- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.181
yaa ewet annem bana da hamileyken başına gelmedik kalmamış...kuzenimm sabunu ıslatıp yere sürmüşşşamin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
annem bana hamileyken köyde oturuyolarmış,9 ay tarlaya da gitmiş,dama inek sağmaya da girmiş,herişini yapmış.bak 25 yaşına geldim bile:)
sen yorma kendini ama aklına kötü bişey de getirme olur mu?
adetine ne kadar var cnnmm idrar testi yapabilirsin aslındaaÖncelikle hamile arkadaşlarımız tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin:)) Biz bu ay yine yumurtlama zamanını yakaladık ve çalıştık:)) Geçen hafta 9-10 gibi bir tarih. Dün akşam vajinamın içinde kasılmaya benzer ağrılar oldu her ay olur benim ama bu sefer biraz uzun sürdü hatta kalçalarıma vurdu. Sonra sabah kalktım bir iki damla kahverengi akıntım olmuş. Başka da akıntı falan yok normal beyaz akıntım var. Zaten yumurtlama dönemi bittikten sonra ben de her zaman kuruluk olur. Bir de karnımın içi yanlardan adet olacakmışım gibi hissediyorum tüylerim diken diken oluyor. Bu ayda bir ümit beklemedeyim yani.Kendimi dinlemicem diye söz veriyorum her ay ama yumurtlama zamanı geçtikten sonra yine sabırsızlanmaya başlıyorum(
iyi gidiyor halecimm şu an beni rahatsız etmiyo bakalımm çarşamba günü randevu aldım doktordan inş keseyide görürüzz teyzesiiherkese günaydın kızlar,
ben geldimmm...
neredennereye nasıl gidiyor bakalım hamişlik :))))))))))))))))))))))))
iyi gidiyor halecimm şu an beni rahatsız etmiyo bakalımm çarşamba günü randevu aldım doktordan inş keseyide görürüzz teyzesii....sen nasılsın bitanemmm
herkese günaydın kızlar,
ben geldimmm...
neredennereye nasıl gidiyor bakalım hamişlik :))))))))))))))))))))))))
günaydın halecim nasılsın?
Günaydın elifçimmm tuğbacımmm halecimmmm bugün nasılsınız bakalım?
Ben çok uykucu oldum ya neolacak böyle bilmiyorum valla.
Günaydın elifçimmm tuğbacımmm halecimmmm bugün nasılsınız bakalım?
günaydın tatlımmmmm..............
iyiyim çok şükür sen nasılsınnnn canımmm............... :1hug:
günaydın kızlar nerdennereye canım eşine süprizini yapabildin mi geçmişe yazdıysan bulmaya çalışırım dilerim istediğin gibi olmuştur
küçük meleğin olduğu kesinleşti demek oh ne güzel Rabbim eline almayı da nasip eder inşallah bu arada benim adetime 6 gün kaldı çok ama çok heyecanlıyım inşallah adet olmam yaaaa
günaydın özgecim
hadi inşallah adet olmazsın şubat ayında bi bebiş te sana verir Allah'ım
ooh seneye eylül ekim kasım bol bebişli olcak bu topic:ecrin_bebek:
günaydın kuzucummm uyu işte ne güzel keşke benimde elime geçsede uyusamm...Günaydın elifçimmm tuğbacımmm halecimmmm bugün nasılsınız bakalım?
inşş olmazsınn cnmmm inşşş dualarıımm seninlee.....yook cnnmm yaaa herkesinde dediği gibi bekleyemedimm....iş yerindeydi benim iş yerime çağırdımmm burada ağlaştıkkk ...yinede inanılmaz duygu dolu anlar yaşadımm..allahım herkese yaşatsınnnn:Saruboceq::Saruboceq:günaydın kızlar nerdennereye canım eşine süprizini yapabildin mi geçmişe yazdıysan bulmaya çalışırım dilerim istediğin gibi olmuştur
küçük meleğin olduğu kesinleşti demek oh ne güzel Rabbim eline almayı da nasip eder inşallah bu arada benim adetime 6 gün kaldı çok ama çok heyecanlıyım inşallah adet olmam yaaaa
iyiyiz bitanem, sen nasılsın bakalım, bebişimiz nasıllll??? :ecrin_bebek:
uyu tatlım, doğumdan sonra bu günlerini zor bulucan birazzz... :icecream:[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?