Sabırsızlanıyorum ...!

ikide birde lavaboya gidiyorumm sanki adet olacam gibii tatlımm ...bakalımm hayırlısı bi adet olimm o eczaneyi adamın başına yıkacammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım izin almadın mı kan testi için
içimize kurt düşürme yaa
hamilesin Allah'ın izniyle[/QUOTE] yok cnm patronum ortalıklarda yokk gelmediiii:mymeka:..ben iş yerinde tek başıma çalışıyorumm..o yüzden kimseye bırakıp gitme gibi bi şansımdaa yokkk ....gelmesini beklicem mecbur cnmm...inan bende artık çok stres oldumm yeter yaaa ooofff aklım başımdan gittiiii

kız dün dr o günü yapın dedi stres yaptım nasıl zor oldu anlatamam kurudu kaldı sinir oldum tarih verince zor oldu sevnur ya

tuba adeti bekleme kan testi yaptır ben olsam yaparmıydım bilmiyorum adetin geçikmesini beklerdim galiba hayırlısı olsun tatlım inşallah melek karnındadır

kızlar ben adet oldumsenağlamasenağlamasenağlama artık sikildim her ay bu sitre4si yaşamaktan artık gel bebiş olacagınada inanmiyorum yine ben hamileyim demeden bir ayı yine bitirdim

kızlar ben adet oldumsenağlamasenağlamasenağlama artık sikildim her ay bu sitre4si yaşamaktan artık gel bebiş olacagınada inanmiyorum yine ben hamileyim demeden bir ayı yine bitirdim
ya üzülme tatlımm allahım inş önümüzdeki aya kısmet eder....canını sıkma olurmuu Şeniz

canim benim :teselli::teselli::teselli: moralini yuksek tutmaya calis zamani geldiginde olacaktir emin ol

canım ya nedesek sakinleşemezsin biliyorum senle aynı durumdayım her ay aynı üzüntü devam ediyor artık dayanamadım ve bu ay dr gitmeye başladım ne olur bilmem benim içimde sıkıntı dolu ama yapacak birşey yok al eşini dr git beklemek zor biliyorum sabır sabır ve dua başka birşey yapamıyoruzsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…