Sabırsızlanıyorum ...!

Hoşbulduk canım,
İnşallah, nasıl bakacağım diye korkmuyor değilim ama artık evde üçüncü bir varlığında olması gerekiyor diye düşünüyorum.Bakalım yarın belli olur.

Saol nerdennereye hoşbuldum gerçektende, saolun. 2gün gecikti benimki karnımda çok ağrıyor bir yandan ne olacak merak ediyorum.1 sene önce de hamileydim ama 10. haftasında kalp atışları durmuştu bebişimin.Acaba tekrar eder mi diyorum bir yandanda çok telaşlıyım.Yarın sabah belli olur artık.

çok üzüldümm cnmm yaa ..olsuunn allahım bi daha o duyguyu tattırır inş sana...telaşlanma hiç streste yapmaa. hepimize emanet edecek meleklerimizi allahım:Saruboceq::Saruboceq:

senef inş sende hamilesindir canım :Saruboceq: bu topik uğurlu gelecek bize bence bak görürsünüz sositososito

Nerdennereye neoldu canım kırmızılar gelmedi dimi inş. gelmemiştir gelmezdeee:Saruboceq::Saruboceq:

Trackeki canim hamileymissin tebrik ederim Allah tamamina erdirsina.s.:dance:.Malesef benim melegim buayda gelmedi adet oldum.Insallah enkisa zamanda daha fazla annesini babasini bekletmeden gelir.

arkadaşlar malisef negatif delirdim yine ya o kadar çok kasık ağrım varki sanki adet olacam hiç umudum kalmadı ya hamile olan arkadaşlarım allahım size o meleklerinizi sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin gerçekten moralim çok bozuldu 1 ayı geçti en azından çıkardı yok işte

Trackeki canim hamileymissin tebrik ederim Allah tamamina erdirsina.s.:dance:.Malesef benim melegim buayda gelmedi adet oldum.Insallah enkisa zamanda daha fazla annesini babasini bekletmeden gelir.

evet kardelencim daha çok yeni ama 2 haftalık..İyi dileklerin için allah razı olsun canım benim.Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur ve eşine sevgililer günü hediyesi vermiş olursun kısss.Hiç moralini bozma allah kararlamıştır canım bol bol dua et

cnm nolurr üzülmee güçlü ol unutma herşeye rağmen sen bir anne adayısın....

Ahhh canım benim temiz kalpli arkadaşım çok üzüldüm ama lütfen sen moralini bozma stres yapma gerçekten bunun çok etkisi var biliyosun sende..

Şuan kalbimden geçen ne biliyomusun dua ediyorum senin için ve allahım ne olur arkadaşıma bi mucize olsun neolur ennn yakın zamanda hamile kalsın ve cennet kokusunu oda duysun meleğine yavrusuna kavuşsunn.Aminnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…