- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.561
daha erken diye düşünüyorumm hemen yaptırmayim ..ortalığı ayağa kaldırmakta istemiyorum cnm
herkese günaydınlar....
günaydııınnn elifcimm......sabah ilk idrarla test yapamadımm..işe gelirken test aldımm yaptım vee eeeeeeee silik çizgi çıktıııııııııııııııııdelikafaduldendelikafadulden
......çok şaşkınım şuan nutkum tutulduu......
çok sağol aytülcüm..........ya bilmiyorum elif iyice emin olmam gerek yarın ilk idrarımla tekrar yapacamm.....adet olmazsam da gerçekten inanacamm cumaya kadar zamanım var o zaman netleşecekk....çünkü bi topikte silik çizgi görüp hamile olmayanda olmuş......işte böyle beklemek çok daha zor olacak inan.......
Kızlar bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Tuğbanın hamiş olduğunu duyunca sizlere günaydın diyemedimmmmmm.
günaydııınnn elifcimm......sabah ilk idrarla test yapamadımm..işe gelirken test aldımm yaptım vee eeeeeeee silik çizgi çıktıııııııııııııııııdelikafaduldendelikafadulden
......çok şaşkınım şuan nutkum tutulduu......
ınsallaaah cnm benım de rahım ıcıne cekılme gunu 28 subat ama ben 19subatta kan testı yaptırıcamm sabırsızım sabırsızzzbu arada bende rahim içine ekilme gününe baktım 15 şubat inşallah bende de bir belirti verir de 1 hafta daha beklemek zorunda kalmam çok sabırsızım çooookkkk
Kızlar bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Tuğbanın hamiş olduğunu duyunca sizlere günaydın diyemedimmmmmm.
herkese günaydın
tuğbacımm çok sevindim bende
biran önce kan testi yaptır bence ayy ben olsam çatlardım şimdiyeee
canlarım ben geldımmm nasılsınız bugunnnsüprizzzzz nerdennereye canım heyecanlandırdın bızı ınsallah hamişsindirr yaaa:CüvCüv: valla hadı artık teker teker guzel haberler verelım meleklerımız karnımızda olsun ınsallaaa bana daha 8 gun var ahh ahhh dün eşime söyledim ben bekleyemem fazla hayatım adet gunumu bır gun gecsın kan testı yaptırmak ıstıyorum dedım tamam dedı o da heyecanlı eger suan hamıleysem ne zaman dogum yapabılcegmı bıle hesaplamıs ama tabıı o bı erkek nerden bılsın detayını ekım dıo halbukı kasımın ortası gıbı gorunuyo ama burdan su sonucu cıkardım kı o da bellı etmıyo fazla bana ama benden cok dusunuyo uuuuuukaydirigubbakcemile3:1hug::asigim:
çok teşekkürler sabriyecimm..inan bende ne yerde ne gökteyimm..eşim yanıma geldi biraz önce bişe söylemedimm..nasıl söylemedimm onada hayret ettimm...ama ben beklicem yarın sabahta yapacam ilk idrarla sonra cumaya kadar yani adet günüme kadar beklicemm..Canımmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam yaa....Tatlım benim tebrik ederim hayırlı bir evlat olur inş.
Oleyyyyyy bizimkilere arkadaş geliyoooooooooooooo inanki kendim kadar sevindim tuğbacım
ınsallaaah cnm benım de rahım ıcıne cekılme gunu 28 subat ama ben 19subatta kan testı yaptırıcamm sabırsızım sabırsızzz
gunaydın cnm sen nasılsın nası gıdıyo hamılelık:ecrin_bebek:
bende çok şaşkınım cnmm..inş hamileyimdirrrr......:Saruboceq::Saruboceq:herkese günaydın
tuğbacımm çok sevindim bende
biran önce kan testi yaptır bence ayy ben olsam çatlardım şimdiyeee
çok teşekkürler sabriyecimm..inan bende ne yerde ne gökteyimm..eşim yanıma geldi biraz önce bişe söylemedimm..nasıl söylemedimm onada hayret ettimm...ama ben beklicem yarın sabahta yapacam ilk idrarla sonra cumaya kadar yani adet günüme kadar beklicemm..
hamileyim diyemem şimdi yarında o çizgiyi görmemm gerekk...
günaydın kızlar nasılsınız?
sabriyecim nasıl bebişin?üzümüyo di mi seni?
özlemcim,pollyanna inşallah sizden de güzel haberleri alırız :CüvCüv:
çok teşekkürler sabriyecimm..inan bende ne yerde ne gökteyimm..eşim yanıma geldi biraz önce bişe söylemedimm..nasıl söylemedimm onada hayret ettimm...ama ben beklicem yarın sabahta yapacam ilk idrarla sonra cumaya kadar yani adet günüme kadar beklicemm..
hamileyim diyemem şimdi yarında o çizgiyi görmemm gerekk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?