bir çözüm buluruz hep birlikte. öpüyorum seni Şeniz
kızlarr şimdi elim ayağımm titredi işte..lavaboya girdim ne gördüm dersiniz kahverengi leke........ayyyyyyyy bu ne yaaa şimdiiiiiiiii acaba erkenmi adet olacam bu ay ayy ne bilimm yaa bu nerden çıktı şimddiiiii....
eve geldim kızlar nihayet
hemen açtım bilgisayarı
sabriyecim hemen işin için sıyrıldın bakıyorum sorumu değilim diye
baş haydar dümen sensin valla ben anlamam
kızzzz çok fenasın yaaaaaa :roflol: tamamdır tatlişkom bu ay idolüm sensin :roflol: denemekte fayda var bakalım :roflol: :jeyyar: :jeyyar:
yaaa ekran açık ama çok işim var okuyamıyorum bile yazdıklarınızı yaaaaa :çok üzgünüm: ben birazdan çıkarım kızlar öpüyorum hepinizi Şeniz
21 ocak cnmm....24 25 güne bir olurummNerdennereye ; Canım satın kaç ve siklus un kaç gün? hemen ne kanaması olduğuna bakayım.Siteyi yazamıyorum da o yüzden
kızlarr şimdi elim ayağımm titredi işte..lavaboya girdim ne gördüm dersiniz kahverengi leke........ayyyyyyyy bu ne yaaa şimdiiiiiiiii acaba erkenmi adet olacam bu ay ayy ne bilimm yaa bu nerden çıktı şimddiiiii....
yaa anlamadımki elifff bu nerden çıktı şimdii..kafam karmakarışıkk inan..-tatlicadiarzu-şimdi benim adetimin ilk günü kahverengi gelmez bi kere direkt kırmızıyı görürüm...ama o değilde erken adet olacam diye kahverengi geldiyse buda bir soru işaretii:uhm:..ama ben asla günümden önce olmazdımm buda bi soru işaretiii.:uhm:..ayyyy ne bilimm eliff bu nee şimdii ayyyyyyy çıldıracaammm...diye diye zorla kahverengi lekemi getirdim buda bi soru işaretii:uhm:
Eeee benim ağzımı açtıran sizsiniz ama napim elifim..
Ozaman anca beraber kanca beraber dimi:1hug:
13 şubat cnmmhayırdır ınsallaaa gunun ne zamandı cnmsüprizzzzz
yaa anlamadımki elifff bu nerden çıktı şimdii..kafam karmakarışıkk inan..-tatlicadiarzu-şimdi benim adetimin ilk günü kahverengi gelmez bi kere direkt kırmızıyı görürüm...ama o değilde erken adet olacam diye kahverengi geldiyse buda bir soru işaretii:uhm:..ama ben asla günümden önce olmazdımm buda bi soru işaretiii.:uhm:..ayyyy ne bilimm eliff bu nee şimdii ayyyyyyy çıldıracaammm...diye diye zorla kahverengi lekemi getirdim buda bi soru işaretii:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?