Sabırsızlanıyorum ...!

canım her söylediğiniz bana biraz daha umut oluyor...inşş dediğin gibidir tatlımm ..allahımm inşş sanada tekrar nasip eder inşş....tüm isteyenlere inş meleklerini emanet eder....:Saruboceq::Saruboceq:

canım her söylediğiniz bana biraz daha umut oluyor...inşş dediğin gibidir tatlımm ..allahımm inşş sanada tekrar nasip eder inşş....tüm isteyenlere inş meleklerini emanet eder....:Saruboceq::Saruboceq:

inşaallah canım benim...
saol iyi dileklerin için...
gün gelecek bebeklerimizin gazı çıkmıyor diye burdan yazışacağız inşaallah..
allah göstersin hepimize o günleri..

belirtilerin varmı canım. gerçi belirtilere çok takılmamak gerekiyor, herkeste farklı oluyor..

tuğbacım canım ya çok sevindim rabbim sağlıcakla yavrunu eline almayı da nasip eder inşallah ne güzel böyle haberler almak darısı hepimizi başına inşallah

tuğbacım canım ya çok sevindim rabbim sağlıcakla yavrunu eline almayı da nasip eder inşallah ne güzel böyle haberler almak darısı hepimizi başına inşallah
çok sağol özgecimm..yinede kalbimin bi köşesinde umudum yok tatlımm hayırlısı bakalımm...bunca şeyden sonra burda adet oldum demekte varr...o zaman üzülmekten çok korkuyorumm

çok sağol özgecimm..yinede kalbimin bi köşesinde umudum yok tatlımm hayırlısı bakalımm...bunca şeyden sonra burda adet oldum demekte varr...o zaman üzülmekten çok korkuyorumm

canım sen hiç kalbini bozma senin şimdi normalde adet olman gerekiyordu dimi ?? ayın kaçında olman gerekliydi

canımm bende akıntı olmadı şu ana kadar yalnız dün kahverengi bir leke geldii...biraz önce yine farkettimm dünkü kadar değil ama yine var...bilmem noluyo bana cumaya kadar herşey netleşecekk

ama yarın bir daha yap...
daha çok emin olmak için...

bence bunlara gerek yok ya hadi neyse
kaydirigubbakcemile3

psikolojikmi nedir ne kadar çok idrara çıkıyorumm...ama o kahverengi leke yine olmuşş kızlarr sizce niye tekrarladı

canım yerleşme kanaması olabilir belkide...

wc ye sık çıkman da gebelik belirtisi olduğunu gösterir... akıntın varmı bu arada..
ve birde bel ağrısı, sanki adet olucakmışsın gibi...

canım geçen ay ben de senin gibiydim.Çok bebek istiyorum diye şartlanınca olsa gerek adet gelemedi.Kan testi yaptırdım negatif çıktı çoooook üzüldüm; kendimi lekelenme olmuştur hamileyimdir diye şartlandırmışım elimde olmadan, göçtüm resmen...ama kan testinden sonra kafam netleşince tam olarak adet oldum...İnşallah sen hamilesindir ama yine de çok şartlandırma kendini çünkü aksi bişeyde çok üzülüyo insan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…