Sabırsızlanıyorum ...!

Öncelikle hamile arkadaşlarımız tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin:)) Biz bu ay yine yumurtlama zamanını yakaladık ve çalıştık:)) Geçen hafta 9-10 gibi bir tarih. Dün akşam vajinamın içinde kasılmaya benzer ağrılar oldu her ay olur benim ama bu sefer biraz uzun sürdü hatta kalçalarıma vurdu. Sonra sabah kalktım bir iki damla kahverengi akıntım olmuş. Başka da akıntı falan yok normal beyaz akıntım var. Zaten yumurtlama dönemi bittikten sonra ben de her zaman kuruluk olur. Bir de karnımın içi yanlardan adet olacakmışım gibi hissediyorum tüylerim diken diken oluyor. Bu ayda bir ümit beklemedeyim yani.Kendimi dinlemicem diye söz veriyorum her ay ama yumurtlama zamanı geçtikten sonra yine sabırsızlanmaya başlıyorum(

yaa ewet annem bana da hamileyken başına gelmedik kalmamış...kuzenimm sabunu ıslatıp yere sürmüşşş anneme tuzak hazırlamış annem iki seksen yerde neler çekmiş o düşüşten sonraa klava:....belki birazda biz abartıyoruzz tatlımm...ama öncedende bu kadar zor değilmiş hamile kalmak baksana insanlar senelerce uğraşıyoo..eskiler evlendikleri ilk sene olmazsa kısır derlermişş....

adetine ne kadar var cnnmm idrar testi yapabilirsin aslındaa

Yok canım daha var geçen hafta 10'u gibi pozitif sonuç vardı ovülasyon testinde. Adetimi önümüzdeki hafta bekliyorum daha 7-8 gün var tahminlerime göre. Yani olası ilişkiden sonra daha bugün 7. gün. Benim genelde her ay (ki son iki ay olmamıştı) adetime yakın bu tür bıçak saplanması gibi ağrılar olurdu ama son günlerde. Bu sefer erken oldu hem de sabah kahve hafif akıntı geldi. Neyse canım beklemekten başka çare yok. Allah sana da sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat nasip etsin. Nerede isteyen varsa:)))

herkese günaydın kızlar,
ben geldimmm...

neredennereye nasıl gidiyor bakalım hamişlik :))))))))))))))))))))))))

hmm ewet daha erkenmiş kaldera bilmem okudunmu ama bendende kahverengi leke gelmişti hadi inş yerleşme kanamasıdır inşş hamilesindir

iyi gidiyor halecimm şu an beni rahatsız etmiyo bakalımm çarşamba günü randevu aldım doktordan inş keseyide görürüzz teyzesii....sen nasılsın bitanemmm

inşaallah canım benim..
ay yerim ben onuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 minik şeyy :)

keseyi görürsünüz canım.. noktanı görürsün allahın izniyle :)

ben iyiyim nasıl olayım canım...çok şükür..
bu arada bişey sorucam, hiç hamileliğini rüyanda falan gördünmü? malum oldumu yani?

Günaydın elifçimmm tuğbacımmm halecimmmm bugün nasılsınız bakalım?

Ben çok uykucu oldum ya neolacak böyle bilmiyorum valla.

iyiyiz bitanem, sen nasılsın bakalım, bebişimiz nasıllll??? :ecrin_bebek:

uyu tatlım, doğumdan sonra bu günlerini zor bulucan birazzz... :icecream:[/
COLOR]

günaydın kızlar nerdennereye canım eşine süprizini yapabildin mi geçmişe yazdıysan bulmaya çalışırım dilerim istediğin gibi olmuştur
küçük meleğin olduğu kesinleşti demek oh ne güzel Rabbim eline almayı da nasip eder inşallah bu arada benim adetime 6 gün kaldı çok ama çok heyecanlıyım inşallah adet olmam yaaaa

uykucu günaydınmirmirmirmir
iyiyiz tatlım sen nasılsın?

günaydın tatlımmmmm..............
iyiyim çok şükür sen nasılsınnnn canımmm...............
:1hug:

iyiyim bende canım sağol.çalışıyoruz yine işte:bbo:

günaydın özgecim
hadi inşallah adet olmazsın şubat ayında bi bebiş te sana verir Allah'ım
ooh seneye eylül ekim kasım bol bebişli olcak bu topic:ecrin_bebek:

günaydın özgecim
hadi inşallah adet olmazsın şubat ayında bi bebiş te sana verir Allah'ım
ooh seneye eylül ekim kasım bol bebişli olcak bu topic:ecrin_bebek:

canım benim çok teşekkür ederim inşallah öyle olur sonbahar bebişlerle güzelleşir inşallah heyecan ve merakle bekliyorum bende :ecrin_bebek:

inşş olmazsınn cnmmm inşşş dualarıımm seninlee.....yook cnnmm yaaa herkesinde dediği gibi bekleyemedimm....iş yerindeydi benim iş yerime çağırdımmm burada ağlaştıkkk ...yinede inanılmaz duygu dolu anlar yaşadımm..allahım herkese yaşatsınnnn:Saruboceq::Saruboceq:

iyiyiz bitanem, sen nasılsın bakalım, bebişimiz nasıllll??? :ecrin_bebek:

uyu tatlım, doğumdan sonra bu günlerini zor bulucan birazzz... :icecream:[/
COLOR]

İyiyim canım benim çok sağol...

Bebişimde iyi allahıma çok şükürler olsun..

Evet çok uykucu oldum doğumdan sonra bu uykuları çok arıcam gibi...

Aman sağ salim kucağıma alayımda yavrumu uykusuz kalsamda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…