- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.641
sağol cnm benimmm şimdi sevinemiyorum pekk ama yarın ilk işim size haber vermek olacak dua edin bana....ayy canım inşallah hamilesindir anne kervanına sen de katılırsın çok sevindim ya darısı başımıza dimi kızlar
evet bitanem valla tuğbacımmmm için okadar sevindim ki kendimde olsa bukadar heyecan yapmazdım sositososito
buarada ben dün diş ağrısıyla dişçiye gittim. kanal tedavisi olan bi dişim vardı. diş kökünde kitle mi ne oluşmuş. antibiyotik verdi. bu haftasonu dişi ve kitleyi alacak. sanırım bu ay benim bebek hayali kalacak antibiyotik içeceğim. internette okuduğum kadarıyla hamileliği engelliyordu antibiyotik :çok üzgünüm: çok sıkıldım akşam ama dişi aldırmazsam Allah korusun hamile iken daha fena olur aldıramam da :çok üzgünüm:
ewet ümmühan yaaa inşş canıımm....kıss şaşkına döndüm dünden beriii bi bakıyom kahverengi leke bi bakıyorum ikinci silik çizgii oy oyyyy kafayı yediimm vallaaa.....tuğbacımmmmmmm canımmmm okudum şimdi herşeyiii. canım yaaa çok mutlu oldummmm. inş hamilesindir bitanem yaaaa :Saruboceq: :teytey: :teytey: sositososito
elifcimm seni unuttum derdimden nasıl oldun sen bitanemm biraz atlatabildinmiiiiihoşgeldin ümmühancım napıyosun?
geçmiş olsun aman güzelim hamilelikte çok zor diş ağrısı heralde
annem kardeşime hamileyken 9 ay çekmiş valla
hoşgeldin ümmühancım napıyosun?
geçmiş olsun aman güzelim hamilelikte çok zor diş ağrısı heralde
annem kardeşime hamileyken 9 ay çekmiş valla
elifcimm seni unuttum derdimden nasıl oldun sen bitanemm biraz atlatabildinmiiiii
hoşbulduk elifcim napim valla işlerle boğuşuyorum. sen napıyosun bakalım nasıl oldun? iyileştin mi biraz?
evet bitanem hem hamile iken ilaçta içemem. onun için mecbur yaptırıcam bakalım. antibiyotiğin kağıdını okudum hamilelerde falan zararı yokmuş ama ne bilim kafam karıştı fisfisfis
elif sen nasılsın canım iyisin dimi
ıhlamur ve limonu kaynat iç canım iyi geliyor bol sıvı al ve limon karabiber ve bal su ile karıştır iç oda iyi geliyor bal boğaza limon gribe karabiber boğaza iyi tavsiye ederim tadı güzel oluyor ama karabiberi fazla değil çay kaşığının ucu ile bir limon 1 tatlı kaşığı bal geçmiş olsun elif
ewet ümmühan yaaa inşş canıımm....kıss şaşkına döndüm dünden beriii bi bakıyom kahverengi leke bi bakıyorum ikinci silik çizgii oy oyyyy kafayı yediimm vallaaa.....
ewet ümmühan yaaa inşş canıımm....kıss şaşkına döndüm dünden beriii bi bakıyom kahverengi leke bi bakıyorum ikinci silik çizgii oy oyyyy kafayı yediimm vallaaa.....
sıkma canını her işte bir hayır var tatlım antibiyotiğini kullan sonra dr git beklemekle zaman kaybetme bence kaç ay oldu senin benim 8 ay oldu keşke önceden gitseymişim diyorum her ay ayrı üzüntü belli etmeyeyim diyorsun ama her an aklında neden olmuyor acaba sorun ne bende mi eşimde mi diye ama sen bilirsin dr bana normal şartlarda 1 yıl hamilelik oluşmazsa gelin diyoruz ama 8 aydan itibaren gelinse daha iyi abimlerde 1 yıl çocuk için beklediler her ay yengem üzülüyordu abim geriliyordu sonra yengem ve abim dr gitti abim de varikosel çıktı ameliyat oldu 2 ay dolmadan yengem hamile idi şimdi 2 kızları var dünya tatlısı abim bile keşke önceden gitseydim diye tabi düşünceler farklı olabilir
günaydııınnn elifcimm......sabah ilk idrarla test yapamadımm..işe gelirken test aldımm yaptım vee eeeeeeee silik çizgi çıktıııııııııııııııııdelikafaduldendelikafadulden
......çok şaşkınım şuan nutkum tutulduu......
evet bitanem haklısın benim daha 5 ay oldu bakalım. önümüzdeki ay gideceğimn doktora. bu ay antibiyotik falan içeceğim. bidaha ki aya giderim tam 6 ay olmuş olur. inş hamile olurum da gitmeme gerek kalmaz :Saruboceq:
çookk teşekkür cnmmmm....allahımm inş boşa çıkmaz umutlarımda inşş hamileyimdirr...bende bu ay çok umutsuzdumm cnmm ama bak bi umut doğdu içimdee...tebrik edrim cnm hayırlı olsun ....silik çizgi varsa mutlaka bişey vardir diyorum :dance::dance::dance::dance: güzel bir sevgilliler günü hediyesi olacak eşine bend e12 sinde adet olacam ama hiç beklemiyorum bebk yokmuş gibi hissediyorum şimdiden ama senin adina sevindim cnm:sm_cool::sm_cool:a.s.a.s.
gerçektenmii halee allahımm yarın olsunda hemen tekrar yapayımmaman yarabbiiiii...
neler görüyorum...
yeni hamişimizde geldi haa...
çok şükür.. hayırlısı olsun canım...
benimde ilk silik çıkmıştı...tebrk ederim canımmmmmm :))))))))))
gerçektenmii halee allahımm yarın olsunda hemen tekrar yapayımm
çookk teşekkür cnmmmm....allahımm inş boşa çıkmaz umutlarımda inşş hamileyimdirr...bende bu ay çok umutsuzdumm cnmm ama bak bi umut doğdu içimdee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?