Sabırsızlanıyorum ...!

canlarım ben geldımmm nasılsınız bugunnnsüprizzzzz nerdennereye canım heyecanlandırdın bızı ınsallah hamişsindirr yaaa:CüvCüv: valla hadı artık teker teker guzel haberler verelım meleklerımız karnımızda olsun ınsallaaa bana daha 8 gun var ahh ahhh dün eşime söyledim ben bekleyemem fazla hayatım adet gunumu bır gun gecsın kan testı yaptırmak ıstıyorum dedım tamam dedı o da heyecanlı eger suan hamıleysem ne zaman dogum yapabılcegmı bıle hesaplamıs ama tabıı o bı erkek nerden bılsın detayını ekım dıo halbukı kasımın ortası gıbı gorunuyo ama burdan su sonucu cıkardım kı o da bellı etmıyo fazla bana ama benden cok dusunuyo uuuuuukaydirigubbakcemile3:1hug::asigim:

Canımmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam yaa....Tatlım benim tebrik ederim hayırlı bir evlat olur inş.

Oleyyyyyy bizimkilere arkadaş geliyoooooooooooooo inanki kendim kadar sevindim tuğbacım

Ya tuğba beklemene hiç gerek yok bence kan testi yaptır direk be güzelim niye kendini kaç gündür merak içinde bırakacaksın ki anlamadım yani...Bir an önce netleştir be güzelim:CüvCüv:

Kızlar bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Tuğbanın hamiş olduğunu duyunca sizlere günaydın diyemedimmmmmm.

bu arada bende rahim içine ekilme gününe baktım 15 şubat inşallah bende de bir belirti verir de 1 hafta daha beklemek zorunda kalmam çok sabırsızım çooookkkk

bu arada bende rahim içine ekilme gününe baktım 15 şubat inşallah bende de bir belirti verir de 1 hafta daha beklemek zorunda kalmam çok sabırsızım çooookkkk
ınsallaaah cnm benım de rahım ıcıne cekılme gunu 28 subat ama ben 19subatta kan testı yaptırıcamm sabırsızım sabırsızzz

Kızlar bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Tuğbanın hamiş olduğunu duyunca sizlere günaydın diyemedimmmmmm.

herkese günaydın
tuğbacımm çok sevindim bende
biran önce kan testi yaptır bence ayy ben olsam çatlardım şimdiyeee

günaydın kızlar nasılsınız?
sabriyecim nasıl bebişin?üzümüyo di mi seni?
özlemcim,pollyanna inşallah sizden de güzel haberleri alırız :CüvCüv:

Canımmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam yaa....Tatlım benim tebrik ederim hayırlı bir evlat olur inş.

Oleyyyyyy bizimkilere arkadaş geliyoooooooooooooo inanki kendim kadar sevindim tuğbacım
çok teşekkürler sabriyecimm..inan bende ne yerde ne gökteyimm..eşim yanıma geldi biraz önce bişe söylemedimm..nasıl söylemedimm onada hayret ettimm...ama ben beklicem yarın sabahta yapacam ilk idrarla sonra cumaya kadar yani adet günüme kadar beklicemm..
hamileyim diyemem şimdi yarında o çizgiyi görmemm gerekk...

ınsallaaah cnm benım de rahım ıcıne cekılme gunu 28 subat ama ben 19subatta kan testı yaptırıcamm sabırsızım sabırsızzz

herkes sabırsız valla ama çok tuhaf bir duygu gerçekten sabırlı olabilmek elde değil
ama tatlım bence ekilme gününden bir kaç gün sonra test yaptır bence çünkü bildiğim kadarıyla yerleştikten sonra kanda belirlenen hormonu salgılıyor.
sonra çıkmadı diye boşu boşuna hayal kırıklığına uğrarsan üzülürsün

tuğbacım o cuma gününe kadar beklemeni sağlayacak olan sabrından bana da ödünç verebilirmisinn söz adet tarihim gelince sana geri vericemmm yerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız?
sabriyecim nasıl bebişin?üzümüyo di mi seni?
özlemcim,pollyanna inşallah sizden de güzel haberleri alırız :CüvCüv:

yok canım benim üzmüyo artık inş. da üzmez..

Sen nasılsın tatlım keyfin nasıl iyileştinmi?

ben olsam dayanamazdım heralde söylemeden duramazdım
Allah'ım bana da o günleri göstericek misin yarabbim?:Saruboceq:senağlama

canlarıım şükür size kavuşturana :1hug:2 haftadır misafir vardı sonra miğde bulantım felaketti başımı yastıktan kaldıramadım bugün az iyiyim hemen size yazdım çoook özledim sizleri.....biraz önce okudum yazdıklarınızı yeni arkadaşlar gelmiş sizlerde hoşgeldiniz.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…