E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.541
tşk canım çok sabırsızlanıyorum eşimde çok merakla bekliyor.
hg nefertiti
günaydııınnn elifcimm......sabah ilk idrarla test yapamadımm..işe gelirken test aldımm yaptım vee eeeeeeee silik çizgi çıktıııııııııııııııııdelikafaduldendelikafaduldengünaydın uykucular:)
nerdesiniz?
mutlu bir gün diliyorum hepimize
günaydııınnn elifcimm......sabah ilk idrarla test yapamadımm..işe gelirken test aldımm yaptım vee eeeeeeee silik çizgi çıktıııııııııııııııııdelikafaduldendelikafadulden
......çok şaşkınım şuan nutkum tutulduu......
günaydııınnn elifcimm......sabah ilk idrarla test yapamadımm..işe gelirken test aldımm yaptım vee eeeeeeee silik çizgi çıktıııııııııııııııııdelikafaduldendelikafadulden
......çok şaşkınım şuan nutkum tutulduu......
daha erken diye düşünüyorumm hemen yaptırmayim ..ortalığı ayağa kaldırmakta istemiyorum cnmcanımbenim kan testı yaptırcanmı?
çok sağol aytülcüm..........ya bilmiyorum elif iyice emin olmam gerek yarın ilk idrarımla tekrar yapacamm.....adet olmazsam da gerçekten inanacamm cumaya kadar zamanım var o zaman netleşecekk....çünkü bi topikte silik çizgi görüp hamile olmayanda olmuş......işte böyle beklemek çok daha zor olacak inan.......
yook sıkmıyorumm canımıı hayırlısı olsunn elifcimm....olursa çok güzel bir güneş doğacak dünyama.....olmazsada hayırlısı diyecem cnm..ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5sıkma canını şimdi tatlım ya
inşallah doğrudur,ben öyle olduğuna inanıyorum:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?