- Konu Sahibi Kelebek_00
-
artuner gelmedi daha yaaa
bana kızıyodu kendiside haber vermedi ya:bbo:
ewettt yaa niye gelmedii dahaaa amannn sonucu öğrenen sır oluyo valla
Nerde kaldi aciba..Ay insallah guzel haberlerle gelir
slm kızlar ben geldim kan verdim birazda gezdim tabi anca girebildim nete... ya kızlar evde şimdi yine test yaptım normal olandan yine çıktı silik..arkadaşlar hamilemiyim yarına kadar nasıl bekleyeceğim :CüvCüv:
slm kızlar ben geldim kan verdim birazda gezdim tabi anca girebildim nete... ya kızlar evde şimdi yine test yaptım normal olandan yine çıktı silik..arkadaşlar hamilemiyim yarına kadar nasıl bekleyeceğim :CüvCüv:
yok galiba bende arada açıp kontrol ediyroum hbr var mı diye ama yok
Saat kaç oldu ya nerde kaldı bu..ah artuer ah bi gel bak neler yapıcam sana..
Kan testi benim 1 saat içinde belli olmuştu canım...
Silik çıktıysa eğer kesin hamilesin benimde öyle olmuştu.
Evde bir tane idrar testi kalmış bugün yine yaptım çizgi çok koyu belirdi napim boşa gitmesin dedimmm.
herkesi merakta bıraktı.
seninde gözün aydın canım bebiş geliyor:ecrin_bebek:a.s.
canım benim inşallah daha adetime 5 gün var çook heyacanlıyımhihoyyyt
Canım benim de beş gün var ama yapmıcam ben karalıyım:))Bak senin ne güzel silik çizgi çıkmış inşallah kan testinden de hayırlı haberler alırsın. Ama bence de kesin var sende. Senin ovülasyon ne zamandı biliyor musun?canım benim inşallah daha adetime 5 gün var çook heyacanlıyımhihoyyyt
silik çıktıysa hamilesindir heralde büyük ihtimalle.:CüvCüv:
Allah güldürsün yüzünü inşallah:Saruboceq:
Canım benim de beş gün var ama yapmıcam ben karalıyım:))Bak senin ne güzel silik çizgi çıkmış inşallah kan testinden de hayırlı haberler alırsın. Ama bence de kesin var sende. Senin ovülasyon ne zamandı biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?