- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.681
ewet bende farkındayımm düne kadar çok rahattım ama bu kahverengi leke ve silik çizgi beni istemeden çok düşündürdü cnmm..allahım isteyenlere tez zamanda nasip eder inşş....canım geçen ay ben de senin gibiydim.Çok bebek istiyorum diye şartlanınca olsa gerek adet gelemedi.Kan testi yaptırdım negatif çıktı çoooook üzüldüm; kendimi lekelenme olmuştur hamileyimdir diye şartlandırmışım elimde olmadan, göçtüm resmen...ama kan testinden sonra kafam netleşince tam olarak adet oldum...İnşallah sen hamilesindir ama yine de çok şartlandırma kendini çünkü aksi bişeyde çok üzülüyo insan ...
yok kuzum yaa olurmu hiç niye bunaltasınn......aksine sizinle olmak beni rahatlatıyor....kahverengi leke tekrar geldi ya adet olacakmışım gibi bir his var içimde ..eğer erken kan testine gidersem eşimde umutlanır...bekleyim bakalımm.ona söylemicem çünkü sevgililer gününe kadartuğbacım neye karar verdin?
kan testi için cumayı bekliceksin?
ay bende çok heyecan yaptım bunalttım seni
yok kuzum yaa olurmu hiç niye bunaltasınn......aksine sizinle olmak beni rahatlatıyor....kahverengi leke tekrar geldi ya adet olacakmışım gibi bir his var içimde ..eğer erken kan testine gidersem eşimde umutlanır...bekleyim bakalımm.ona söylemicem çünkü sevgililer gününe kadar
slm cnm bulantılar fılan demıssın hamıle mısınnn
evet canim hamileyim :) mide bulantilar felaket kizlar
cano haklısın ama kotu bısı degıl ama yanı ucunda bos bısı yok bebik var bebik degmez mı annecikhihoyyyt:ecrin_bebek:
bılıyomusun aynısını dusunuyorum o tatlı sey herseye deger hayırlı evlatlar olurlar ınsallahhh ya ...:1hug:
bu arada cok akıntım var canım ya normal mı acaba bu:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?