- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.501
yazdım ama görmedin sanırım cnmm.......21 ocak 24 25 günde bir beklenen adet tarihi 13 şubatCanım SAT ını ve kaç günde bir regl oluyorsa yazarsan yerleşme günün mü değil mi bulabilirim...
anlamadımm valla bende sabriye akşam alamam eşimin yanında yarın sabah işe gelirken alırım artıkk...adet olmazsammmm tabiiiAlla alla niye oldu acaba canım ya peki kasıklarında ağrı falan varmı adet sancısı gibi..
Ayy inş. yerleşme kanamasıdır çok merak ettim valla tuğbacım sen idrar testi al buakşam ve yarın sabah erkenden yap canım hadi hayırlı haberlerini bekliyorummmm
inş cnmmm yaaa inş adet olmuyorumdurr inş yerleşme kanamasıdırr.....nerdennereye , 10 ya da 11 şubat rahim içine ekilme günü gösteriyo ama bugün de çok yakın bi tarih bence bu gece sen de şu fortellerden al hassas olanlardan yarın sabah ilk idrarla bi test yap.Ben kesin olsun diye cuma yapıcam.İnşallah hamilesindir canım
slm kızlar ne haber
slm kızlar ne haber
nerdennereye , 10 ya da 11 şubat rahim içine ekilme günü gösteriyo ama bugün de çok yakın bi tarih bence bu gece sen de şu fortellerden al hassas olanlardan yarın sabah ilk idrarla bi test yap.Ben kesin olsun diye cuma yapıcam.İnşallah hamilesindir canım
:ben çıkarımm birazdan kızlarr ..inş yarınn hayırlı haberlerle gelirimm inşşş...:Saruboceq:noluurr benim için dua edin olurmuu nolurr öpüyorumm hepiniziiii ....ayyy bu ne yaaaaa kızlar niye böyle olduu ...neysee çıkıyoruummm canlarımmm ..görüşürüzz...:uhm::uhm:
kızlar ben hıcbısı bılmıyorum bu konuda ya bana yardımcı olun lutfen rahım ıcıne cekılmeden gebelık bellı olmuyo mu ne bıleyım mesela ben de bı sıteden hesaplıyom rahım ıcıne cekılme gununu 28 şubat diyor... adetım de 18 subatta gelmesı gerekıyor ben adet gunumu gecınce bırkac gun sonra kan testı yaptırsam cıkmaz mı acaba:çok üzgünüm:
:ben çıkarımm birazdan kızlarr ..inş yarınn hayırlı haberlerle gelirimm inşşş...:Saruboceq:noluurr benim için dua edin olurmuu nolurr öpüyorumm hepiniziiii ....ayyy bu ne yaaaaa kızlar niye böyle olduu ...neysee çıkıyoruummm canlarımmm ..görüşürüzz...:uhm::uhm:
adet günün gelmeden bile çıkabilir kan testinde canım
ama sen gününü bekle yinede
beklıycem tatlım zaten en fazla adet gunume kadar dayanabılırım heycandan ölücem nerdeyse 18i gelsin bı hemen 19unda kan testıne gıdıcem daha fazlasını bekleyemem gercekten :1rolleyes: ınsallah hayal kırıklıgı yasamam yaaaa:ecrin_bebek:
Benim de 18 şubaaaat...Ölüyorum meraktan yaa Cuma ya kadar sabredicem ben cuma sabah yapıcam fortel testinden...
else ogluşum uyuyor 2tane igne yedi kuzum üstüne ilac ezildi uyuyor sen nasılsın kuzucum özlemcar sabret biraz kız ananın karnında nasıl drdun sen bakim trackeki bebiş iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?