Sabırsızlanıyorum ...!

gercekten oyle mı dersın adet gununu gectıkten sonra hemen gorulebılıyomus kanda dıye ogrenmıstımsenağlama

Ayyyy ne sabırlısın kıssss..Ben hemen söylemişyim valla hayatta dayanamam çatlarımmm.

Yarın sabahta idrar testini yap ozaman bakalım çıkacakmı sonra kan testine git be güzelim bekleme çok fazla gerek yok bence.

kızlar ben çıkıyorummmmmmmm yarın görüşürüz kayınvalideme gidiyorum çpk öptüm sizi.

tuğbacım o cuma gününe kadar beklemeni sağlayacak olan sabrından bana da ödünç verebilirmisinn söz adet tarihim gelince sana geri vericemmm yerimseniben
belki geçen ay olsaydı bende yerimde duramazdımm inan...ama bu ay beklemiyordumm cidden zorlu stresli bi ay geçirdim çünküü ...hala onların etkisindeyim sanırımm...böyle ciddi birşeyle eşimi heyecanlandırıp sonra hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorummmm...
a.s.

hosbulduk cnm sen de hosgeldın .... kusmalar fılan mıgde bulantısından bahsetmıssın hamıs mısın ben de 7subattan berı aranızdayım ınsallahhhh bebeğimmm olucakk:Saruboceq:

Hoşbulduk a.s sizlerle burda olmak gerçekten güzel...paylaşım ve fikir alışverişi süper...sevgiler...a.s.

çok haklısın canım ama en azından kendi içini rahatlatmak için yap bence

hosbulduk cnm sen de hosgeldın .... kusmalar fılan mıgde bulantısından bahsetmıssın hamıs mısın ben de 7subattan berı aranızdayım ınsallahhhh bebeğimmm olucakk:Saruboceq:

evet canım 6 haftalık hamileyim ama berbat geçiyor:CüvCüv:insallah sanada nasip eder rabbim hihoyyyt

nerden nereye
canım senın dunlekelenmen mı olmustu adet olmadın dımı lekelenme de devam etmıyo demı

evet canım 6 haftalık hamileyim ama berbat geçiyor:CüvCüv:insallah sanada nasip eder rabbim hihoyyyt

hoşgeldin canım,özlettin kendini
kıyamam sana ya senin bebişin de mi üzüyor seni
inşallah en kısa zamanda kesilir bulantılarında hamileliğinin tadını rahat rahat çıkartırsın

hoşgeldin canım,özlettin kendini
kıyamam sana ya senin bebişin de mi üzüyor seni
inşallah en kısa zamanda kesilir bulantılarında hamileliğinin tadını rahat rahat çıkartırsın

canım beniim evet bebiş çok üzüyor daha 6 haftalık herkes 12. haftaya kadar sürer diyor 6 hafta daha böle düşünemiyorummirmirmirmir sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…