- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.921
kuzuucuuummmm napıyosuunnnnnnnnyok canım uzun süredir girmiyor artuner.
ben iyiyim hep aynı işler işte
canım benim hayırlı zamanı,doğru zamanı iste Allah'tan.unutma herşeyde bi hayır vardır.öpüyorum seni:teselli:Şeniz
kuzuucuuummmm napıyosuunnnnnnnn
iyiyim tatlım sen napıyosun?
çalışmaya çalışıyorum
hava süper şimdi dışarda olmak vardı:a015:
burdada hava kapalı şimdi önümde koca bi brokoli tabağı vae ve nefes almadan yiyorumm...ooofff akşama kadar daha neler yicem allah bilir sıkıntıdanniyiyim tatlım sen napıyosun?
çalışmaya çalışıyorum
hava süper şimdi dışarda olmak vardı:a015:
burdada hava kapalı şimdi önümde koca bi brokoli tabağı vae ve nefes almadan yiyorumm...ooofff akşama kadar daha neler yicem allah bilir sıkıntıdann
burada havalar kötü ne tesadüf şimdi akşam için brokoli salatası yaptım sıkıntıdan ben sıkıntıdan daha pek birşey yemek yiyesim yok
kizlarr naber :) yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz topigimiz ne guzel doluyor gunden gune.
kızlar ben adet oldumsenağlamasenağlamasenağlama artık sikildim her ay bu sitre4si yaşamaktan artık gel bebiş olacagınada inanmiyorum yine ben hamileyim demeden bir ayı yine bitirdim
ümmühan neredesin kuzumm ya yoğunsun evde bağlat da rahat rahat konuşup görüşelim tabi kocalar izin verirse
benim kocişim inanmıyor sizlerin varlığınakaydirigubbakcemile3 siz hepiniz erkekmişsiniz öyle diyor..:roflol::roflol::roflol: oooyyy öldürecek beni bigün bu çocukksırnaşık şeysırnaşık şeymerhaba canımmmmm Şeniz iyidir vala sen nasılsın bebişin nasıl?:ecrin_bebek:
canım benim üzme kendini bak bizde adet olduk hadi toparlan destek olalım birbirimize. üzülmekle olmaz. kendini strese sokuyosun sadece. hadi bakalım moralini yüksek tut :teselli:
burdayım kuzucum yaa işler fena bu ara. internet bağlanacak haftaya bakalım. akşamları görüşücez bol bol. benim kociş karışmaz. geçende diyo internet bağlansında sende kk da arkadaşalrınla sohbet et kaydirigubbakcemile3 yoksa konuşup onun da kafasını şişiriyorum kaydirigubbakcemile3
benim kocişim inanmıyor sizlerin varlığınakaydirigubbakcemile3 siz hepiniz erkekmişsiniz öyle diyor..:roflol::roflol::roflol: oooyyy öldürecek beni bigün bu çocukksırnaşık şeysırnaşık şey
benim kocişim inanmıyor sizlerin varlığınakaydirigubbakcemile3 siz hepiniz erkekmişsiniz öyle diyor..:roflol::roflol::roflol: oooyyy öldürecek beni bigün bu çocukksırnaşık şeysırnaşık şey
arada kocişleri de ihmal etmemek lazım kaydirigubbakcemile3benimki ee ne konuşuyorsunuz bi de ben buraya takılınca tümden konsantreyi veriyorum bişey diyor ne dedin ya da sesleniyorr ancak ikincisinde duyuyoorum kızıyor benimle ilgilensene diye hemen gönlünü alıp dönüyorum size:dance::jeyyar:
benimkininde aynı şeyi söyliceğini düşündüğüm için hiç anlatmadım
kızlar ben çıkıyorum.öptüm siziŞeniz
laptopu kociş işe götürmüş,evde giremicem
yarın görüşürüz artık
canım ya nedesek sakinleşemezsin biliyorum senle aynı durumdayım her ay aynı üzüntü devam ediyor artık dayanamadım ve bu ay dr gitmeye başladım ne olur bilmem benim içimde sıkıntı dolu ama yapacak birşey yok al eşini dr git beklemek zor biliyorum sabır sabır ve dua başka birşey yapamıyoruzsenağlamasenağlama
canım benim hayırlı zamanı,doğru zamanı iste Allah'tan.unutma herşeyde bi hayır vardır.öpüyorum seni:teselli:Şeniz
hoşgeldin aramıza cnmmm...inş meleğin seninledir ve seni daha fazla bekletmeden göbişine konar....:CüvCüv:Herkese selamlar... :)
Birbirinize olan desteginize hayran oldum. Dun gece forumlari okuyarak sabahladim. Uye olmaya karar verdim. Ben 32 yasindayim ve anne olmaya calisiyorum. Zamanimin daraldigini dusunerek cok bunaltiyorum kendimi. Burada sizlerle arkadas olmak, her hamilelik haberini buyuk bir sevincle takip etmek istiyorum. :)
Benim adetime 12 gun var, cok stres oldum. Diger aylardan farkli olarak acayip kotu bir sekilde gaz problemim var ve yemek yedikten sonra bile ayni siddetle olusan mide gurultularim var. Bir de basagrisi cekiyorum bir haftadir. Kasiklarim da gergin ve hassas, adet olacakmisim gibi bir his var. Eczaneden test aldim, cekmeceme koydum bile, cok sabirsizlaniyorum. Eger aylar sonra bu mucize gerceklesirse sizlerle paylasmak cok buyuk keyif olacak.... Beni yalniz birakmayin.... :)
Cok tesekkur ederim guzel dilegin icin.... Sicak bir hosgeldin icimi isitti inan. Isallah herkes melegine kavusur bir an once...hoşgeldin aramıza cnmmm...inş meleğin seninledir ve seni daha fazla bekletmeden göbişine konar....:CüvCüv:
slm cnmm bıraktığın yerdeyiz bizde bi değişiklik yok sen nasılsınnnkızlar nabersınızdaha yenı kurstan geldım actım bılgısayarı ozledım sızı nasıl gectı gununuz guzel haber var mı bakiyimmm:1hug:
inşş tatlımm.....allahım herkese kucağına almayı nasip etsin meleklerini...sen burda olduğun sürece hiç bir zaman yalnız değilsin burda beraber üzülüyor beraber seviniyoruzz...kaydirigubbakcemile5Cok tesekkur ederim guzel dilegin icin.... Sicak bir hosgeldin icimi isitti inan. Isallah herkes melegine kavusur bir an once...
geçer cnm merak etmee şubat ayı dolu dolu hamile haberleriyle geçecek inşş..ben buna çookk inanıyorumm..sizde inanınki keyifli bi ay geçirelim ....:içelim:Şenizben de aynı yaa 18subatın gecmesını beklıyorum ıste bugun sabahtan cok fena basım agrıyordusenağlama
geçer cnm merak etmee şubat ayı dolu dolu hamile haberleriyle geçecek inşş..ben buna çookk inanıyorumm..sizde inanınki keyifli bi ay geçirelim ....:içelim:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?