- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Bu arada ben de çıkışta test alacağım ve kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum akşamı zor ettim bugün.
burkem hoşgeldin aramıza...inş seninde iyi haberlerini alırız bugünn..umuyorum meleğin seninle şu anBu arada ben de çıkışta test alacağım ve kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum akşamı zor ettim bugün.
çok üzüldümm cnmm yaa ..olsuunn allahım bi daha o duyguyu tattırır inş sana...telaşlanma hiç streste yapmaa. hepimize emanet edecek meleklerimizi allahım:Saruboceq::Saruboceq:Saol nerdennereye hoşbuldum gerçektende, saolun. 2gün gecikti benimki karnımda çok ağrıyor bir yandan ne olacak merak ediyorum.1 sene önce de hamileydim ama 10. haftasında kalp atışları durmuştu bebişimin.Acaba tekrar eder mi diyorum bir yandanda çok telaşlıyım.Yarın sabah belli olur artık.
Arkadaşlar merhaba,
Umarım bundan sonra beni de aranızda görmekten mutlu olursunuz.Ben yeniyim de...
senef inş sende hamilesindir canım :Saruboceq: bu topik uğurlu gelecek bize bence bak görürsünüz sositososito
Kızlar bu topik gerçekten uğurlu ve bu topiğin ilk hamilesi benim galiba dimi:teytey:
Trackeki canim hamileymissin tebrik ederim Allah tamamina erdirsina.s.:dance:.Malesef benim melegim buayda gelmedi adet oldum.Insallah enkisa zamanda daha fazla annesini babasini bekletmeden gelir.
evet canım ilk hamiş sensin inş ayağın uğurlu gelir bizde arkandan geliriz kaydirigubbakcemile3
cnm nolurr üzülmee güçlü ol unutma herşeye rağmen sen bir anne adayısın....arkadaşlar malisef negatif delirdim yine ya o kadar çok kasık ağrım varki sanki adet olacam hiç umudum kalmadı ya hamile olan arkadaşlarım allahım size o meleklerinizi sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin gerçekten moralim çok bozuldu 1 ayı geçti en azından çıkardı yok işte
yok cnm gelmediler daha gelmez olasıcalar...Nerdennereye neoldu canım kırmızılar gelmedi dimi inş. gelmemiştir gelmezdeee:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar malisef negatif delirdim yine ya o kadar çok kasık ağrım varki sanki adet olacam hiç umudum kalmadı ya hamile olan arkadaşlarım allahım size o meleklerinizi sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin gerçekten moralim çok bozuldu 1 ayı geçti en azından çıkardı yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?