Sabırsızlanıyorum ...!

anlamadımm valla bende sabriye akşam alamam eşimin yanında yarın sabah işe gelirken alırım artıkk...adet olmazsammmm tabiii

nerdennereye , 10 ya da 11 şubat rahim içine ekilme günü gösteriyo ama bugün de çok yakın bi tarih bence bu gece sen de şu fortellerden al hassas olanlardan yarın sabah ilk idrarla bi test yap.Ben kesin olsun diye cuma yapıcam.İnşallah hamilesindir canım

inş cnmmm yaaa inş adet olmuyorumdurr inş yerleşme kanamasıdırr.....

:ben çıkarımm birazdan kızlarr ..inş yarınn hayırlı haberlerle gelirimm inşşş...:Saruboceq:noluurr benim için dua edin olurmuu nolurr öpüyorumm hepiniziiii ....ayyy bu ne yaaaaa kızlar niye böyle olduu ...neysee çıkıyoruummm canlarımmm ..görüşürüzz...:uhm::uhm:

kızlar ben hıcbısı bılmıyorum bu konuda ya bana yardımcı olun lutfen rahım ıcıne cekılmeden gebelık bellı olmuyo mu ne bıleyım mesela ben de bı sıteden hesaplıyom rahım ıcıne cekılme gununu 28 şubat diyor... adetım de 18 subatta gelmesı gerekıyor ben adet gunumu gecınce bırkac gun sonra kan testı yaptırsam cıkmaz mı acaba:çok üzgünüm:

inşallah canım dualarımız seninle
güzl haberler bekiyoruz senden

adet günün gelmeden bile çıkabilir kan testinde canım
ama sen gününü bekle yinede

Ahhh canım benim sakın moralini bozma inş. bebeğin seninledir inş. hamilesindir de yerleşme kanamasıdır...
Bende merak ettim şimdi yarın güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.:Saruboceq:

adet günün gelmeden bile çıkabilir kan testinde canım
ama sen gününü bekle yinede

beklıycem tatlım zaten en fazla adet gunume kadar dayanabılırım heycandan ölücem nerdeyse 18i gelsin bı hemen 19unda kan testıne gıdıcem daha fazlasını bekleyemem gercekten :1rolleyes: ınsallah hayal kırıklıgı yasamam yaaaa:ecrin_bebek:

inşallah canım

else ogluşum uyuyor 2tane igne yedi kuzum üstüne ilac ezildi uyuyor sen nasılsın kuzucum özlemcar sabret biraz kız ananın karnında nasıl drdun sen bakim trackeki bebiş iyi mi

Benim de 18 şubaaaat...Ölüyorum meraktan yaa Cuma ya kadar sabredicem ben cuma sabah yapıcam fortel testinden...

bilgencim ben de aynı yerden bakıyorum güzel bi yer şakkıdı bızım adet gunumuz aynı yaaa en azından bırımızden bırımızınkı tuutmus olsaaaa keskeeee ya da ıkımızın kı de mı olsaCADIARZU amaaan negatıf olmasındaaa cokkk uzulurum gercekten

else ogluşum uyuyor 2tane igne yedi kuzum üstüne ilac ezildi uyuyor sen nasılsın kuzucum özlemcar sabret biraz kız ananın karnında nasıl drdun sen bakim trackeki bebiş iyi mi

edıyom edıyom ama en fazla adet gunume kadar bekleyebılırım :roflol:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…