- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.901
ikide birde lavaboya gidiyorumm sanki adet olacam gibii tatlımm ...bakalımm hayırlısı bi adet olimm o eczaneyi adamın başına yıkacammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kizlarr naber :) yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz topigimiz ne guzel doluyor gunden gune.
iyiyiz canım sen nasılsın?maşallah 6 haftalık oldu meleğin:CüvCüv
idare ediyorum canim benim..he ya 6 haftalik oldu bebis :)))artuener gelmiyormu kiz artik ? yoksam ben mi kacirdim
kuzucumm nasılsınn bakiimmmmm.....meleğin nasıll mide bulantıların bittimiiiyiyiz canım sen nasılsın?maşallah 6 haftalık oldu meleğin:CüvCüv
idare ediyorum canim benim..he ya 6 haftalik oldu bebis :)))artuener gelmiyormu kiz artik ? yoksam ben mi kacirdim
ya üzülme tatlımm allahım inş önümüzdeki aya kısmet eder....canını sıkma olurmuu Şenizkızlar ben adet oldumsenağlamasenağlamasenağlama artık sikildim her ay bu sitre4si yaşamaktan artık gel bebiş olacagınada inanmiyorum yine ben hamileyim demeden bir ayı yine bitirdim
kızlar ben adet oldumsenağlamasenağlamasenağlama artık sikildim her ay bu sitre4si yaşamaktan artık gel bebiş olacagınada inanmiyorum yine ben hamileyim demeden bir ayı yine bitirdim
kuzucumm nasılsınn bakiimmmmm.....meleğin nasıll mide bulantıların bittimii
ahh keske bitse ya..bulantilar berbat..hic birsey yiyemiyorum yemek de goremiyorum..cok zor ya..bu kadar kotu olacagini tahmin etmiyordum..
senden naber kiz? kesinlestimi hamileligin ? doktora felan gittin mi ?
yok gidemedim leylacımm ...iş yerinden çıkamıyorumm...idrar testim bugünde silik çıktı ara ara kahverengi lekelenmelerde devamm...bakalımm hayırlısı bekliyoruz tatlımmmahh keske bitse ya..bulantilar berbat..hic birsey yiyemiyorum yemek de goremiyorum..cok zor ya..bu kadar kotu olacagini tahmin etmiyordum..
senden naber kiz? kesinlestimi hamileligin ? doktora felan gittin mi ?
yok gidemedim leylacımm ...iş yerinden çıkamıyorumm...idrar testim bugünde silik çıktı ara ara kahverengi lekelenmelerde devamm...bakalımm hayırlısı bekliyoruz tatlımmm
ayy hamilesin ya..benimde adetimden 4 gun evel silik cikiyordu :)) hadi hayirlisi ya bebis geliyor hihoyyythihoyyythihoyyyt
inş cnmm inş öyledir...dua et benim için senin içindeki meleğinle duaların kabul olur..çok yoruldumm inan şu 3 gündürr....ayy hamilesin ya..benimde adetimden 4 gun evel silik cikiyordu :)) hadi hayirlisi ya bebis geliyor hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım ya nedesek sakinleşemezsin biliyorum senle aynı durumdayım her ay aynı üzüntü devam ediyor artık dayanamadım ve bu ay dr gitmeye başladım ne olur bilmem benim içimde sıkıntı dolu ama yapacak birşey yok al eşini dr git beklemek zor biliyorum sabır sabır ve dua başka birşey yapamıyoruzsenağlamasenağlamakızlar ben adet oldumsenağlamasenağlamasenağlama artık sikildim her ay bu sitre4si yaşamaktan artık gel bebiş olacagınada inanmiyorum yine ben hamileyim demeden bir ayı yine bitirdim
iyiyiz canım sen nasılsın?maşallah 6 haftalık oldu meleğin:CüvCüv
yok canım uzun süredir girmiyor artuner.
ben iyiyim hep aynı işler işte
kızlar ben adet oldumsenağlamasenağlamasenağlama artık sikildim her ay bu sitre4si yaşamaktan artık gel bebiş olacagınada inanmiyorum yine ben hamileyim demeden bir ayı yine bitirdim
canım benim hayırlı zamanı,doğru zamanı iste Allah'tan.unutma herşeyde bi hayır vardır.öpüyorum seni:teselli:Şeniz
her an herşey olabilir halecimm..şu an beklemekten başka bi çarem yokknerdennereye canım;
belirtilerin varmı?
ayy hamilesin ya..benimde adetimden 4 gun evel silik cikiyordu :)) hadi hayirlisi ya bebis geliyor hihoyyythihoyyythihoyyyt
leylacım bizde ikna etmeye çalışıyoruz tuğbayı ama o hala şüphede.
gerçi siz daha iyi bilirsiniz ben ne hamileyim,ne de anne ama 3 kere silik çizgi hamileliği gösterir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?