Sabırsızlanıyorum ...!

ha tamam o zaman özlem bak adetine az kalmış

eşim benden sabırsız annenlere soledın mı dıor delummnaniknanik sankı olduguna emın de többeee töbeee:roflol: ahh nası gecer bu 9gun bılmıyom kı her gun k. k da sohbette gecer mı kızlar yardım edermısınız:1hug:

arkadaslar burdamısınız ben bı markete gıtmem lazım cok acıktım cokacimcoook ekmek kalmamıs evde bu arada yanlız yanlız yemek yenılmıyo ya buyrun gelın bırlıkte yıyelıma.s.

biz burdayız canım bak
sohbet muhabbet derken bi bakmışsın 9 gün geçmiş bile
ve dua ediyorum ki inşallah kırmızıar gelmemiş ve sen müjdeyi vermişsin
bak ne güzel oldu di mi?
biraz sabır tatlım:1hug:

arkadaslar burdamısınız ben bı markete gıtmem lazım cok acıktım cokacimcoook ekmek kalmamıs evde bu arada yanlız yanlız yemek yenılmıyo ya buyrun gelın bırlıkte yıyelıma.s.

bende yanlız yedim malesef
bak bilseydim çağırırdımkaydirigubbakcemile3

gittim geldim markete cnmsen de benım gıbı yanlızları mı oynuyosun yaa kaydirigubbakcemile3 esın kacta gelıyor aksamları

aynen cnm benımkı de 10 11gibi gelıyor hatta ıs bazen cok uzayada bılıyor ozamanlar daha da gec gelıyor ben de tekı tekıne evdeyım nabayım...fisfisfis bu arada ben fazla kaptırmak ıstemıyorum ama sımdıden bebek ısımlerı bakıyorum sızce yanlıs mı davranıyorum yaaa frenlemelımıyım kendımı yasakkelime

aslında böyle yanlız otururken daha çok istiyorum bebiş sahibi olmayı
evde bir ses,bir nefes
şimdi kuşlar ve balıklar var sadecekaydirigubbakcemile3
kendini çok fazla şartlandırma bence
ben geçen ay hiç beklemediğim ve istmediğimiz halde adetim gecikince heveslenmiştim
insan mutlu oluyor düşüncesiyle bile
Allah gönlüne göre verir inşallah

aynnenn ya benım de evde bı kus var onla ıdare edıyos:dance: ya ben de bıkac defa umıtlenmıstım ama yapmadıgımızı bıldıgım halde adet gecıkmesı kusma vsss belırtıler yuzunden cok test yaptım.. ama ıcımde bı yerlerde bılıyodum olmayacagını.... ınsan gene de umıtlenıyor... ama bu defa bılıyorum ya yaptım dıyesırnaşık şeyişte bu defa tuhaf hıssedıyorum dıgerlerı gıbı kotu bı sonuc cıkmayacakmıs gıbı ne bıleyım bıde hanı gebe kalma acısından sansınızın en yuksek oldugu gunler hesaplaması var ya ordan hesapladım da tam gununde dıyebılırım ınsalla tutmustur dıye cok dua edıyorumCADIARZU

off off
kızlar ya idrar testinde kaç günde belli olur bu hamilelik ???

yarın adet günüm sabırısızım çokkkk

off off
kızlar ya idrar testinde kaç günde belli olur bu hamilelik ???

yarın adet günüm sabırısızım çokkkk

bır hafta 10 gun gıbı bı surede bellı olur dıye bılıyom ben ama tabıı kısıden kıseye gore de degısebılır cok sabırsızlanıyorsan kan testı yaptır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…