- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.881
sayfanın en altındaki örnekler gibi cnmm...ilk gün açık dün biraz daha koyu bugün dünkü gibigünaydın herkeseeee....
canım burda idrar gebelik test örnekleri var. foto halinde. ordan bulup seninkine yakın çizgiyi bize gösterirmisin canım?
allahım gerçektede kucağına almayı nasip eder inş cnmm...ıyıyım canım.sabah tel caldı uyaandım rüyamda gecen yıl öğretmenlık yaptıgım okulda kucagıma bebek verıyorlardı erkek bebek onu sevıyordum bebeyazdı yüzü bebegin.
sayfanın en altındaki örnekler gibi cnmm...ilk gün açık dün biraz daha koyu bugün dünkü gibi
içimdeki sürprizden bi emin olsam sürprizim hazır kuzucumm....sevgililer gününde onu ben yemeğe götürecem ve kalpli kırmızı kutunun içine idrar testimi koyacammkaydirigubbakcemile3..kafayı yicek yaa eminimm ...:sm_cool::sm_cool:koyulaşmaya başlamış işte canım..
tamam kesin hamişsin sen hihoyyyt
gerçekten bak...
bence hemen doktoruna gitmelisin...
doktorlar gebeliği öğrenir öğrenmez hemen gelin diyorlar...
ve eşine nasıl söyleyeceğin hakkında sürpriz hazırlamaya başla bence artık :)))
sayfanın en altındaki örnekler gibi cnmm...ilk gün açık dün biraz daha koyu bugün dünkü gibi
içimdeki sürprizden bi emin olsam sürprizim hazır kuzucumm....sevgililer gününde onu ben yemeğe götürecem ve kalpli kırmızı kutunun içine idrar testimi koyacammkaydirigubbakcemile3..kafayı yicek yaa eminimm ...:sm_cool::sm_cool:
içimdeki sürprizden bi emin olsam sürprizim hazır kuzucumm....sevgililer gününde onu ben yemeğe götürecem ve kalpli kırmızı kutunun içine idrar testimi koyacammkaydirigubbakcemile3..kafayı yicek yaa eminimm ...:sm_cool::sm_cool:
hoşgeldin canımm aramıza a.s.
elifcim sorma valla 1 haftadır mahvoldum acayip iş var. açıyorum okuyana kadar 1 saat geçiyor. yazamıyorum bile :çok üzgünüm: sen nasıl oldun bakalım? iyileştin mi?
doğum gününn kutlu olsun canım :1hug:
çok biliyomuş oklava: sen hemen kan testi yaptır kuzucum. hadi güzel haberlerini bekliyorum :Saruboceq:
günaydın halecim. napıyosun bakalım? çalışmalar ne alemde? ben dün sabaha kadar yatayım dedim ama yatamadım yaaaa yapamıyorum uyuyamıyorum öle :çok üzgünüm: bizim yumurtlama günü nezamandı tatlım sen hesaplamışmıydın?
canım çalışmalar iyi gibi..
önemli olan günler ayın 10 unda başlayıp 18 ine kadar sürüyo.. yani yumurtlama günlerinden bi kaç gün önce ve sonrası da var canım.. gününü kaçırmamak adına..
bu 1 hafta hergün çalışmak önemliiiii...
kalçanın altına yastık koy ve lütfen en azından 1 saat yataktan kalkmadan bekle.. sonra duşunu al canım.. bunları mutlaka yapmamız lazım tutması için(
canlarım hepinize günaydın bugün boş günüm evdeyim kocişi yolladım hemen size geldim ümmühancımnedenn kötüsün canım ya bizim stres yapmamamız gerek ama olmuoyr dimi :çok üzgünüm:güzelim o şekilde uyumak zor o zaman erken saatte yapın 1 saat uzan gece yatmadan banyo yap işten çık yemek yap bebek için uğraş sonra banyo yap ne zaman dinleneceksek artık:çok üzgünüm:
ayy ilk denemeye başladığımız günler geldi aklıma kıpırdamayayımdiye eşim düzeltiyordu belimin altına yastık koyuyordu şimdi kalkmıyorum ama yastık koymuyorum olacağı varsa olur diyorum sonra annelerimiz bunları yaparak mı hamile kalıyorlardı ki yok akışına bırakalım diyorum sakin durmaya çalışıyorum yarın dr randevum var bakalım yumurtalar ne alemde
ewet cnmm neler duyuyoruzz ne kadar acı evlat hasreti çekmek biz burda günleri sayıyoruzz..kimileri evlat hasretiyle yılları devirmişş...allahım isteyen herkese tez zamanda meleklerini emanet et sen büyüksün allahım sen bizim dualarımızı kabul ett:Saruboceq::Saruboceq:kimisi hiç anlamadan hamile kalıyor ilk geceden daha,kimi yıllarca uğraşıyor,kimi anneler de malesef sahip oldukları çocuklarını sokağa atıyor
Allah isteyen kimseyi aratmasın inşallah,hayırlı evlatlar versin hepimize:Saruboceq:
şu an bile biz de evlat hasreti çekmiyor muyuz çekiyoruz rüyalarımıza giriyor hayatımızı şekilendiriyorewet cnmm neler duyuyoruzz ne kadar acı evlat hasreti çekmek biz burda günleri sayıyoruzz..kimileri evlat hasretiyle yılları devirmişş...allahım isteyen herkese tez zamanda meleklerini emanet et sen büyüksün allahım sen bizim dualarımızı kabul ett:Saruboceq::Saruboceq:
canım sen ne yaptın varmı bi değişiklik tekrar test yaptın mı inşallah eşine sevgililer gününde bu güzel sürprizi hediye edersin darısı başımıza kaydirigubbakcemile5ewet cnmm neler duyuyoruzz ne kadar acı evlat hasreti çekmek biz burda günleri sayıyoruzz..kimileri evlat hasretiyle yılları devirmişş...allahım isteyen herkese tez zamanda meleklerini emanet et sen büyüksün allahım sen bizim dualarımızı kabul ett:Saruboceq::Saruboceq:
canım sen ne yaptın varmı bi değişiklik tekrar test yaptın mı inşallah eşine sevgililer gününde bu güzel sürprizi hediye edersin darısı başımıza kaydirigubbakcemile5[/Qikide birde lavaboya gidiyorumm sanki adet olacam gibii tatlımm ...bakalımm hayırlısı bi adet olimm o eczaneyi adamın başına yıkacammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?