- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.721
günaydın kızlar sabah test yaptımm ve bu sefer çizgi daha belirginn.....:teytey::teytey::teytey:..şaka gibi ama sanırım ben hamileyim...........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Elifçim kuzum günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız bugün şekerler
Bitanemmmmmmmmmm inan çok sevindim ya ohhh allahımıza binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul ettii.....
Tuğbacım inş. çok kolay bir hamilelik süreci geçirirsin..
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ah bi hamile olsamda midem 9 ay bulansa demiştin gibi hatırlıyorum neyse çok büyük konuştun ama inş. bulanmaz tatlımm..
günaydın şekercim sen nasılsın?ben iyiyim çok şükür
tuğba çok büyük konuştu,inşallah bulanmaz da rahat geçirir hamileliğini tabi siz diğer hamişlerimizde:CüvCüv:
hepinize tekrar günayydıınn kızlarr...benim kahverengi lekelerim devam ediyor ..anlamadımm...neden olduki böyleeeee
İyiyim allaha çok şükür tatlım evdeyim işte busabah uyuyamadım normalde 11 e kadar uyurdum..
Valla çok büyük konuştu canım ama inş. bulanmaz çok zor çünkü..Bide tuğba çalışıyo onun için daha zor geçer en azından ben evdeyim yatabiliyoruma.s
hepinize tekrar günayydıınn kızlarr...benim kahverengi lekelerim devam ediyor ..anlamadımm...neden olduki böyleeeee
else canım benim ya inşallah allahngönlüne göre verir:1hug:trackeki günaydın canım sen nasılsın biz iyiyiz hava cok güzel yaaaaaa.s.
evet o açıdan şanslısın canım
inşallah bende hamileliğimi evde geçirmek istiyorum tabi önce taksitlerimizi bitirip seneye evimizi de almamız lazım
o zaman daha rahat bi şekilde hamilelikle ve bebişle ilgilenebilirim
tabi benim kocişte daha bebek planı yok ama ben kendi kafamda kuruyorum iştekaydirigubbakcemile3
else korunuyor musun
canım benim lekelenmem olmadı sdece akıntım oldu sen doktora git ilk muayeni yaptır zaman gecmedn ama iyi bir doktor olsun :1rolleyes:
İyiyim canım evet bursada da hava çok güzel ama ben evdeyim bugün malesef..
Bebişin nasıl iyileştimi
ümmühan nerdesin kız
bügün biraz gözünü actı yavrum anam hasta olmasına dayanamdım korktum agladım diyorum ya evlat cok farklı ya:ecrin_bebek::CüvCüv:
günaydın kızlar sabah test yaptımm ve bu sefer çizgi daha belirginn.....:teytey::teytey::teytey:..şaka gibi ama sanırım ben hamileyim...........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?