- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.841
amaan herkess nereye kaybolduuuu
hmm buydu sanırım şimdi gördüm tatlımm....benimde ilk ay düzensiz olmuştu 3 gün sürmüştü cnm .sanırım vücut böyle bi uyarıyı daha önce almadığı için bi düzensizlik oluyor....bu ay nolacak bakalımm takip et cnmm..eğer anormal bir durum olursa doktora gidersinn...kızlar benim adetim bu ayda 2 gün sürdü ya 3.gün çok az bişey geldi
hep 5 gün sürerdi son 2 aydır bi acayip oldu
kan testi yaptırabileceğim bir yer bulsam hiç durmayacağım da yok ki:bbo::bbo:
cnm nasılsın varmı bi gelişmenerde yaşadığını bilmiyorum ama burda heryerde yapılıyor kan testi ssk.lar özel poliklinikler özel hastaneler hatta sağlık ocakları bile yapıyor ücretleri15-20ytl olarak değişiyor canımsengözlerimebaksanab
ist1982 ciddimisin ya:) benim daha 13 gunum var cıkarmı yaniii
ama su varki bir insandan digerine degisiyor o yuzden adet gununu beklemek en dogrusu.. ben bekleyememde bari yaklasayım
cnm nasılsın varmı bi gelişme
cnm nasılsın varmı bi gelişme
sağol bitanem ..iyi akşamlar sanadagün sayıyoruz senin için hergün bakıyorum varmı sende bir değişiklik kahve rengi akıntılar hamileliğin haberciside olabilir adet olacağınıdas işaret edebilir çünkü aynı duyguları çok yaşadım ama inşalah meleğine kavuşacağın ay bu aydır :Saruboceq::Saruboceq: neyse benim çıkış saatim geldi çıkıyorum iyi akşamlar canım :1hug:
hayırlısı cnm hemen umutsuzluğa kapılma olurmu bekle biraz daha sabret..dün akşam gazdan uyuyamadım cok kötü bir gece gecirdim 6 gün var adetime ama göğüslerimdeki acı bugünden hafifledi herhalde bu ay da bişey yok
(
kızlar sizce ben buayın kaçında adet olmam gerekiyor?22 eylül 2008------22 ekim 2008-----21 kasım 2008-------18 aralık 2008------15 ocak 2009 son 5 ayımın adetin ilk başladığı günleri yazdım adetim 3 en fazlada 4 gün sürüyor test yapmak için sabırsızlanıyorum ama hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
pardon sonuna dikkat etmemişim yarın bi idrar testi yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?