Sabırsızlanıyorum ...!

bizlerede dua et mutlaka.sabriyenin duaları kabul oldu sende tuttu.Allahım insallah bu ayda bizde senin duaların tutar canım benim.

bügün biraz gözünü actı yavrum anam hasta olmasına dayanamdım korktum agladım diyorum ya evlat cok farklı ya:ecrin_bebek::CüvCüv:

Aman nazar değmesin bebişe allah acil şifaler versin canım benim..

Evlat çok farkı tabi annem derdi anne baba olunca sizde anlıcaksın valla şimdiden 7 haftalık hamileyim şimdiden bişey olmasın diye elimden geleni yapıyorum

daha paylaşmadımm canm eşimlee....dün bütün gün karnımı tutarak uyudu..:uhm:.alla allaa bişe demedim noluyo buna diye şaştım kaldımm.:uhm:..ama iyikide söylememişim çünkü lekeler beni çok düşündürüyor...eğer adet olursam bir daha idrar testine asla inanmıcamm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Ümmühancım canım benim günaydınnnn özledim seni ya ne zaman işlerin bitecek.

Nefertiti sanada günaydın tatlım çok öpüyorum

anam ben beceriksizim galiba ya aslında bende isteyemiyorum şuanda ona da hak veriyorum taksitler,kira falan.ama dediğin gibi meleklerimiz aslında kendi kısmetleriyle geliyolar dünyaya.

ümmühancım nefertiti sizlerde günaydın
nasılsınız kızlar?
ümmühan bitmedi mi kırmızılar?

Eevet canım çok haklısın allah rızkını veriyor bizimde bebeklerimiz bize rızklı gelicek inş.

trackeki amin canım evet anay babayı evldım olunca anladım şimdi annemi deliler gibi arıyorum cok özlüyorum icim acıyor kuş olsam ona gitsem diyorum anne yar gibiymiş onu anladımsenağlama

bizlerede dua et mutlaka.sabriyenin duaları kabul oldu sende tuttu.Allahım insallah bu ayda bizde senin duaların tutar canım benim.

Oyyy canım yüce rabbim en yakın zamanda sanada nasip eder inş.
Bunu tüm kalbimle söylüyorum tatlım allah aratmaz inş.Bu duyguyu en kısa zamanda seninde tatmanı diliyorummm

trackeki amin canım evet anay babayı evldım olunca anladım şimdi annemi deliler gibi arıyorum cok özlüyorum icim acıyor kuş olsam ona gitsem diyorum anne yar gibiymiş onu anladımsenağlama

Evlenmeden önce eşimi çok özlüyodum hep onunla buluşmak görüşmek istiyodum zaman dursun istiyodum çünkü sadece hafta sonları görüşebiliyoduk..

Şimdi ise annemi çok özlüyorummmmm her gün telefon açıyoz ama yetmiyo.

Ben 15 günde bir gidiyorum 2-3 gün kalıyorum o bile yetiyo valla

aytül ümmühan günaydınnn canlarımmm siz anlatın bakalım nasıl gidiyor çalışmalarr....

valla canım basladık calısmalara.bende adet düzensizligi var oyuzden cumartesı kayserıye dr gıdıcez.hayırlısı canım ınsallah bısey cıkmaz.üç dört aydır cok streslı günler yasıyoruz ailecek.bu stres üzüntü içinde olmaması normal dıyor herkes.Allahım kımselere yasatmasın böyle üzücü günler.

hayırlısı cnmm benimm..allahım sizede şifasını verir inş ....bende çok dua ettim sizin için...bilirim ne demek olduğunu...allahımm ablanı çocuklarına bağışlasınn....hiç belli olmuyor biliyormusun allahım takdir ederse meleğin yanında olur inşş..biliyosun bu ay benim içinde çokstresliydi ama bunlar bile bana umut kapılarını tekrar açtı...

Ümmühancım canım benim günaydınnnn özledim seni ya ne zaman işlerin bitecek.

Nefertiti sanada günaydın tatlım çok öpüyorum

bende özledim canım ama çok yoğunum sanırım böyle de devam edecek :çok üzgünüm: artık haftaya akşamları konuşacağım bol bool sizle. şu internetim bağlansın da

ümmühancım nefertiti sizlerde günaydın
nasılsınız kızlar?
ümmühan bitmedi mi kırmızılar?

canımmm daha yeni bitti benim sengözlerimebaksanab

aytül ümmühan günaydınnn canlarımmm siz anlatın bakalım nasıl gidiyor çalışmalarr....

ben daha dün başlayabildim canım kaydirigubbakcemile3 bakalım hakkımızda hayırlısı. eeee sen de hamiş olduğuna göre tavsiyelerini alalım bakalım canımıniçiiii yerimseniben

Rabbim tez zamanda sıkıntılardan kurtarsın inş aytülcüm :Saruboceq:

aytülcüm allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…