Sabırsızlanıyorum ...!

nerden nereyecim daha önce adetten önce lekelenme oluyormuydu yoksa ilk defa mı eğer ilk defa olduysa allahın izniyle hamilesin yok oluyorsa adet olabilirsin yengemde lekelenme olmuştu adetten önce adet gününden sonrada devam etti dr gitti hamile olduğunu öğrendi mesela ben de lekelenme oluyor adetten önce ordan hamile olmadığımı anlıyorum.hani ordan çıkarabilirsin

sevnur kızzz ver ver yoksa biz tuturamıyormuyuz bu yumurta sperm olayını bakalım dr bugün yarın yapın diyor böyle olunca zevki çıkmıyor beee az sonra eczaneye gideceğim enfeksiyon için fitil verdi bi de o dert var bıktım enfeksiyondan yaaa

nerdennereye canım bebekle ilgileniyorsun yoruluyorsun haliyle hlin kalıyor eşimde ben yoruluyorum diye fazla ısrar etmiyor allahtan yoksa ilişkiden sogumayla alakası yok cinselligin bizde aynı heyecan var bide sezeryanla dogum yaptım oda var biraz kendinimi toplayım tekrar eski günlere dönecegiz bu sıralar hafta sonları sadece

loveli canım sen bebege odaklanma. ilişkiye hep isteyerek gir, tadını cıkar, bide kız bendede enfeksiyon vardı. cabuk iyilesmeye bak iyileşnce hamile kalabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…