Sabırsızlanıyorum ...!

slm kızlar ben geldim kan verdim birazda gezdim tabi anca girebildim nete... ya kızlar evde şimdi yine test yaptım normal olandan yine çıktı silik..arkadaşlar hamilemiyim yarına kadar nasıl bekleyeceğim :CüvCüv:

slm kızlar ben geldim kan verdim birazda gezdim tabi anca girebildim nete... ya kızlar evde şimdi yine test yaptım normal olandan yine çıktı silik..arkadaşlar hamilemiyim yarına kadar nasıl bekleyeceğim :CüvCüv:

Kan testi benim 1 saat içinde belli olmuştu canım...

Silik çıktıysa eğer kesin hamilesin benimde öyle olmuştu.

Evde bir tane idrar testi kalmış bugün yine yaptım çizgi çok koyu belirdi napim boşa gitmesin dedimmm.

silik çıktıysa hamilesindir heralde büyük ihtimalle.:CüvCüv:
Allah güldürsün yüzünü inşallah:Saruboceq:

canım benim inşallah daha adetime 5 gün var çook heyacanlıyımhihoyyyt

Arkadaşlar merhaba öncelikle
neden meraklanmak yerine gidip kan testi yaptırmıyorsunuz ayrıca idrar testleri doğru sonuç vermiyor ben ne zaman yaptıysam negatif çıktı, kan tahlilimde pozitif çıkıyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin bende bekliyorum iyi haberlerinizi :)

canım benim inşallah daha adetime 5 gün var çook heyacanlıyımhihoyyyt
Canım benim de beş gün var ama yapmıcam ben karalıyım:))Bak senin ne güzel silik çizgi çıkmış inşallah kan testinden de hayırlı haberler alırsın. Ama bence de kesin var sende. Senin ovülasyon ne zamandı biliyor musun?

benim ovulasyon erken oldu canım normal hesaplanan tarihten 3-4 gün önce o yüzden bu kadar erken belli oldu galiba

arkadaşlar hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizin hamilelik haberleriyle o kadar mutlu oluyorum ki.daha önce hamilelik bölümünü okumazdım ama bu ay o beklenti bende de oldu(gerçi negatif çıktı ama) şimdi her gün takip ediyorum sizi.
Allah hepinize ve bana hayırlı,sağlıklı bebişler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…