Sabırsızlanıyorum ...!

canım beniim evet bebiş çok üzüyor daha 6 haftalık herkes 12. haftaya kadar sürer diyor 6 hafta daha böle düşünemiyorummirmirmirmir sen nasılsın canım

ben iyiyim canım
napçaksın tatlım meleğini kucağına aldığında hepsi geçicek inşallah
ne bulantılar kalcak,ne doğum sancıları
Allah'ım sağlıklı bebekler versin hepinize inşallah

inşallah canım böle giderse doktor serum verecez dedi bakalım geçmesini bekliyorum

ınsallah seruma gerek kalmaz ama sen beslenmenı sakın aksatma bebek ıcın onemlı bılıyosun mıgden ne kadar bulanırsa bulansın beslenmenı aksatmamaya calıs canım benım:çok üzgünüm:

ayyyyyyyyy deme yaaaaaaa kalbim çıkacak gibi attı valaaaa....:1shok: peki kaç gün sonra netleşmişti cnmm seninki.. ve adtinden öncemi silik çıktı..

ben iyiyim canım
napçaksın tatlım meleğini kucağına aldığında hepsi geçicek inşallah
ne bulantılar kalcak,ne doğum sancıları
Allah'ım sağlıklı bebekler versin hepinize inşallah

evet canım hepsi geçecek inşallah... rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah canım benim :1hug:

ayyyyyyyyy deme yaaaaaaa kalbim çıkacak gibi attı valaaaa....:1shok: peki kaç gün sonra netleşmişti cnmm seninki.. ve adtinden öncemi silik çıktı..

canım adetime 1 hafta vardı 4 kere yaptım testi hepsindede silikti hemen gittim kan tahlili verdim bhcg 30 çıkmıştı canım sende hemen kan testi ver bekleme cumaya kadar.. bugün bi test daha yap sen ayyy ben heyacanlandım valla:dance:

yok cnmm 13 şubatt az kaldı...

oooo superrr ya valla sankı kendı adet gunume bu kadar kalmıs gıbı sevındım haaaa:sm_cool: ınsallah hamıleyımmmm dersın sevıncten ucarız yaaa benım de haftaya carsamba gelmesı gerekıyor 18subatta yanı o gun gelmezse 19unda kan testıne gıtsem cıkar mı acabaaa yaaa bazıları yerlesme gunune bak ondan once cıkmaz dıyooooosenağlama ama bı sıtede okumustum kanda cok once kesın goruluyo dıyesenağlama

tuğbacım peki belirtilerin varmıydı hiç?
yok cnmm sadece tek belirtimm geçen ayki adetimden beri göğüslerimm ağrıyordu hiç ara vermeden ağrımaya devam ettiler...ve birde kemik ağrısı ......yaaa belkide değilim yarın daha net konuşacam sizinlee.....çünkü bugünkü testi ilk idrarımla yapmadım...yarın ilk idrarımla yapacaamm tatlımm..

tatlım senin sat nedir ve kaç günde bir oluyorsun söylermisin?

canım benim bende testlerin hiç birini ilk idrarla yapmadım ama yinede çıkıyor

benim yanımda şu anda bir tane daha test var yapsammı acaba ne dersinn.....kaç saat arayla yapabilirim bu testii..

benim yanımda şu anda bir tane daha test var yapsammı acaba ne dersinn.....kaç saat arayla yapabilirim bu testii..

canım ben 1 saat arayla yapmıştım çıktı yine yap hadi merakla bekliyoruum:CüvCüv: ben yapmıştım canım testi tek çizgi çıktı önce ben üzüldüm tabi eşime olmuyor işte bi doktora gidelim falan demeye başladım 10dk sonra testi atmak için elime aldığımda silik çizgi uçmuştuum o günhihoyyyt inşallah sende hamilesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…