Sabırsızlanıyorum ...!

hadı ordan lemm gözümü korkutamazsınsırnaşık şey yeter kı hamıle olayım bulantılara razıyım ayyyydelikafadulden

bende aynı düşünüyom cnm bir hamiş olayım hayırlısıyla bulantı faketmez bu özlemi 1,5 yılldır bekliyom:CüvCüv::CüvCüv:

bende aynı düşünüyom cnm bir hamiş olayım hayırlısıyla bulantı faketmez bu özlemi 1,5 yılldır bekliyom:CüvCüv::CüvCüv:

inşallah Allah gönlüne göre verir biran önce meleğine kavuşursun
beni çok korkutuyor bulantılar
en nefret ettiğim şey mide bulantısıdır:bbo:

inşallah Allah gönlüne göre verir biran önce meleğine kavuşursun
beni çok korkutuyor bulantılar
en nefret ettiğim şey mide bulantısıdır:bbo:

ben çok çok çektim cnm mide bulantisi gastirik vardi bende bir ara midemde çok fenaydı şimdi yine var amabşatnki gibi degil alişigim yani ama hamileligin miden bulnatisi 3 ay enfazla ondan sonra kayboluyor cnm bildigim kadriylaa

günaydın kızlar sabah test yaptımm ve bu sefer çizgi daha belirginn.....:teytey::teytey::teytey:..şaka gibi ama sanırım ben hamileyim...........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın kızlar sabah test yaptımm ve bu sefer çizgi daha belirginn.....:teytey::teytey::teytey:..şaka gibi ama sanırım ben hamileyim...........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

eveeeet eveeetttt bence de hamilesinnn çok sevindim canım ya çoookkk hihoyyyt
artık kan testi için beklemezsin herhalde
allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
en çok sevindiğimde şu çok istediğin sevgililer günü süprizini yapabilecek olman

geçmiş olsun canım...
diş ağrısı çok kötüdür bilirim...

Sağol Halecim öyle valla

geçmiş olsun cnmm neyseki erken farkettinn..benimde 20lik diş çürümüşş benimde normalde çektirmem gerekecek nasıl olacak bilmiyorumm vallaa şu bir haftadır ağrısı çeneme vuruyor

ben ameliyatla aldırdım ekim de. çene kemiğine saplanmıştı benim. çok fena oluyo yaaa. ağzıma 5 tane dikiş atıldı. bir an evvel kurtulmaya bak Tuğbacım sonra çok daha kötü olur.

yine yaptıımm test yine silik çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrr

psikolojikmi nedir ne kadar çok idrara çıkıyorumm...ama o kahverengi leke yine olmuşş kızlarr sizce niye tekrarladı

yavrukuşum hamilesin sen yaaaa :teytey:

iyidir bitanem nolsun valla. az biraz daha dayan bakalım yakında herşey yoluna girecek inş. bebişin anneciğini üzmez daha fazla emin ol Şeniz :teselli:

canımmmmmmmmm tebrik ederimmmmmmm Şeniz Şeniz :teytey: bak gördün mü yok yere bunalttın kendini. herşey nasıl yoluna girdi. hadi bakalım sıra halecim ve bende :jeyyar: :jeyyar:

:teytey::sm_cool:günaydın kızlar nerdennereye gözün aydın canım cok sevindim:teytey::hooray::sm_cool:kaydirigubbakcemile5Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…