- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.861
dün akşam gazdan uyuyamadım cok kötü bir gece gecirdim 6 gün var adetime ama göğüslerimdeki acı bugünden hafifledi herhalde bu ay da bişey yok
(
Canlarım selam nasılsınızzz bugun anck bu saatte gırebıldım cunku bugun dogumgunumdu ve esımde ızınlıydı tahmın edersınız kı guzel bı gun gecırdık kutlama yaptıkkaydirigubbakcemile3 hep aklımdaydınız vallaaa daha yenı geldık eve yatmadan bı slm vereyım dedımsositososito
günaydın kızlar.acamadınız daha bilgisayarları.
günaydın kızlar.acamadınız daha bilgisayarları.
günaydınnn canlarıımm nasılsınıızzzzz
Canlarım selam nasılsınızzz bugun anck bu saatte gırebıldım cunku bugun dogumgunumdu ve esımde ızınlıydı tahmın edersınız kı guzel bı gun gecırdık kutlama yaptıkkaydirigubbakcemile3 hep aklımdaydınız vallaaa daha yenı geldık eve yatmadan bı slm vereyım dedımsositososito
günaydın aytülcüm nasılsınnnnŞeniz
söylemedimm cnmm nasıl söylemedimm anlamıyorum bende.....doğumevinde çalışan bi tanıdığım var ona sordumm silik çizgiyi benimde çıkmıştı adetten önce dedii:mymeka: öyle olunca geçersiz dedi adetten sonraki geçerli oluyomuşşş.:dilcikar:sanada günaydın şekercim
taze hamile yaptın mı tekrar test?hala eşine söylemeden dayanabiliyo musun:1shok:
günaydın elifciimmm kıss ne güzel hesap yapmışsın dün sen öylee..şaştımm vallaakaydirigubbakcemile3..bak gör çalışmalara başlayın bi siz senin ilk ayda bebebğin olur vallaaaa
söylemedimm cnmm nasıl söylemedimm anlamıyorum bende.....doğumevinde çalışan bi tanıdığım var ona sordumm silik çizgiyi benimde çıkmıştı adetten önce dedii:mymeka: öyle olunca geçersiz dedi adetten sonraki geçerli oluyomuşşş.:dilcikar:
...tabi bende çıktığını söylemedimmm.....bugünde yaptımm sabah ve bi değişim yok yine silik çizgi çıktı...bugün izin alabilirssem tıp merkezine gidip kan testi yaptıracamm..:içelim:
söylemedimm cnmm nasıl söylemedimm anlamıyorum bende.....doğumevinde çalışan bi tanıdığım var ona sordumm silik çizgiyi benimde çıkmıştı adetten önce dedii:mymeka: öyle olunca geçersiz dedi adetten sonraki geçerli oluyomuşşş.:dilcikar:
...tabi bende çıktığını söylemedimmm.....bugünde yaptımm sabah ve bi değişim yok yine silik çizgi çıktı...bugün izin alabilirssem tıp merkezine gidip kan testi yaptıracamm..:içelim:
hamile arkadasları tebrik ediyorum
bu topiki bastan beri takip etsemde nedense hep okuma taraftarı oldum pek yazamadım
duzenlık okuyup hamile haberi alınca hem seviniyor hem umutlanıyorum
Allahım tum isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
bende 6 aylık evliyim hapla korunmustum ama 1.5 ay once bıraktım..
adet gunume daha cook var 24 subat.. siklusumde 32 gun..
pek dusunmuyor kafama takmıyordum ama pazar gunu yanı adetimin 16. gunu kahverengi lekelenmem oldu sonra acık pembe derken kesildi
daha oncede hic olmamıstı birden icimdeki duygular yine hareketlenmeye basladı:)
arastırdım yumurtlama tarihinde olabılıyormus
birde yengemde aynen oyle olmustu adet bittikten bır kac gun gecmeden lekelenme yasamıstı ve hayırlı haberler duymustuk
iste boyle arkadaslar
kısacası
bende sabırsızlanıyorum..................
ümmühancım napıyosun?
bugün fazla eşlik edemedin bizeyerimseniben
günaydın herkeseeee....
canım burda idrar gebelik test örnekleri var. foto halinde. ordan bulup seninkine yakın çizgiyi bize gösterirmisin canım?
günaydın halecim. napıyosun bakalım? çalışmalar ne alemde? ben dün sabaha kadar yatayım dedim ama yatamadım yaaaa yapamıyorum uyuyamıyorum öle :çok üzgünüm: bizim yumurtlama günü nezamandı tatlım sen hesaplamışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?