Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın kızlar sabah test yaptımm ve bu sefer çizgi daha belirginn.....:teytey::teytey::teytey:..şaka gibi ama sanırım ben hamileyim...........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bitanemmmmmmmmmm inan çok sevindim ya ohhh allahımıza binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul ettii.....

Tuğbacım inş. çok kolay bir hamilelik süreci geçirirsin..

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ah bi hamile olsamda midem 9 ay bulansa demiştin gibi hatırlıyorum neyse çok büyük konuştun ama inş. bulanmaz tatlımm..

Elifçim kuzum günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Nasılsınız bugün şekerler

günaydın şekercim sen nasılsın?ben iyiyim çok şükür
tuğba çok büyük konuştu,inşallah bulanmaz da rahat geçirir hamileliğini tabi siz diğer hamişlerimizde:CüvCüv:

günaydın şekercim sen nasılsın?ben iyiyim çok şükür
tuğba çok büyük konuştu,inşallah bulanmaz da rahat geçirir hamileliğini tabi siz diğer hamişlerimizde:CüvCüv:

İyiyim allaha çok şükür tatlım evdeyim işte busabah uyuyamadım normalde 11 e kadar uyurdum..

Valla çok büyük konuştu canım ama inş. bulanmaz çok zor çünkü..Bide tuğba çalışıyo onun için daha zor geçer en azından ben evdeyim yatabiliyoruma.s

else canım benim ya inşallah allahngönlüne göre verir:1hug:trackeki günaydın canım sen nasılsın biz iyiyiz hava cok güzel yaaaaaa.s.

hepinize tekrar günayydıınn kızlarr...benim kahverengi lekelerim devam ediyor ..anlamadımm...neden olduki böyleeeee

canım bu konuda hamiş arkadaşlar dururken benim bişey söylemem mantıksız olur da ben başka bişey sorcam
kan testini ne zaman yaptırcaksın?
ay nasıl hissediyorsun ya çok heyecanlı
eşinle de paylaşmadın di mi?

evet o açıdan şanslısın canım
inşallah bende hamileliğimi evde geçirmek istiyorum tabi önce taksitlerimizi bitirip seneye evimizi de almamız lazım
o zaman daha rahat bi şekilde hamilelikle ve bebişle ilgilenebilirim
tabi benim kocişte daha bebek planı yok ama ben kendi kafamda kuruyorum iştekaydirigubbakcemile3

Canım inş. allah gönlüne göre verir...Aslında bebek rızkınla gelir derler biz o yüzden borçalarımızı falan düşünmedik inş. bebeğimiz bize uğurlu gelecek..

Senin eşinde zaman geçtikçe isticek tatlım sen hiç kendini üzme...Hakkında hayırlısı olur inş.

canım benim lekelenmem olmadı sdece akıntım oldu sen doktora git ilk muayeni yaptır zaman gecmedn ama iyi bir doktor olsun :1rolleyes:

Aynen tuğbacım benim de hiç lekelenmem olmadı...Sadece 5 haftalık hamileyken çook az pembemsi bir akıntı geldi başka bişey yok

ümmühan nerdesin kız

Buralardayım sevnurcum işlerim çok yoğun okuyana kadar baya zaman geçiyor benneyaptımki

hepinize tekrar günayydıınn kızlarr...benim kahverengi lekelerim devam ediyor ..anlamadımm...neden olduki böyleeeee

hemen kan testi yaptır ve doktora git tatlım

bügün biraz gözünü actı yavrum anam hasta olmasına dayanamdım korktum agladım diyorum ya evlat cok farklı ya:ecrin_bebek::CüvCüv:

kıyamam ben onaaaaa. Rabbim şifalar versin hemencik iyileşsin inş :Saruboceq: ümmühan teyzesi yer onuuuuu Şeniz

Elificim sabriyecim size de günaydın canlarım Şeniz

else kız bebek istedigin zaman cazibeni kullan korunmasını bıraktır anladın sen trackeki bende cocuk istedigimde durumumuz yoktu saglık güvencesi para yoktu esim eylülde ögretmen oldu daha allah rızkımızı verdi bebegimle beraber ben kntrole bile gitmiyordum annem götürdü doktora 5 aylıkkken daha sonra 2kere daha kntole gittim allah dagına göre kısını veriyorcanım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…