E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.701
hadı ordan lemm gözümü korkutamazsınsırnaşık şey yeter kı hamıle olayım bulantılara razıyım ayyyydelikafadulden
bende aynı düşünüyom cnm bir hamiş olayım hayırlısıyla bulantı faketmez bu özlemi 1,5 yılldır bekliyom:CüvCüv::CüvCüv:
inşallah Allah gönlüne göre verir biran önce meleğine kavuşursun
beni çok korkutuyor bulantılar
en nefret ettiğim şey mide bulantısıdır:bbo:
günaydın kızlar sabah test yaptımm ve bu sefer çizgi daha belirginn.....:teytey::teytey::teytey:..şaka gibi ama sanırım ben hamileyim...........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
geçmiş olsun canım...
diş ağrısı çok kötüdür bilirim...
geçmiş olsun cnmm neyseki erken farkettinn..benimde 20lik diş çürümüşş benimde normalde çektirmem gerekecek nasıl olacak bilmiyorumm vallaa şu bir haftadır ağrısı çeneme vuruyor
yine yaptıımm test yine silik çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrr
psikolojikmi nedir ne kadar çok idrara çıkıyorumm...ama o kahverengi leke yine olmuşş kızlarr sizce niye tekrarladı
selam hanimlar, nasilsiniz? bir kac gundur giremedim mide bulantilar maf etti beni..yerimde rahat duramiyorum..valla cok kotu birsey.
Umarim iyisiniz. Tugbacim hayirlisi olsun hamilesin orasi kesin :) benimde adet gunume 4 gun varken test yapmistim ve silik cikmisti..adet gunden sonra daha net olacaktir bu silik cizgi ama hamilesin buyuk ihtimal. Fakat bende senin gibi inanamamistim..adetim gecikince iste o zaman demekki hamileyim demistim kendime :) ama hamilesin canim hayirlisi .
Allahim tum isteyenlere bu duyguyu nasip eder insallah .
günaydın kızlar sabah test yaptımm ve bu sefer çizgi daha belirginn.....:teytey::teytey::teytey:..şaka gibi ama sanırım ben hamileyim...........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
else bizdecseni kocaman öpüyoruz
else bende büyümesini bekliyorum teyzesi ogluşum teyzesinide öpüyor
kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?