E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.581
yok canım benim üzmüyo artık inş. da üzmez..
Sen nasılsın tatlım keyfin nasıl iyileştinmi?
günaydın canım.
çok teşekkürler sabriyecimm..inan bende ne yerde ne gökteyimm..eşim yanıma geldi biraz önce bişe söylemedimm..nasıl söylemedimm onada hayret ettimm...ama ben beklicem yarın sabahta yapacam ilk idrarla sonra cumaya kadar yani adet günüme kadar beklicemm..
hamileyim diyemem şimdi yarında o çizgiyi görmemm gerekk...
çok teşekkürler sabriyecimm..inan bende ne yerde ne gökteyimm..eşim yanıma geldi biraz önce bişe söylemedimm..nasıl söylemedimm onada hayret ettimm...ama ben beklicem yarın sabahta yapacam ilk idrarla sonra cumaya kadar yani adet günüme kadar beklicemm..
hamileyim diyemem şimdi yarında o çizgiyi görmemm gerekk...
belki geçen ay olsaydı bende yerimde duramazdımm inan...ama bu ay beklemiyordumm cidden zorlu stresli bi ay geçirdim çünküü ...hala onların etkisindeyim sanırımm...böyle ciddi birşeyle eşimi heyecanlandırıp sonra hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorummmm...tuğbacım o cuma gününe kadar beklemeni sağlayacak olan sabrından bana da ödünç verebilirmisinn söz adet tarihim gelince sana geri vericemmm yerimseniben
canlarıım şükür size kavuşturana :1hug:2 haftadır misafir vardı sonra miğde bulantım felaketti başımı yastıktan kaldıramadım bugün az iyiyim hemen size yazdım çoook özledim sizleri.....biraz önce okudum yazdıklarınızı yeni arkadaşlar gelmiş sizlerde hoşgeldiniz.hihoyyyt
belki geçen ay olsaydı bende yerimde duramazdımm inan...ama bu ay beklemiyordumm cidden zorlu stresli bi ay geçirdim çünküü ...hala onların etkisindeyim sanırımm...böyle ciddi birşeyle eşimi heyecanlandırıp sonra hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorummmm...
a.s.
hosbulduk cnm sen de hosgeldın .... kusmalar fılan mıgde bulantısından bahsetmıssın hamıs mısınben de 7subattan berı aranızdayım ınsallahhhh bebeğimmm olucakk:Saruboceq:
evet canım 6 haftalık hamileyim ama berbat geçiyor:CüvCüv:insallah sanada nasip eder rabbim hihoyyyt
berbat geciyor derken nasıl yanı canım
canlarıım şükür size kavuşturana :1hug:2 haftadır misafir vardı sonra miğde bulantım felaketti başımı yastıktan kaldıramadım bugün az iyiyim hemen size yazdım çoook özledim sizleri.....biraz önce okudum yazdıklarınızı yeni arkadaşlar gelmiş sizlerde hoşgeldiniz.hihoyyyt
evet canım 6 haftalık hamileyim ama berbat geçiyor:CüvCüv:insallah sanada nasip eder rabbim hihoyyyt
pollyanna o sitesini ismini veriyorum ben de ama siteye girince nereyi tıklıyorduk yazarmısın
miğde bulantım çok fazla hiç bişey yiyemiyorum 2 haftada 3 kilo verdim baya zor geçiyor canım:1hug:
hoşgeldin canım,özlettin kendini
kıyamam sana ya senin bebişin de mi üzüyor seni
inşallah en kısa zamanda kesilir bulantılarında hamileliğinin tadını rahat rahat çıkartırsın
yok cnm devam etmiyor..kahverengiyle pembe arasında bi lekeydi...nerden nereye
canım senın dunlekelenmen mı olmustu adet olmadın dımı lekelenme de devam etmıyo demı
ama zaten bıldıgım kadarıyla 4ıle 7 haftalar arasında bunlar normalmıs cnm dayan ıkı uc aydan sonra gecıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?