- Konu Sahibi Kelebek_00
-
canlarım doktorum aradı şimdi eczaneye git test yaptır öyle gel diye yine elim ayam titremeye başladı valla ben bu gidişle kafayı yemem yakındır
canlarım doktorum aradı şimdi eczaneye git test yaptır öyle gel diye yine elim ayam titremeye başladı valla ben bu gidişle kafayı yemem yakındır
defhne tatlımteşekkür ederim iyiki siz varsınız dün gerçekten kabustu benim için taki trakkekinin bebeşini duyana kadar okadar mutlu oldumki ya bugün 1 ayı geçti ama akşamdan beri çok ağrım var sanki adet olacam gibi sabaha kadar uyuyamadım hep kendimi yokladım acaba adetmi oldum diye eşimde benim yüzümden 2 gündür huzursuz doktorumla konuştum çarşambaya kadar stres yapama varsada kanamayla gider dedi ama çok korkuyorum ilk kez 7 seneden sonra bu kadar geciktim ne olur arkadaşlar benim için değil hepimiz için dua edelim yalvarırım sizlere
çok ii yapmışsınız cnm ...biz yeni başladık ama benim hep hayalimdii..son 1 senedir ..çok şükür sonunda karar verebildik....eşim bir rahatsızlık geçirdi ensefalit diye beyinde iltihaplanma ...yaşamakla ölmek arasında kaldı yavrumsenağlama..çok üzüldük çok yıprandık inan o hastalıktan sonra ve ben eşim hasatanede yatarken hastane bahçesinde kafama vurarak tek düşündüğüm şey neden bir çocuğum yoktu...çünkü onunla benim aramadaki en güçlü bağ diye düşündüm o an..:çok üzgünüm:..o olmasa ben neyaparım kime dokunurumsenağlama....çok şükür şimdi eşim ii ama ben hemen allahım bana bir bebiş versin istiyorum...inş hemen olur cnmm yaaa..dua edin
çok ii yapmışsınız cnm ...biz yeni başladık ama benim hep hayalimdii..son 1 senedir ..çok şükür sonunda karar verebildik....eşim bir rahatsızlık geçirdi ensefalit diye beyinde iltihaplanma ...yaşamakla ölmek arasında kaldı yavrumsenağlama..çok üzüldük çok yıprandık inan o hastalıktan sonra ve ben eşim hasatanede yatarken hastane bahçesinde kafama vurarak tek düşündüğüm şey neden bir çocuğum yoktu...çünkü onunla benim aramadaki en güçlü bağ diye düşündüm o an..:çok üzgünüm:..o olmasa ben neyaparım kime dokunurumsenağlama....çok şükür şimdi eşim ii ama ben hemen allahım bana bir bebiş versin istiyorum...inş hemen olur cnmm yaaa..dua edin
canim benim insallah en kiza zamanda anne olursun..hepimiz oluruz ins
inş olur cnmm ...dualarım sizinleBende sabırsızlanıyorum......ama bir hafta bekleceğim olmazsa test yapacağım hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?