Sabırsızlanıyorum ...!

Merhaba tatlım nasılsın

sağol güzelim iyiyim benimde sorunlar bitmiyor lekelenme yaşıyorum şu an moralim sıfır adet olmama çok var yumurtlama günümdeyim ama biliyorum bu ay yok ama yine yaparız enfeksiyondan kurtulamıyorum evlendiğimden beri ilaç içe içe fitil kullana kullana bi hal oldum faydasız bir sordun bin ah işittin dimi kusura bakma :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kız sevnur dediğni bu ay yapsam mı acaba ama dr ne der acaba bu ay ona başladım 8 ay oldu yaş 31 offff efkar bastı beni aahhhhhh batsın bu dünya bitsin bu rüya......offf uleeenn offff içerim ben bu akşam kola tabi içki içemem zaten

hamile arkadasları tebrik ediyorum
bu topiki bastan beri takip etsemde nedense hep okuma taraftarı oldum pek yazamadım

duzenlık okuyup hamile haberi alınca hem seviniyor hem umutlanıyorum

Allahım tum isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin

bende 6 aylık evliyim hapla korunmustum ama 1.5 ay once bıraktım..

adet gunume daha cook var 24 subat.. siklusumde 32 gun..

pek dusunmuyor kafama takmıyordum ama pazar gunu yanı adetimin 16. gunu kahverengi lekelenmem oldu sonra acık pembe derken kesildi
daha oncede hic olmamıstı birden icimdeki duygular yine hareketlenmeye basladı:)

arastırdım yumurtlama tarihinde olabılıyormus
birde yengemde aynen oyle olmustu adet bittikten bır kac gun gecmeden lekelenme yasamıstı ve hayırlı haberler duymustuk

iste boyle arkadaslar

kısacası

bende sabırsızlanıyorum..................

Canım benim ne demek ben daha çok mutlu oluyorum biz burda hep beraber bişeylerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz hep birlikte olmaya çalışıyoruz....

Yüce rabbim yardımcın olsun canım benim

hoşgeldin canım
inşallah senden de güzel haberler alırız
bekleriz 24 şubatı beraber:1hug:

öncelikle aramıza hoşgeldinn cnmmm...inş hamilesindirr lekelenme bendede oldu ama şu an kritik bi noktadayım bu lekelenmeyle birlikte adet olursamm diyede korkuyorum açıkcası hayırlısı olsunn hakkında cnmmm..hayırlı haberlerini bekliyoruzz...

eliff kuzucumm nasıl oldun sonlandımı öksürüğünn gribinn....

yok tatlım ya geçmedi bi türlü
eşim kızıp duruyor kendine bakmıyosun diye,akşam süt ısıtmış içmicem dedim kızdı sonra ballı sıcak su yaptı
gitmiş öksürük şurubu almış
durmadan pekmez ye,süt iç,onu yap,bunu yap deyip duruyor
öksürdükçe tansiyonum düşüyor sanki,halsizlik var üzerimde

nerdennereye canım keske fırsatın olsada doktora hemen gitsen
yengem ilk hamileliginde lekelenmeyi gecti tam adet gibi oldu her seferinde dustu dusuncesiyle acile gidiyordu ama ona ragmen doktor tavsiyesiyle ve bazı vitamin ve hormon turu ilaclarla cok sukur bebisimizi kucagımıza aldık
ufak lekelenmeden bir sey olmaz sanırım ama yinede icin rahat eder:)
bu arada guzel dileklerin icin tsk ederim burayı okudukca insanın istegi cogalıyor gercekten
o guzel haberi burayada veririm elbet ama benim daha cook beklemem lazım 10 gunden fazla var zaman cabucak gecse keske

cnm yaa çok dikkat et kendinee havalarda bi garip çünkü.....yapabiliyosak bi hastayken nazımız geçiyo zaten kocişlere keyfini çıkar tatlımm....o hazırlasın sen yat keyfine bakk...çamaşır bulaşığada göz at yanındayken hadi diye...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inş cnm sendende alacaz hamile haberini...10 gün çok değil merak etme çabuk geçer.:1hug:

kızlar önceden ıntennete gırınce ılk ısım facebooka bakmak olurdu sımdı kadınlar klubüne.esım bıle kıskanır oldu bu kulubü:)

mehabe canım hosgeldın aramıza.

merhaba canım
benim de aynı senin gibi lekelenme oldu ve bende 22 şubatta adet olmalıyım inşallah hamilesindir canım ben heyecan ve merakla bekliyorum inşallah

nerden nereye canım inşallah hayırlı haberini kesin olarak alırız heyecanla bekliyoruss canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…