- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.821
yaa ewett burası bağımlılık yapıyo insanda valla ...ben izinli günlerimde giremiyorum çatlıyorumm neler konuşulmuş diyee..gelir gelmez ilk işim kk ya girmek oluyokızlar önceden ıntennete gırınce ılk ısım facebooka bakmak olurdu sımdı kadınlar klubüne.esım bıle kıskanır oldu bu kulubü:)
kızlar önceden ıntennete gırınce ılk ısım facebooka bakmak olurdu sımdı kadınlar klubüne.esım bıle kıskanır oldu bu kulubü:)
ewet bugün bende inanılmaz sabırsızlandımmm...hayırlısı cnmm bakalımm inşşmerhaba canım
benim de aynı senin gibi lekelenme oldu ve bende 22 şubatta adet olmalıyım inşallah hamilesindir canım ben heyecan ve merakla bekliyorum inşallah
nerden nereye canım inşallah hayırlı haberini kesin olarak alırız heyecanla bekliyoruss canım
ben amasyadayım.. ailem yurt dısında vatana gelin geldim:)
nefertiti ozgekrd hosbuldum arkadaslar tsk ederim:)
ozgekrd senin lekelenmen ne zaman oldu? gunumuzde yakınmış sımdı hesapladımda 13 gun varmıs daha nasıl bekleyeceksem:) belkı haftaya kan tahliline giderim
cıkar degilmi?
kızlar hangı ıllerdesınız merak edıyorrum bazılarında yazmıyorda.isteyen yazsın.ben nevsehırdeyım.nevsehırlıyım ayrıca.
ozgekrd canım iyi duruyosun ya ben sabredebilecegimi sanmıyorum:)
tam olarak anlamadım erken yumurtlama oldugunumu dusunuyorsun
adetın 22 subat 30 ocakta oldu derken...
ben olsam sanırım coktan test alıp denemistim ama negatif cıkmasından beklemek ve kesın sonuc almak daha guzel tabii basarana:)
canım ben test alsam da şu anda negatif çıkabilir diye düşünüyorum kafam allak bullak hemşire bir tanıdığıma sordum yumurta çatlarken olabiliyormuşfisfisfis
biraz daha beklemem gerekli sanırım ne yapacağımı bilsem hemen yapacağım da olma olasılığı nedir onu bilmiyorumkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
Bu kadar stres yapacağınıza bence kan testi kesin çözüm arkadaşlar...çünkü benim ilk gebelimde ken testinde çıkmıştı hemde adetime 10-15 gün varken..Zaten en erken kana karışırmış kesin sonucu kantesti verir...yinede beklemek istiyorsanız oda güzel :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?