Sabırsızlanıyorum ...!

nerdennereye çok üzüldüm arkadaşım bende eşimi çok seviyorum onsuz hayatı düşünemem bile onun için ondan bir parçam olsun istiyorum onada söyledim allahımdan tek istediğim onun çocuğunu taşımak ama nasip olmuyor işte elimden bu kadar geliyor allahım inşallah sen en kısa zamanda hamile haberini duyurursun bizlere

artuner canım hep dua ediyorum zaten. namaz kılınca mutlaka arkasından dua ediyorum. Rabbim nerde varsa bebek isteyen onlara nasip etsin inş. senin içinde ayrıca dua edeceğim canım ve burdaki diğer arkadaşlarım içinde :Saruboceq:

nerdennereye canım çooookkk geçmiş olsun. Rabbim birdaha hastanelere düşürmesin canım a.s.

canlarım doktorum aradı şimdi eczaneye git test yaptır öyle gel diye yine elim ayam titremeye başladı valla ben bu gidişle kafayı yemem yakındır

az sonra görüşürüz tatlım eğer yoksa gerçekten allahıma yalvarıyorum adet olayım diye hepinizi çok seviyorum beni nasıl teselli ediyosanız allahım sizleri korusun çok sağolun

canlarım doktorum aradı şimdi eczaneye git test yaptır öyle gel diye yine elim ayam titremeye başladı valla ben bu gidişle kafayı yemem yakındır

canım sakin olmaya çalış bakalım hadi toparla kendini :1hug: hemen yap bakalım şu testi haberlerini bekliyoruz

Meleğimin teyzesi gelmişşşşşşşşşşş ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Canım benim inanki çok üzüldüm ya..Çok ama çok geçmiş olsun allahım eşine uzun ömürler sanada bebişler nasip etsin inş....:Saruboceq:

canim benim insallah en kiza zamanda anne olursun..hepimiz oluruz ins

Bende sabırsızlanıyorum......ama bir hafta bekleceğim olmazsa test yapacağım hayırlısı olsun...

Bende sabırsızlanıyorum......ama bir hafta bekleceğim olmazsa test yapacağım hayırlısı olsun:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…