- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.761
ahh benim hamileliğim kesinleşsinn ben size neler anlatacamm:roflol::roflol::roflol:
ahh benim hamileliğim kesinleşsinn ben size neler anlatacamm:roflol::roflol::roflol:
amaaann şimdii olmazzzz bak neler yapmışta olmamış dersiniz olmazsaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demeyiz demeyiz dimi sabrişşş kaydirigubbakcemile3 sen anlat biz dinliyoruz :jeyyar::dance:
amaaann şimdii olmazzzz bak neler yapmışta olmamış dersiniz olmazsaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah Allah tuğbacım naptın bilelim bak ihtiyacımız olabilirkaydirigubbakcemile3
biraz da senden taktik alalım sabriye gibi:jeyyar:
:jeyyar:bakın arkadaşlarrrr ııhıııımmmm.......benim normalde 23 24 günde bir adet olmam gerek bundan 14 çıkardım ortalama adetimi takip eden 9.10.11.13.15. günler beraber oldumm...eşime bebeği düşünme dedimm ve zevkle yaşadık bu tarihlerde.....sonra yataktan kalkmadım sabah banyo yaptım özellikle 9. 10. 11. günlerde ...işte böyle devamı sonraaa.......:jeyyar::jeyyar: bi gelsin bebişimmmm daha neler nelerrr:roflol::roflol:
Benim taktiğimi uyguladıysa tuğbacım kesin hamile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roflol:
:jeyyar:bakın arkadaşlarrrr ııhıııımmmm.......benim normalde 23 24 günde bir adet olmam gerek bundan 14 çıkardım ortalama adetimi takip eden 9.10.11.13.15. günler beraber oldumm...eşime bebeği düşünme dedimm ve zevkle yaşadık bu tarihlerde.....sonra yataktan kalkmadım sabah banyo yaptım özellikle 9. 10. 11. günlerde ...işte böyle devamı sonraaa.......:jeyyar::jeyyar: bi gelsin bebişimmmm daha neler nelerrr:roflol::roflol:
gunaydin hanimlarrrrrrrrr
nasilsiniz bakem?
nasilsiniz bakem?
nasilsiniz bakem?
ayyy kısss neymiş o taktikler..
bak bu ay çok ihtiyacımız var taktiklere..
bizide yönlendirin.....
aynı senin gibi bende bu günlere dikkat ediyorum canım.
bende sabah banyo yapmaya çalışıyorum. napim herşey bebiş için..yatıyom öle, hiç kalkmıyom kafamçokkarıştı
ama ben bebeği düşünmeden yapamıyorm yaaa.. o nolcakk :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?