Sabırsızlanıyorum ...!

ewet bende farkındayımm düne kadar çok rahattım ama bu kahverengi leke ve silik çizgi beni istemeden çok düşündürdü cnmm..allahım isteyenlere tez zamanda nasip eder inşş....

tuğbacım neye karar verdin?
kan testi için cumayı bekliceksin?
ay bende çok heyecan yaptım bunalttım seni

tuğbacım neye karar verdin?
kan testi için cumayı bekliceksin?
ay bende çok heyecan yaptım bunalttım seni
yok kuzum yaa olurmu hiç niye bunaltasınn......aksine sizinle olmak beni rahatlatıyor....kahverengi leke tekrar geldi ya adet olacakmışım gibi bir his var içimde ..eğer erken kan testine gidersem eşimde umutlanır...bekleyim bakalımm.ona söylemicem çünkü sevgililer gününe kadar

hayırlısı inşallah tatlım
eşinin durumu da hassas biliyorum
olsun inşallahta 1-2 gün geç olsun

kızlar masalla bıkac saat aranızdan ayrıldık kac sayfa doldurmussunuzkaydirigubbakcemile3 nerden nereye yaaaa canımmmm sen kesın hamılesınnn nasıl mutu oldum su konusmalarınızı gorunce saat dortte test yapmıssın yıne sılık cıkmıs ıkıncı czgı ve adetıne de 3gun var hamılesın hamıle:1closedeyes: ıkı gun sonra bı da yap bak net cıkıyo mu cıkmıyormuşakkıdı ya da bekleme kan testıne gıt yarın ve kurtul suphelerındennnnnhihoyyyt

selam hanimlar, nasilsiniz? bir kac gundur giremedim mide bulantilar maf etti beni..yerimde rahat duramiyorum..valla cok kotu birsey.

Umarim iyisiniz. Tugbacim hayirlisi olsun hamilesin orasi kesin :) benimde adet gunume 4 gun varken test yapmistim ve silik cikmisti..adet gunden sonra daha net olacaktir bu silik cizgi ama hamilesin buyuk ihtimal. Fakat bende senin gibi inanamamistim..adetim gecikince iste o zaman demekki hamileyim demistim kendime :) ama hamilesin canim hayirlisi .

Allahim tum isteyenlere bu duyguyu nasip eder insallah .

ayy annem aradı yazamadım buraya bız boyleyız ozluyoruz bırbırımızı tel acınca da uzun uzun konusuyoza.s ohh ohh ne guzel ya bole hamılelerımızzz ınsallahh bız de oluruzzzsositososito

cano haklısın ama kotu bısı degıl ama yanı ucunda bos bısı yok bebik var bebik degmez mı annecikhihoyyyt:ecrin_bebek:

bılıyomusun aynısını dusunuyorum o tatlı sey herseye deger hayırlı evlatlar olurlar ınsallahhh ya ...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…