Sabırsızlanıyorum ...!

sayfanın en altındaki örnekler gibi cnmm...ilk gün açık dün biraz daha koyu bugün dünkü gibi

koyulaşmaya başlamış işte canım..
tamam kesin hamişsin sen hihoyyyt
gerçekten bak...
bence hemen doktoruna gitmelisin...
doktorlar gebeliği öğrenir öğrenmez hemen gelin diyorlar...
ve eşine nasıl söyleyeceğin hakkında sürpriz hazırlamaya başla bence artık :)))

içimdeki sürprizden bi emin olsam sürprizim hazır kuzucumm....sevgililer gününde onu ben yemeğe götürecem ve kalpli kırmızı kutunun içine idrar testimi koyacammkaydirigubbakcemile3..kafayı yicek yaa eminimm ...:sm_cool::sm_cool:

Süper bi fikir yaaa canım aynı zamanda çok heyacan verici
Neden hemen gidip kan testi yaptırıp kesin emin olmuyorsun canım

valla şuan ben bile kafayı yedimmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
eşin ne yapar bilemem artıkkk kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım ... İnşallah istediğin gibi olur bence hemen şimdi git yap şu kan testini ve gel bizlere müjdeyi ver ....:1hug:

canlarım hepinize günaydın bugün boş günüm evdeyim kocişi yolladım hemen size geldim ümmühancımnedenn kötüsün canım ya bizim stres yapmamamız gerek ama olmuoyr dimi :çok üzgünüm:güzelim o şekilde uyumak zor o zaman erken saatte yapın 1 saat uzan gece yatmadan banyo yap işten çık yemek yap bebek için uğraş sonra banyo yap ne zaman dinleneceksek artık:çok üzgünüm:

evet bitanem dün 1 saat yattım ilk kez. artık bu hafta öyle deneyeceğim bakalım. inş bu ay tutar hepimizin :Saruboceq:

romatik hatunnnnn :asigim: :asigim:

evet bitanecim öyle yapıcam artık bakalım. vakit gerçekten çok dar ama napalım 1 saat yatıcaz ya dinlenmiş oluruz kaydirigubbakcemile3

ayy ilk denemeye başladığımız günler geldi aklıma kıpırdamayayımdiye eşim düzeltiyordu belimin altına yastık koyuyordu şimdi kalkmıyorum ama yastık koymuyorum olacağı varsa olur diyorum sonra annelerimiz bunları yaparak mı hamile kalıyorlardı ki yok akışına bırakalım diyorum sakin durmaya çalışıyorum yarın dr randevum var bakalım yumurtalar ne alemde

kimisi hiç anlamadan hamile kalıyor ilk geceden daha,kimi yıllarca uğraşıyor,kimi anneler de malesef sahip oldukları çocuklarını sokağa atıyor
Allah isteyen kimseyi aratmasın inşallah,hayırlı evlatlar versin hepimize:Saruboceq:

ewet cnmm neler duyuyoruzz ne kadar acı evlat hasreti çekmek biz burda günleri sayıyoruzz..kimileri evlat hasretiyle yılları devirmişş...allahım isteyen herkese tez zamanda meleklerini emanet et sen büyüksün allahım sen bizim dualarımızı kabul ett:Saruboceq::Saruboceq:

evet arkadaşım iki çocuğuna korunurken hamile kaldı kuzenim ilk gecede hamile kaldı biz yok yumurtlama yok ilşki sayısı yok belirti arkadaşım ilk aylarda stres yaptı sonra karı koca tatile gitti baktı hamile stresi atsak hamile kalcağız inanıyorum ama öyle sabırsızım ki hemen olsun istiyorum bebek için ilşki bile zor oluyor inanır mısın sanki zorla oluyor kuruluk oluyor bi de oysa düşünmeden ne güzel oluyor

şu an bile biz de evlat hasreti çekmiyor muyuz çekiyoruz rüyalarımıza giriyor hayatımızı şekilendiriyor

canım sen ne yaptın varmı bi değişiklik tekrar test yaptın mı inşallah eşine sevgililer gününde bu güzel sürprizi hediye edersin darısı başımıza kaydirigubbakcemile5

ikide birde lavaboya gidiyorumm sanki adet olacam gibii tatlımm ...bakalımm hayırlısı bi adet olimm o eczaneyi adamın başına yıkacammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

canım izin almadın mı kan testi için
içimize kurt düşürme yaa
hamilesin Allah'ın izniyle

evet tuğbacım yaaaa kan testi yaptır hemen. bak ben gelirsem yanına zorla götürücem seni yaaa kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…