Sabırsızlanıyorum ...!

kızlar önceden ıntennete gırınce ılk ısım facebooka bakmak olurdu sımdı kadınlar klubüne.esım bıle kıskanır oldu bu kulubü:)
yaa ewett burası bağımlılık yapıyo insanda valla ...ben izinli günlerimde giremiyorum çatlıyorumm neler konuşulmuş diyee..gelir gelmez ilk işim kk ya girmek oluyo
...

kızlar önceden ıntennete gırınce ılk ısım facebooka bakmak olurdu sımdı kadınlar klubüne.esım bıle kıskanır oldu bu kulubü:)

bende öyleyim sabah işe gelince ilk işim kk'yı açmak
işten eve gidince de bazen montumu bile çıkarmadan hemen bilgisayarı açıyorum,akşam kociş gelene kadarkaydirigubbakcemile3

kızlar hangı ıllerdesınız merak edıyorrum bazılarında yazmıyorda.isteyen yazsın.ben nevsehırdeyım.nevsehırlıyım ayrıca.

nefertiti ozgekrd hosbuldum arkadaslar tsk ederim:)

ozgekrd senin lekelenmen ne zaman oldu? gunumuzde yakınmış sımdı hesapladımda 13 gun varmıs daha nasıl bekleyeceksem:) belkı haftaya kan tahliline giderim
cıkar degilmi?

ewet bugün bende inanılmaz sabırsızlandımmm...hayırlısı cnmm bakalımm inşş

kızlar benim adetim bu ayda 2 gün sürdü ya 3.gün çok az bişey geldi
hep 5 gün sürerdi son 2 aydır bi acayip oldu

canım benim bebek olduysa 30 ocakta falan olmuştur
lekelenmem 3 şubatta oldu bir kaç gün sürdü ve geçti adetime uzun bir süre olduğu için test yapmadım ama o kadar çok yapasım varki göğüsümde sızlama falan hissediyorum ve bugün çok belim ağrıdı ama bi sonuç alacağımı sanmıyorum:bbo::bbo:

bu arada ben aslen rizeliyim
izmitte doğdum büyüdüm
şu anda aydın da yaşıyorumm
biraz karışık gibi duruyor dimi:)

ozgekrd canım iyi duruyosun ya ben sabredebilecegimi sanmıyorum:)

tam olarak anlamadım erken yumurtlama oldugunumu dusunuyorsun
adetın 22 subat 30 ocakta oldu derken...

ben olsam sanırım coktan test alıp denemistim ama negatif cıkmasından beklemek ve kesın sonuc almak daha guzel tabii basarana:)

Kızlar gerçekten burası alışkanlık yapıyor ben illaki bakıcam bakmadan geçemiyorum... işim dolayısıyla sizler kadar rahat yazamıyorum ama genelde okuyorum yazdıklarınızı...ama sizlerle daha çok yazışmak ve dertleşmek isterdim şuanda olduğu gibi ...işim olunca hemen çıkmak zorunda kalıyorum..umarım benide herkes gibi kabullenirsiniz... :)

canım ben test alsam da şu anda negatif çıkabilir diye düşünüyorum kafam allak bullak hemşire bir tanıdığıma sordum yumurta çatlarken olabiliyormuşfisfisfis
biraz daha beklemem gerekli sanırım ne yapacağımı bilsem hemen yapacağım da olma olasılığı nedir onu bilmiyorumkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

Bu kadar stres yapacağınıza bence kan testi kesin çözüm arkadaşlar...çünkü benim ilk gebelimde ken testinde çıkmıştı hemde adetime 10-15 gün varken..Zaten en erken kana karışırmış kesin sonucu kantesti verir...yinede beklemek istiyorsanız oda güzel :teselli:

ist1982 ciddimisin ya:) benim daha 13 gunum var cıkarmı yaniii
ama su varki bir insandan digerine degisiyor o yuzden adet gununu beklemek en dogrusu.. ben bekleyememde bari yaklasayım

kan testi yaptırabileceğim bir yer bulsam hiç durmayacağım da yok ki:bbo::bbo:

burda saglık ocagında yapıyolar
ama tanıdıgım oldugu icin gidemiyorum benden once esim duyabilir yok yere umut olmasın
ama madem erkendende belli oluyor haftaya sansımı denerim
hep su lekelenmeden oldu yaa ne guzel hic dusunmeden geciriyodum gunlerimi simdi takıldım yine bu konuya (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…