Sabırsızlanıyorum ...!

dün akşam gazdan uyuyamadım cok kötü bir gece gecirdim 6 gün var adetime ama göğüslerimdeki acı bugünden hafifledi herhalde bu ay da bişey yok
(

gaz sancısı da hamilelik belirtilerinden biliyosun demi canım..
benim ilk gaz sancısı ve bağırsak guruldamalarıyla başlamıştı.. ve kabız olmuştum (kabız olduğum hayatımda sayılıdır).. hele o gaz sancısııııııı.... :bbo:
ve göğüslerimin üsütne yatamıyodum.. acıyordu...
ben bunların hepsini hamilelik belirtilerinde yaşadım canım..
ve önceden hiç yaşamamıştım, hani psikolojiktir falan diyoruz ya..
gerçekten hamileyken belirtiler çok farklı oluyormuşş..

Canlarım selam nasılsınızzz bugun anck bu saatte gırebıldım cunku bugun dogumgunumdu ve esımde ızınlıydı tahmın edersınız kı guzel bı gun gecırdık kutlama yaptıkkaydirigubbakcemile3 hep aklımdaydınız vallaaa daha yenı geldık eve yatmadan bı slm vereyım dedımsositososito

doğum günün kutlu olsun tatlım.inşallah yeni yaşın bi bebiş getirir sana:Saruboceq:

günaydın kızlar.acamadınız daha bilgisayarları.

günaydın canım

günaydın kızlarrr
ya benimde çok gazım var 9 şubat yumurtlama günümdü yaklaşık 1 aydır da folıc asit kullanıyorum günde bir tane o gaz yaparmı acaba yaa kimi yapar kimi yapmaz diyo ama bi de size sorayım dedim

doğum günün kutlu olsun canım
bir dahaki doğum gününde bebişinle seninle olur inşallah

günaydın elifciimmm kıss ne güzel hesap yapmışsın dün sen öylee..şaştımm vallaakaydirigubbakcemile3..bak gör çalışmalara başlayın bi siz senin ilk ayda bebebğin olur vallaaaa

sanada günaydın şekercim
taze hamile yaptın mı tekrar test?hala eşine söylemeden dayanabiliyo musun:1shok:
söylemedimm cnmm nasıl söylemedimm anlamıyorum bende.....doğumevinde çalışan bi tanıdığım var ona sordumm silik çizgiyi benimde çıkmıştı adetten önce dedii:mymeka: öyle olunca geçersiz dedi adetten sonraki geçerli oluyomuşşş.:dilcikar:
...tabi bende çıktığını söylemedimmm.....bugünde yaptımm sabah ve bi değişim yok yine silik çizgi çıktı...bugün izin alabilirssem tıp merkezine gidip kan testi yaptıracamm..:içelim:

günaydın elifciimmm kıss ne güzel hesap yapmışsın dün sen öylee..şaştımm vallaakaydirigubbakcemile3..bak gör çalışmalara başlayın bi siz senin ilk ayda bebebğin olur vallaaaa

canım bi kocişi ikna etsek hesap tamam da:jeyyar:
geçen ay çok hesaplamıştım acaba mı diye diye
hatta olmayan gebeliğin haftasını bile hesaplamaya başlamıştım
kociş ikna olsun ben hesap kitap yaparımkaydirigubbakcemile3

ohh bee valla ben burda sabırsızlanıyodum yarın nasıl gelcek de senden güzel haberler alcaz diyee iyi karar vermişin bugün yaptır yaptırrrr

yap güzelim daha fazla merakta bırakma
hem kocişte kızcak bak kaç gündür biliyodun bana söylemedin diyeklava:
ben dayanamazdım heralde

günaydın herkeseeee....

canım burda idrar gebelik test örnekleri var. foto halinde. ordan bulup seninkine yakın çizgiyi bize gösterirmisin canım?

tatlışlar gunaydınnn dogumgunumu kutlayan herkese cok tesekkur edıyorummma.s. nasılsınız bakalımŞeniz

hoşgeldin canımm aramıza a.s.

ümmühancım napıyosun?
bugün fazla eşlik edemedin bizeyerimseniben

elifcim sorma valla 1 haftadır mahvoldum acayip iş var. açıyorum okuyana kadar 1 saat geçiyor. yazamıyorum bile :çok üzgünüm: sen nasıl oldun bakalım? iyileştin mi?

doğum gününn kutlu olsun canım :1hug:

çok biliyomuş o klava: sen hemen kan testi yaptır kuzucum. hadi güzel haberlerini bekliyorum :Saruboceq:

günaydın herkeseeee....

canım burda idrar gebelik test örnekleri var. foto halinde. ordan bulup seninkine yakın çizgiyi bize gösterirmisin canım?

günaydın halecim. napıyosun bakalım? çalışmalar ne alemde? ben dün sabaha kadar yatayım dedim ama yatamadım yaaaa yapamıyorum uyuyamıyorum öle :çok üzgünüm: bizim yumurtlama günü nezamandı tatlım sen hesaplamışmıydın?

canım çalışmalar iyi gibi..

önemli olan günler ayın 10 unda başlayıp 18 ine kadar sürüyo.. yani yumurtlama günlerinden bi kaç gün önce ve sonrası da var canım.. gününü kaçırmamak adına..
bu 1 hafta hergün çalışmak önemliiiii...
kalçanın altına yastık koy ve lütfen en azından 1 saat yataktan kalkmadan bekle.. sonra duşunu al canım.. bunları mutlaka yapmamız lazım tutması için (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…