Sabırsızlanıyorum ...!

hoşgeldin ümmühancım napıyosun?
geçmiş olsun aman güzelim hamilelikte çok zor diş ağrısı heralde
annem kardeşime hamileyken 9 ay çekmiş valla

tuğbacımmmmmmm canımmmm okudum şimdi herşeyiii. canım yaaa çok mutlu oldummmm. inş hamilesindir bitanem yaaaa :Saruboceq: :teytey: :teytey: sositososito
ewet ümmühan yaaa inşş canıımm....kıss şaşkına döndüm dünden beriii bi bakıyom kahverengi leke bi bakıyorum ikinci silik çizgii oy oyyyy kafayı yediimm vallaaa.....

hoşgeldin ümmühancım napıyosun?
geçmiş olsun aman güzelim hamilelikte çok zor diş ağrısı heralde
annem kardeşime hamileyken 9 ay çekmiş valla

hoşbulduk elifcim napim valla işlerle boğuşuyorum. sen napıyosun bakalım nasıl oldun? iyileştin mi biraz?
evet bitanem hem hamile iken ilaçta içemem. onun için mecbur yaptırıcam bakalım. antibiyotiğin kağıdını okudum hamilelerde falan zararı yokmuş ama ne bilim kafam karıştı fisfisfis

sıkma canını her işte bir hayır var tatlım antibiyotiğini kullan sonra dr git beklemekle zaman kaybetme bence kaç ay oldu senin benim 8 ay oldu keşke önceden gitseymişim diyorum her ay ayrı üzüntü belli etmeyeyim diyorsun ama her an aklında neden olmuyor acaba sorun ne bende mi eşimde mi diye ama sen bilirsin dr bana normal şartlarda 1 yıl hamilelik oluşmazsa gelin diyoruz ama 8 aydan itibaren gelinse daha iyi abimlerde 1 yıl çocuk için beklediler her ay yengem üzülüyordu abim geriliyordu sonra yengem ve abim dr gitti abim de varikosel çıktı ameliyat oldu 2 ay dolmadan yengem hamile idi şimdi 2 kızları var dünya tatlısı abim bile keşke önceden gitseydim diye tabi düşünceler farklı olabilir

elifcimm seni unuttum derdimden nasıl oldun sen bitanemm biraz atlatabildinmiiiii

olsun tatlım ya senin haberine bende kendimi unuttum
grip çektirmeden geçmiyo biliyosun,çekiyoruz işte

iyiyim canım bende öksürükle uğraşıyorum
ses mes gittikafamçokkarıştı

ıhlamur ve limonu kaynat iç canım iyi geliyor bol sıvı al ve limon karabiber ve bal su ile karıştır iç oda iyi geliyor bal boğaza limon gribe karabiber boğaza iyi tavsiye ederim tadı güzel oluyor ama karabiberi fazla değil çay kaşığının ucu ile bir limon 1 tatlı kaşığı bal geçmiş olsun elif

elif sen nasılsın canım iyisin dimi

sağol canım
yaptım hepsini tatlım da dediğim gibi biraz çektircek işte
konuşmazsam çok sorun yokta,konuştukça tıkanıyorum
evde de değilim mecbur konuşmak zorunda kalıyorum

ewet ümmühan yaaa inşş canıımm....kıss şaşkına döndüm dünden beriii bi bakıyom kahverengi leke bi bakıyorum ikinci silik çizgii oy oyyyy kafayı yediimm vallaaa.....

inş bitanem inşşş :Saruboceq: :Saruboceq: yarın sabah herşey netleşir bitanem. inş yarın güzel haberlerle gelirsin bize :Saruboceq:

aman yarabbiiiii...
neler görüyorum...
yeni hamişimizde geldi haa...
çok şükür.. hayırlısı olsun canım...
benimde ilk silik çıkmıştı...tebrk ederim canımmmmmm :))))))))))

evet bitanem haklısın benim daha 5 ay oldu bakalım. önümüzdeki ay gideceğimn doktora. bu ay antibiyotik falan içeceğim. bidaha ki aya giderim tam 6 ay olmuş olur. inş hamile olurum da gitmeme gerek kalmaz :Saruboceq:

tebrik edrim cnm hayırlı olsun ....silik çizgi varsa mutlaka bişey vardir diyorum :dance::dance::dance::dance: güzel bir sevgilliler günü hediyesi olacak eşine bend e12 sinde adet olacam ama hiç beklemiyorum bebk yokmuş gibi hissediyorum şimdiden ama senin adina sevindim cnm:sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.

evet bitanem haklısın benim daha 5 ay oldu bakalım. önümüzdeki ay gideceğimn doktora. bu ay antibiyotik falan içeceğim. bidaha ki aya giderim tam 6 ay olmuş olur. inş hamile olurum da gitmeme gerek kalmaz :Saruboceq:

canım antibiyotiği neden içiceksin hayırdır?

çookk teşekkür cnmmmm....allahımm inş boşa çıkmaz umutlarımda inşş hamileyimdirr...bende bu ay çok umutsuzdumm cnmm ama bak bi umut doğdu içimdee...

gerçektenmii halee allahımm yarın olsunda hemen tekrar yapayımm

ben adetimden 2 gün önce yapmıştım.. okadar çok silikti ki.. silik olarak kabul bile etmemiştim.. :)
sonra ertesi gün yine yaptım (hem ilk idrarla bile değil,gece saat 10 da kaydirigubbakcemile3 )
bu test de silikti ama ötekinden biraz daha belirgindi...
deerken adet günümde sabah ilk idrarla yapmıştım ve evet artık iki çizgi gözüküyordu ve hamileydim canım... (ay aklıma geldi de o günler, bi garip oldum. allah bir daha yaşatsın bana ve herkese inş.)
yarın hemen bir daha yapıyosun.. ilk idrarla yapıp hemen bize haber ver. eminim ki hamişsin canım... allahım yüzümüze güler inşaallah......... :Saruboceq:

çookk teşekkür cnmmmm....allahımm inş boşa çıkmaz umutlarımda inşş hamileyimdirr...bende bu ay çok umutsuzdumm cnmm ama bak bi umut doğdu içimdee...

akşam söyluyodunya cnm lekelenme olmadan hamile olunmazmi diye bak işte allahin işine bende akıntıya çok taktim dedimya sende akinti varmı cnm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…