Sabırsızlanıyorum ...!

28 gunde bır adet oluyorum normalde 24 aralık 22ocak ve bır de subatın 18ınde gelmesı gerekıyo arada cok nadır bır ıkı gun oynadıgı olur o kadar

hesaplayıcılara göre 20 şubatta adet olman gerekiyor
rahim içine ekilme günün de 12 şubat yani bence 16 şubatta test yaptırdığında ne var ne yok çıkması gerekiyor.
bu arada günlerimiz yakın seninle benimde 23 şubatta adet olmam gerekiyor

24aralıkta adet oldum sonra 22ocakta geldı canım sen nerde hesaladın kı bunu ben 7subatta beraber oldum esımle bu kadar erken gorunebılır mı??

24aralıkta adet oldum sonra 22ocakta geldı canım sen nerde hesaladın kı bunu ben 7subatta beraber oldum esımle bu kadar erken gorunebılır mı??

canım bende hesaplayıcılara göre konuşuyorum. site ismi verebiliyomuyum bilmiyorum ki
senin yumurtlama günün 6 şubat olarak görünüyor yumurtalamadan en az bir gün önce birlikte olmak daha iyiymiş diye biliyorum karar verdiğimizden beri o kadar çok araştırıyorum ki internetten anlatamam
eğer veriliyorsa site ismi bikaç yer söyleyebilirim sana

ama akşam alamam test sabaha yapmak için...ve yine ilk idrarla yapamam...o yüzden beklemem gerek...akşam iş çıkışında eczaneler kapalı oluyo çünkü

canım benım baktıgımda da gebe kalma acısından sansınızın en yuksek oldugu gunler olarak 1 ve 6 subat gorunuyor sende de ole mı cıktı eger buysa ben 7sı nın ılk saatlerınde denedımkaydirigubbakcemile3 sans yıne yuksek mıdır ne zaman ogrenebılırz sonucu kı

evet canım benim yaptığımda da aynı tarihler çıktı
ee sen bi tek 7 sinde mi girdin ilişkiye öncesinde yada sonrasında girmedinmi
normalde 1 inde başlayıp gün aşırı girmen gerekiyor
ben doktora gittiğimde bana adetinin ilk gününden say 10-12-14 ve 16 ncı günlerde ilişkiye girin demişti araştırdığım sitelerde de aynısı yazıyor aşağı yukarı bende aynen denedim inşallah tutar en son dün girdik ilişkiye artık beklemedeyim

ama akşam alamam test sabaha yapmak için...ve yine ilk idrarla yapamam...o yüzden beklemem gerek...akşam iş çıkışında eczaneler kapalı oluyo çünkü

hımm neyse bekle ozaman canım sabah yaparsın inşallah güzel haberlerinide alırız:Saruboceq:canlarım ben çıkıyorum miğdem yine çok kötü olduu duramıyorum iyi olduğum zaman yine sizinleyim inşallah öpüyorum sizi Şeniz

hmm dikkat et kendine cnmm...yarın bi ara gir olurmu olumlu yada olumsuz yanımda olmanı çok isterimm öpüyorumm senii..ŞenizŞeniz

nasıl gun asırı mı??? bi kere yaptık:bbo: o da tamamen bıraktı esım yanı kac kere ılıskıye gırmemız gerekıyo kı:bbo:

ayy canım inşallah hamilesindir anne kervanına sen de katılırsın çok sevindim ya darısı başımıza dimi kızlar

tuğbacımmmmmmm canımmmm okudum şimdi herşeyiii. canım yaaa çok mutlu oldummmm. inş hamilesindir bitanem yaaaa :Saruboceq: :teytey: :teytey: sositososito

ah kuzuuum kıyamam bak teyze oluyoruz bu moralle daha iyi çalışırız dimi biz de anne olacağız her hamile umut okuyor bugünkü umudun adı tuba allahım inşallah akşam yaptığı testte çiftçizgi belirginleşir

evet bitanem valla tuğbacımmmm için okadar sevindim ki kendimde olsa bukadar heyecan yapmazdım sositososito

buarada ben dün diş ağrısıyla dişçiye gittim. kanal tedavisi olan bi dişim vardı. diş kökünde kitle mi ne oluşmuş. antibiyotik verdi. bu haftasonu dişi ve kitleyi alacak. sanırım bu ay benim bebek hayali kalacak antibiyotik içeceğim. internette okuduğum kadarıyla hamileliği engelliyordu antibiyotik :çok üzgünüm: çok sıkıldım akşam ama dişi aldırmazsam Allah korusun hamile iken daha fena olur aldıramam da :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…