- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.601
hoşgeldinn cnmmm demek zorluyor annesini meleğimiz...dikkat et kendine cnm yaa ...en yakın zamanda geer inş bulantılarınnmiğde bulantım çok fazla hiç bişey yiyemiyorum 2 haftada 3 kilo verdim baya zor geçiyor canım:1hug:
yok cnm devam etmiyor..kahverengiyle pembe arasında bi lekeydi...
yok cnm devam etmiyor..kahverengiyle pembe arasında bi lekeydi...
ne yazıkki adet günüme lkadar tatlımm....:çok üzgünüm:ohh ohh cok sevındım cnm daha ne kadar sabredıcenn be yaffffkaydirigubbakcemile3
canım beniim evet bebiş çok üzüyor daha 6 haftalık herkes 12. haftaya kadar sürer diyor 6 hafta daha böle düşünemiyorummirmirmirmir sen nasılsın canım
inşallah canım böle giderse doktor serum verecez dedi bakalım geçmesini bekliyorum
ne yazıkki adet günüme lkadar tatlımm....:çok üzgünüm:
ayyyyyyyyy deme yaaaaaaa kalbim çıkacak gibi attı valaaaa....:1shok: peki kaç gün sonra netleşmişti cnmm seninki.. ve adtinden öncemi silik çıktı..canım benim nasılsın yaa çook sevindim inşallah seninde hamiş haberini alacaz benimde çok silik çıkmıştı canım hatta ışığa tuttukça gözüküyordu inşallah hamilesindir şimdiden tebrik ederim:CüvCüv:
ben iyiyim canım
napçaksın tatlım meleğini kucağına aldığında hepsi geçicek inşallah
ne bulantılar kalcak,ne doğum sancıları
Allah'ım sağlıklı bebekler versin hepinize inşallah
yok cnmm 13 şubatt az kaldı...adet gunun ne zamandı cok mu var daha
ayyyyyyyyy deme yaaaaaaa kalbim çıkacak gibi attı valaaaa....:1shok: peki kaç gün sonra netleşmişti cnmm seninki.. ve adtinden öncemi silik çıktı..
yok cnmm 13 şubatt az kaldı...
yok cnmm sadece tek belirtimm geçen ayki adetimden beri göğüslerimm ağrıyordu hiç ara vermeden ağrımaya devam ettiler...ve birde kemik ağrısı ......yaaa belkide değilim yarın daha net konuşacam sizinlee.....çünkü bugünkü testi ilk idrarımla yapmadım...yarın ilk idrarımla yapacaamm tatlımm..tuğbacım peki belirtilerin varmıydı hiç?
oooo superrr ya valla sankı kendı adet gunume bu kadar kalmıs gıbı sevındım haaaa:sm_cool: ınsallah hamıleyımmmm dersın sevıncten ucarız yaaa benım de haftaya carsamba gelmesı gerekıyor 18subatta yanı o gun gelmezse 19unda kan testıne gıtsem cıkar mı acabaaa yaaa bazıları yerlesme gunune bak ondan once cıkmaz dıyooooosenağlama ama bı sıtede okumustum kanda cok once kesın goruluyo dıyesenağlama
yok cnmm sadece tek belirtimm geçen ayki adetimden beri göğüslerimm ağrıyordu hiç ara vermeden ağrımaya devam ettiler...ve birde kemik ağrısı ......yaaa belkide değilim yarın daha net konuşacam sizinlee.....çünkü bugünkü testi ilk idrarımla yapmadım...yarın ilk idrarımla yapacaamm tatlımm..
benim yanımda şu anda bir tane daha test var yapsammı acaba ne dersinn.....kaç saat arayla yapabilirim bu testii..canım adetime 1 hafta vardı 4 kere yaptım testi hepsindede silikti hemen gittim kan tahlili verdim bhcg 30 çıkmıştı canım sende hemen kan testi ver bekleme cumaya kadar.. bugün bi test daha yap sen ayyy ben heyacanlandım valla:dance:
tatlım senin sat nedir ve kaç günde bir oluyorsun söylermisin?
benim yanımda şu anda bir tane daha test var yapsammı acaba ne dersinn.....kaç saat arayla yapabilirim bu testii..
benim yanımda şu anda bir tane daha test var yapsammı acaba ne dersinn.....kaç saat arayla yapabilirim bu testii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?