- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.661
ben adetimden 2 gün önce yapmıştım.. okadar çok silikti ki.. silik olarak kabul bile etmemiştim.. :)
sonra ertesi gün yine yaptım (hem ilk idrarla bile değil,gece saat 10 da kaydirigubbakcemile3 )
bu test de silikti ama ötekinden biraz daha belirgindi...
deerken adet günümde sabah ilk idrarla yapmıştım ve evet artık iki çizgi gözüküyordu ve hamileydim canım... (ay aklıma geldi de o günler, bi garip oldum. allah bir daha yaşatsın bana ve herkese inş.)
yarın hemen bir daha yapıyosun.. ilk idrarla yapıp hemen bize haber ver. eminim ki hamişsin canım... allahım yüzümüze güler inşaallah......... :Saruboceq:
canım her söylediğiniz bana biraz daha umut oluyor...inşş dediğin gibidir tatlımm ..allahımm inşş sanada tekrar nasip eder inşş....tüm isteyenlere inş meleklerini emanet eder....:Saruboceq::Saruboceq:
canım antibiyotiği neden içiceksin hayırdır?
dişin için bitanem. kitle oluşmuş kökünde onu alacaklar cumartesi günü
yaa eliiiffff biraz daha sabretmeyimmiiituğbacım hadi diğer testi de yap ya
bak merakla bekliyoruz hepimiz
geçmiş olsun cnmm neyseki erken farkettinn..benimde 20lik diş çürümüşş benimde normalde çektirmem gerekecek nasıl olacak bilmiyorumm vallaa şu bir haftadır ağrısı çeneme vuruyordişin için bitanem. kitle oluşmuş kökünde onu alacaklar cumartesi günü
çok sağol özgecimm..yinede kalbimin bi köşesinde umudum yok tatlımm hayırlısı bakalımm...bunca şeyden sonra burda adet oldum demekte varr...o zaman üzülmekten çok korkuyorummtuğbacım canım ya çok sevindim rabbim sağlıcakla yavrunu eline almayı da nasip eder inşallah ne güzel böyle haberler almak darısı hepimizi başına inşallah
çok sağol özgecimm..yinede kalbimin bi köşesinde umudum yok tatlımm hayırlısı bakalımm...bunca şeyden sonra burda adet oldum demekte varr...o zaman üzülmekten çok korkuyorumm
ayın 13 ünde adet olmam gerekiyo cnmmmmcanım sen hiç kalbini bozma senin şimdi normalde adet olman gerekiyordu dimi ?? ayın kaçında olman gerekliydi
yine yaptıımm test yine silik çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrr
psikolojikmi nedir ne kadar çok idrara çıkıyorumm...ama o kahverengi leke yine olmuşş kızlarr sizce niye tekrarladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?